yok kardeş yok açtım tabi ama yine hüsran |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2700. sayfa)
-
-
Arkadaşlar digiturk internetli kullananlar nasıl memnunlar mı performanstan acaba? Performans harici Digiturk le problem yaşayan var mı internetle ilgili? Şikayetvar da baya sorun var gibi gördüm yorumlarınızı almak istedim -
Televizyonunuzda dahili uydu alıcı varsa ve modül destekliyorsa en iyisi modül olur. Bunun dışında hd9505 veya hd9506 kutular biraz daha iyi görüntü verebiliyor.
-
Teşekkür ederim -
Yüksek fiyatları asla kabul etmeyin arkadaşlar bana da 600 küsür teklif ettiler kabul etmedim bitmeye yakın 399 TL teklif geldi kabul etmedim ve iptal ettirdim fiyatlarınız çok pahalı farkında mısınız diye onlarda haklısınız vs vs iptal verdikten 1 hafta sonra 199 TL teklif ettiler öyle kabul ettim ..
Yazık günah paranız o kadar değersiz mi ya 600 küsürler vereceksiniz . -
Hocam bir yanlış anlaşılmaya yol açmasın diye sormak istedim.
"iptal ettirdim" demişsiniz.
İptal mi ettirdiniz yoksa iptal talebi mi verdiniz de 7 gün içinde döndüler?
-
İptal ettirdim ..iptal edildikten 1 hafta sonra yayın kapanıyor yayının kapanacagi gün bana 199 TL teklif ettiler öyle kabul ettim .
1 Aralık'ta bitiyordu taahhüt iptal verdim yayınımı kapatın diye 7 aralıkta teklif verdiler .
-
quote:
Orijinalden alıntı: furandorİptal ettirdim ..iptal edildikten 1 hafta sonra yayın kapanıyor yayının kapanacagi gün bana 199 TL teklif ettiler öyle kabul ettim .
1 Aralık'ta bitiyordu taahhüt iptal verdim yayınımı kapatın diye 7 aralıkta teklif verdiler .
bende toplam 4 kez aranarak 450 tl lik tekliflerden sonra artık bugün yetkili biri olduğu belli bir abi tarafından arandım ve sonunda 199 tl lik teklifi bende alarak yola devam kararı aldım.
1 yıl boyunca tüm kanallar açık olacak şekilde.
birde sagem kayıt özellikli kutu kiraladım ilk 6 ay 20 tl sonrası 40 tl olacak şekilde
rahatladık
100 mbpss fiber internet için de 399 teklif ettiler, 35 için de 249 tl demişlerdi daha önce , ben 35mbpss alacaktım ancak altyapı 100 olduğu için 35 veremiyoruz dediler, türk telekom altyapısı ile yıl sonuna kadar bu fiyatlar geçerliymiş internet için.
Mevcut turknet modemle de devam edebilecekmişim ücretsiz
-
Arkadaşlar mevcutta i*tv kullanıyorum maçlarda en kötü 2-3 donma alıyorum memnunum ama arkadaşlar olduğunda derbilerde vs rahatlık açısından Digitürk aklımı karıştırıyor.Ama şikayetvarda vs iptalde fazla fatura iptalin zorluğu gibi birçok olay yazmışlar.
Benim yerimde olsanız n11 den 3500 tl ye sporun Yıldızı alır mısınız yoksa hiç bulaşma mı dersiniz fikirlerinizi bekliyorum ? -
merhabalar bu süpriz hediye olayını ben neden 3 aydır alamıyorum alamayan varmı benim gibi -
Almam. Bu lig 20 lira bile etmez. Ay tividen devam et. -
Bazen olmayacak yerde ve zamanda donmalar can sıkıyor 2-3 kere onun için düşünmüştüm ama az para da değil digitürk
-
benim paketimde şubatta bitiyor 199 tl ödüyorum bugün arayıp 399 tl teklif ettiler kabul etmedim bu 199 tl'lik paket alan arkadaşlar yine sporun yıldızı paketi üzerinde mi paket satın aldınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ibanez@Forum
Arkadaşlar digiturk internetli kullananlar nasıl memnunlar mı performanstan acaba? Performans harici Digiturk le problem yaşayan var mı internetle ilgili? Şikayetvar da baya sorun var gibi gördüm yorumlarınızı almak istedimKullanıp deneyimini paylaşacak kimse yok mu?
-
Bana da aynısını teklif ettiler. 199 olursa arayın dedim. -
Hocam i.tv ve resmi digitürk yayını kıyaslanamaz. Buradaki olay kanal sayısı cart curt değil. Huzurla rahatça maçı seyredeceğini bilmek...
Ben digitürk fiyat politikasından nefret ediyorum. Ama mecbur 18 senedir aralıksız kullanıyorum. Çünkü maç seyretmek en büyük zevkim. Ve adamlar tek resmi yayıncı. Raconuda öğrendim. Hiç abuk sabuk rakamlar ödemiyorum.
Şu an da 50 yaşındayım. i.tv falan uğraşamam. Boyum kadar oğlum var, ailecek maç seyretmeyi seviyoruz, bazen denk geliyor misafir geliyor..
Bütün hafta çalış didin, hafta sonu ayaklarını uzatıp 2-3 maç seyredeceğiz ailecek; yok yayın dondu, yok geriden geldi, yok takıldı beni çok rahatsız eder.
başkalarının yazdığı 199 TL değil senin yazdığın fiyattan örmek vereyim. 3500/12 : 291 TL yapar
buradaki tek soru aylık 291 TL senin için nasıl bir para. Bir paket sigara 70-80 TL olmuş. Ekmek 12,5 TL
Bi lokantaya gidin karnınıza doyurun muhtemelen daha fazla tutar.
Aslında maç seyretmeyi çok seviyorsan aylık 291 TL para değil.
Ama ekonomi kötü. Asgari ücret ile ev geçindiren, kirasını zor karşılayan, çocuk okutan bir vatandaş ben veremem diyebilir. Ona da saygı duyarım.
eğer sende benim gibi maç seyretmeyi çok seviyorsan, bütçen el veriyorsa tabii ki alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 14 Aralık 2024; 15:6:31 >
-
Aslında dediğinizde haklısınız ondan sordum bende izlerken diken üstünde olmayayım donacak mı diye sırf ondan düşündüm Digitürk ü
Ama şöyle bişey var mesela 199 tl den sezon sonuna kadar uzattılar ama taahhütleri aralıkta bitecek gelecek sene arada kalan aylarda süreç nasıl işleyecek iptal ettireyim desen cayma bedeli çıkacak
-
Sezon başında avrupanın yıldızı ( 79 tl ) + 6 ay yıldız dolu paket hediye olmak üzere üyeliğimi yenilemiştim. Ocak 3 itibariyle hediyem bitiyor. İptal blöfü ile Sadece tuttuğum takımın maçları + avrupanın yıldızı aylık 79 tl olarak teklif alma şansım var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusboxxt -- 14 Aralık 2024; 19:33:12 > -
Hocam iyi akşamlar
Ayin 20 gibi müşteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın iptal talebi oluşturun gelecek ayın 3 kanallar kapansın diye belirttin.iptale istinaden genel merkezden arama olacak 4-5 defa son aramaya kadar bekleyin.
1.Taraftar paketi ile tuttuğun takım maçları hediye
2.Yildiz dolu sezon sonuna kadar hediye
3.199 tl eğlencenin avrupa yıldızı paketi paket değişikliği teklif edilebilir.
4.Benimde avrupa yıldızı paketi yıl sonuna kadar hediye +1 yıldız dolu şubat ayınin 3, de ocak 15-20 iptal talebi olusturcam.
Senin iptale göre fikir sahibi olmuş oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 14 Aralık 2024; 21:27:53 > -
Arkadaşlar modül kullanıyorum. Digitürk 4K servisi açtırmak mantıklı mı? Ücreti nedir? 2 müşteri temsilcisine bağlandım abi doğru bilgi bilen yok, habire hatta bekletip onlar da başkalarına soruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X