Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
54.023
Cevap
671
Favori
3.069.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26972698269927002701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevcutta 480 TL ödeniyor hocam faturada. 199'a inemezler. Ama mevcut aboneliği komple iptal ettirip, daha sonra yeni abone statüsünde N11'deki 12 ay 3499 TL paketini satın alsak o şekilde olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Aralık 2024; 21:12:44 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Siz iptal talebini verin. İptalden döndürmek için sizi arayacaklar. Gelecek tekliflere bakın. Son güne kadar bekleyebilirsiniz.

İnerler 199₺ ye de şu an çok erken taahhüt bitimine yakın işlem yapın.
  • Hocam bu dediğim abonelik aslında benim değil, dayımın. Kendisine böyle bir teklif gelmiş, halihazırda 480₺ öderken 750₺'ye kabul etmiş, üstelik halihazır taahhütünün bitmesine daha 4 ay varken, erken avlamışlar yani. Demek istediğim yüksek fiyattan yeni verdiği bu taahhüt devreye bugün girdi. Bu noktada ne önerirsiniz? Zaten ben de sizi kendisinin bu konularda ulaşabileceği güvenilir bir tavsiye kaynağı olmadığı için rahatsız etmiş oluyorum bu konuda. Çok teşekkürler.

Not: Şimdi iptal birimini aradık, bağladılar. Yeni abone olursanız 850₺, spor paketi ile 1100₺ küsür dediler. İptal resti çekmemize rağmen hiç indirim yapmadan, tercih sizin iptal edebilirsiniz, siz bilirsiniz demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Aralık 2024; 21:56:13 >
    İptal talebinde bulunun, 7 günlüm yasal süre var. İptal talebinde bulunduktan sonra 199₺ lik paketi almaya çalışın. Resmi iptal yapmadan indirimli paket alamazsınız.

"İptal resti çekmek" diye bir şey yok. Gerçekten iptal talebinde bulunun.

Online işlemlerde Üyelik > Kişisel Bilgilerim sayfasında Fesih Başvurusu butonu var. Oradan resmi iptal talebi oluşturun.

Merak etmeyin, iptal etmeden önce sizi 4-5 kez ararlar. 

• Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler değerli arkadaşlar. Mutlaka dikkate alacağım.
  • 2019'dan beri üyeyim, 649 tl 12 aylık taahhüt yenilemeye davet ediyorlar, adamlara diyorum internet sitenizde daha ucuz o yeni abonelere özel diyor, fesih talebinde bulundum bende e devletten

hocam benim üyelikte nisan başlangıçlı, geçen sene bende boşluğuma geldi nisanda yenilenecek taahüdümü erkenden yeniledir böyle yüksek bir fiyata, şimdi bu sene bbu ay bitiyor taahüt yine %200 zamlı bir tarie sundular fesih ettim gına geldi valla, kanmayın son güne kadar bekleyin bence

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Ben olmazsa olmaz diye yaklaşmıyorum süper lig maçlarına. O yüzden sorun değil, izlemek istersem yine izlerim bir şekilde :)

Benim için Avrupa'nın Yıldızı paketi daha öncelikli Süper Lig maçlarından. Bir de çok artıyor fiyat 1 senelik süper lig maçlarını izlemek isteyince. İşime gelmedi açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 11 Aralık 2024; 10:3:19 >
  • Beyler bu iyi mi? Mevcut internetim comnet sağ olsun patladı kredi kartına taksitle 270₺ ödüyorum zaten şuan digiturke iptal etsem buna geçsem ceza yansır mı?
    Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?
  • Tod kullanıyorum
    Mesaj geldi spor extra 01/08 2025 e kadar
    4 ekran 99 tl .
    Uygun fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 11 Aralık 2024; 17:41:4 >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt

iptal başvurusu yaptım

3 gündür sabah saat 9 da arayıp 450 teklif ediyorlar aynı şeyi söylüyorlar

bende 199 telif etmezseniz aramayın diyorum hala arıyorlar

yarın aradıklarında açmayacağım

bu arada internet içinde 240 tl teklif ettiler 35mbpss için

• kemastılı43 K kullanıcısına yanıt

Hocam Digitürk+İnternet teklifi mi aldınız? 240 tl Digitürk İnternet ise gayet uygun

• kemastılı43 K kullanıcısına yanıt

E ya bu sefer 199 teklif etmek için arıyorlarsa Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? 

• Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?
    Bu nedir bilgisi olan var mi. Online işlemlere girdim hakikaten de var alacak
  • volkanadana V kullanıcısına yanıt

Orda açıklamış. "BTK66M1 BTK kurumunun 14.02.2023 tarih ve 2023/DK-THD/66 sayılı kararının 1. maddesini ilgilendiren alacak"

Depremle ilgili BTK nın 2023 şubatta aldığı karar maddelerinden birinden alacak doğmuş olarak anlaşılıyor. 1 aylık ücretsiz hizmet. Demek ki 89 TL ödüyormuşsunuz o dönem 1 aylık aldıklarını iade etmiş oldular gecikmeli de olsa. Demek ki boş fatura geçilmemiş o dönem.

• N11 kampanyasından spor un yıldızı paketi aldım. Receiver olarak dt3501 verdiler. Fakat görüntü kalitesini beğenmedim. Acaba isteyebileceğimiz farklı bir receiver var mı?
  • 19yuz3 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız deprem bölgesindeyim. 89 tl lik meşhur paketi kullanıyordum 😀 Allah o günleri bir daha kimseye yaşatmasın inşallah
  • Tony Mendez T kullanıcısına yanıt

35 mbpss internet için teklif ettiler hatta bu sabah aynı saatte yine aradılar bu defa kıza bayağı bozuk attım 4. defadır aranıyorum ve hep 459 tl teklif

interneti tine söyledi

• 
Sayfa: önceki 26972698269927002701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.