İptal göndereli 10 gün olmuştur. Abartmıyorum en az 7-8 kez aradılar. Her arayan aynı teklifi veriyor kafayı yemiş bunlar. Bakalım Mart 2'de doluyor. Bu hafta kritik . |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2739. sayfa)

-
-
hocam çok teşekkürler zaten beşiktaşlıyım o zaman ben haziran temmuz aylarını bekliyeyim. bu n11de filan 4000 tl ye yakın fiyatı var ama kendi sitesinde daha pahalı ama n11 de kredi kartına tek çekim faturasız galiba. o zaman haziran temmuz gibi kendi sitelerinden mi alayım
-
Hocam müsait olduğunda özele bakarmisin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
23-24 yillik uyeyim iptal icin mail attim bayagi bi aradilar acamamistim surem dolmus, normal fatura cikarmislar.
Tekrar mail attim bu sefer arayip yine yuksek fiyat verdiler. Kabul etmedim. Mesaj atmislar dekoderi falan iade edin diye.
İptal icin tekrar yazayim mi? Uyeligi mi dondurayim napayim sizce? Yazin daha iyi teklif vs gelir mi?
Tum spor kanallari + onlarin verdigi hediye eglence falan paketlerini kullaniyordum. 4k kutu falan var evde.
Bu sene bunlarin anlasma son mu ihale falan olacak mi daha?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taahütümün bitmesine daha 4 ay var sürekli aramaya başladılar, açtım size özel kredi kartına aylık 699tl artı 2 ay bedava sporun yıldızı veriyoruz toplamda 14 ay yani aylık 600 liraya geliyor dedi kapattım. Digiturk online işlemlerine girdiğimde bana özel teklif bölümünde 12 taksitli teklif 461tl ückağıtcılara bakın dikkat edin bunlara arkadaşlar
-
Hocam merhaba
Üyeliginiz bitmesine ne kadar bir süre kaldı.Musteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın üyeliginiz kapanacagi gün kanallar kapansın diye belirtirsin.iptale istinaden genel merkez arama olacak 4-5 son aramaya kadar beklersin.Son aramada uygun teklif geliyor.
Ayrica iptal biriminden şikayet kaydı açtirin üyeliğimi yüksek teklif geldiği için üyeliğimi kapatırım rest çekin şikayete ekletin faydası olur.
Sure yakın ise biran önce iptal talebi baslatirsin.
Suresi dolmustu bitmis yani taahhüt. 1 ay yuksek fatura cikardilar. İpta talebinde bulundum, iptal etmisler. Kutu ve ekipmanları istiyorlar.
ya yeni uyelik ya da yeni sozlesme vs dediler
bu asamada bir sey yapilir mi?
Üyelik süresi dolduğu için bide yenileme yapmadığından dolayı fatura yüksek gelmiş.Acil durumun yoksa üyeligini kapat haziran temmuz kampanya oluyor.
Ailede kamu yada engelli durumu varsa %25-%35 indirim olur.Yeni üyelik daha mantıkli yada suanki şartlarda olmasa uygun teklif vermiyorlarsa üyeligini ailede başkasının üzerine üyelik başlat.
Acelen yoksa haziran temmuz kampanyalara göre yeni üyelik daha mantıkli.
çok teşekkürler....acelem yok hocam bu dönem tod almıştım zaten ama evdekiler uyduya çok alıştılar onlar için düşünmüştüm. ailenin yıldızı gibi paketler kaldırıldı sanıyordum ben
-
Enson paketlerde güncelleme yapıldı.Haziran temmuzda eğlencenin avrupanin yıldızı paketi güzel kampanya oluuor.Bir süper lig hediye.Bu yılda olursa fiyat olarak da uyguna gelir.
Ailede engelli yada kamu varsa faydalan derim.Birsey değil haziran temmuz forumda olursak ona göre fikir alışverişi olur.
şimdi yan bayilerden birisi aradı...ilk 6 ay 179, son 6 ay 269 TL şeklinde taraftar ve avrupanın yıldızı paketi sundular. ben zaten avrupanın yıldızı istiyorum hocam formula 1, premier lig yeterli...bu fiyat nasıl sence? yan bayiler güvenilir mi?
-
Hocam teklifi ustele sezon sonu kadar yıldız dolu al.
Bende avrupanin yıldızı paketi kullanıyorum.Engelli 51 tl abimim üzerine sezon sonu kadarda yıldız dolu hediye.
Seni arayan numarayı digiturk müşteri hizmetlerinden teyit ettir istersen.Ortalikta dolandırıcı çok.
Hocam fiyat çok yüksek 79 tl alanlar oldu.Dedigim gibi engelli kamu varsa 180-156 arasında değişir.Sana şuan yeni üyelik olarak 240 tl vermişler.
Dm gelirmisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 26 Şubat 2025; 20:17:49 >
evet hocam yüksek ben eylül de iptal etmiştim...aslında haksız para aldıkları için kızgınım ama evdekiler kanal sıralamasından tut içeriğine kadar alıştılar. eylülde bana da 79 TL teklif etmişlerdi ama ben kutuyu teslim etmiştim sonra bir sürü hatalı işlem oldu iptal ettim bende
-
Beni de birkaç hafta önce bu şekilde arayıp teklif verdiler 850 ile baslayan bi numaradan. Adımı vs biliyordu.. daha sonra donecem dedim.. müşteri hizmetlerini aradım o numara bizim değil öyle de bi teklifimiz yok dedi. O yüzden dikkatli olmani tavsiye ederim
Kamu indirimi konusunda biraz uğraştırdılar ama sonuçta bugün aradılar hallettik konuyu.. kamu indirimi ile beraber 270 liraya üyeliği yeniledik.. geçen yıl 350 liraya izliyordum..
benim taahhütüm 13 martta bitiyor, son birkaç gün kala mı iptal vereyim yoksa 3 martta fatura çıkacağı zaman mı
-
bende de durum tam olarak aynı.3 mart finito. Ama sürekli arayıp aynı teklifi veriyorlar. 259 tl yıllık taraftar paketi. Hediye sporun yıldızı filan kesinlikle vermiyorlar
-
.... numarali uyeliginde kullandigin Indirimli kampanyan sona eriyor! Aylik 1260 TL liste fiyatindan faturalanmaman icin sana ozel kampanya hazirladik. 1260 TL yerine aylik ortalama 461 TL karsiliginda bu kampanyadan yararlanabilirsin.https://onlineislemler.digiturk.com.tr/ hemen tikla firsati yakala. Bu teklif cagri merkezinde gecerli degildir. Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.S (Mersis No: 0295036289300018) (DIGITURK) B002 Bıktım hemen hemen hergün aynı sms geliyor İMDAT diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni üyelik trendyol N11 vs en uygun nasıl alırım arkadaşlar sadece lig paketi istiyorum
Hocam bu konu ile ilgili detaylı yazmıştım.Yine bir daha yazıyım Sana kalmış şubat 27 yada mart 1 müşteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın iptal talebi vermek.13 martta kanallar kapansın diye belirt.Iptale istinaden genel merkez arama olacak 4-5 son aramaya kadar beklersin.Enson aramada uygun teklif veriyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X