Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: derya78 , vndc Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.866
Cevap
682
Favori
3.113.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 27382739274027412742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba hocam

Kamu indirimi nasıl yapılıyor, link vs varsa detayları okuyabilirim. Ayrıca paket içeriği nedir o ücret için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar

Yeni üye olmayı planlıyorum. En uygun aldığım teklif aylık 350 TL sabit, sporun yıldızı paketi. Bana sadece taraftar paketi de yetebilir ama o da aynı para dediler. Sizce 350 TL uygun mu fiyat olarak? En kaliteli görüntü için modül olarak almayı daha sonra 4k ekletmeyi düşünüyorum. Önerilerinize açığım.

• thebaboli kullanıcısına yanıt

bırkac sayfa gerıde detaylı anlatmıs arkadaslar . kamusen ye kartının resmını atıyorsun yuzde 25 ındırım uyguluyorlar. kredı kartı ıle odemede olmuıyor sanırım sadece faturalıda.

• Kamu indirim olayı biraz karışık, 400 civarı fiyat çıkarıyorlar kamu %25 ile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana da site üzerinden verdiler. Online işlemde aynı teklifi verdi.

Haziran ayında yenilenecek 279 Tl’den almıştım. Daha 4 ay var şimdiden teklif sunuyor bir de bu kadar faiş fiyata gerçekten şaka gibi. Bunun için bir de günde 3-4 kere arıyorlar.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

• murattek_33 M kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam zaten sabahtan beri 4 kere aradılar...hiç sevmem bu kadar ısrarı :):) vazgeçtim şimdilik tod ile devam yaz aylarında bakacağım

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yillik uyeyim.Sporun yildizi 400 lira teklif veriyorlar.Suan 200 oduyorum.Modul kullanabilicekseniz almaniz cok iyi olur.4k en son 9 tl idi modulu takip bazi maclari 4k izleyebilirsiniz.350 tl fiyati 300 e cekebilirseniz cok iyi olur sizin icin ama 350 de fena degil bence.Ben 300 den yukari teklif verilirse bana Tod kullanmayi dusunuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beni de bugün aradılar 350 TL teklif ettiler kabul etmedim,bakalım fesih zamanı ne teklif edecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 27 Şubat 2025; 15:24:1 >
  • Cevaplar için teşekkürler @murattek_33 ve @pharm4vita

Bu kampanya ile almayı planlıyorum.

Merak ettiğim diğer bir konu, digitürkte arkadaşını getir ikinizin de 1 er aylık faturası bizden gibi bir kampanya var. Bu kapsamda alacağım bir üyelikte bu iki kampanyayı birleştirmiş olur muyum?

Dostlar kampanyası ;

destek.digiturk.com.tr
    Digiturk Dostlar Kampanyası avantajları nelerdir? Nasıl faydalanılır? - Üyelik Ä°ÅŸlemleri - ÜYELÄ°K İŞLEMLERÄ° - Destek - Digiturk
    https://destek.digiturk.com.tr/soru/uyelik_islemleri/uyelik_islemleri/digiturk-dostlar-kampanyasi-avantajlari-nelerdir-nasil-faydalanilir?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAt4C-BhBcEiwA8Kp0CQz0H1k5m_W0rnH0ygEQ8_yjxvh4L-rlIEwtFtUgVMnpPyrqAkfawhoCc5AQAvD_BwE

• Fesihten sonra 15 ay aylık 320 TL'den yeniledim Sporun yıldızı paketi olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: lynx1907

İptal göndereli 10 gün olmuştur. Abartmıyorum en az 7-8 kez aradılar. Her arayan aynı teklifi veriyor kafayı yemiş bunlar.

Bakalım Mart 2'de doluyor. Bu hafta kritik .

Şimdi yine aradılar. Yine aynı teklif.
    10 kişi aradı hepsi 849 TL diyor.
    Şaka gibi.

Kaldı 3 gün...
    Bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Cevaplar için teşekkürler @murattek_33 ve @pharm4vita

Bu kampanya ile almayı planlıyorum.

Merak ettiğim diğer bir konu, digitürkte arkadaşını getir ikinizin de 1 er aylık faturası bizden gibi bir kampanya var. Bu kapsamda alacağım bir üyelikte bu iki kampanyayı birleştirmiş olur muyum?

Dostlar kampanyası ;

destek.digiturk.com.tr
    Digiturk Dostlar Kampanyası avantajları nelerdir? Nasıl faydalanılır? - Üyelik Ä°ÅŸlemleri - ÜYELÄ°K İŞLEMLERÄ° - Destek - Digiturk
    https://destek.digiturk.com.tr/soru/uyelik_islemleri/uyelik_islemleri/digiturk-dostlar-kampanyasi-avantajlari-nelerdir-nasil-faydalanilir?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAt4C-BhBcEiwA8Kp0CQz0H1k5m_W0rnH0ygEQ8_yjxvh4L-rlIEwtFtUgVMnpPyrqAkfawhoCc5AQAvD_BwE

Dostlar kampanyası bu kampanya ile birleşmez dedi müşteri temsilcisi.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Aylık 89 TL’ye Avrupa’nın Yıldızı alıp da sezon sonuna kadar Süper Lig hediyesi alan oldu mu? Bana Mart ayının ilk haftasına kadar hediye vermişlerdi ama sanki sezon sonuna kadar alanları da duydum. Lig ortasında hediye bitiyor, yine aynı noktaya geldik özellikle belirtmeme rağmen, uygun teklif sunarız o süre içinde diyorlar ama maalesef normal şartlarda gelmiyor o teklif; şimdi ne yapmalı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rua~ -- 27 Şubat 2025; 19:31:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha Şubat ayındayız, Haziran’da bitecek sözleşmem için hiç abartmıyorum istisnasız günde en az 3 kez arıyorlar.

Sabahın 9’undan başlayıp akşam saatlerine kadar devam ediyor aramaları.

Bir kez açtım, 1 ay kalana kadar beni lütfen aramayın dedim, umurlarında bile değil ama. Ben hayatımda bu kadar saçmasapan bir firma görmedim ya baştan uca. Her sene şu saçmalıktan da bıktırdılar.

Mayıs’a kadar engelledim numaralarını mecburen.

• Rua~ R kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Engelli avrupa yıldızı paketine ocak ayında iptal talebi verdim.Yildiz dolu hediye 3 şubatta bitiyordu.İlk aramada bir yıl yine 51 tl sezon sonu kadar taraftar paketi kabul etmedim.Genel merkezden
    konuştuğum hanfendi üyeliğim ağustos 2 de bitiyor.Haziran 2 sına kadar yine yıldız dolu hediye tanımlama yaptı.
    Söyle yapabilirsin.Musteri hizmetleri iptal birimine bağlamanın iptal talebi vermek.Onlar teklif sunuyor.Normal şartlarda 79 yenileme yapan oldu.İptale istinaden genel merkez arama yaptığında şunu söyle premier ihalesi belli değil hatta 4 takım dışında bütün içerikler açık ben neden 4 takım için fazladan ücret odiyim.Film dizinin kalitesi ortada sezon sonu kadar süper lig hediyesi mantıklı digiturk de en yüksek içerik premier lig ben 4 takım için niye yüksek fiyat odiyim.Insallah bana tanımlama gibi sezon sonunu olmasa da haziran 2 kadar yıldız dolu hediyesi olur.Iptal talebi vermek gerekiyor.Enson fiyat güncellemesi ile avrupa yıldızı paketinde fiyat değişikliği olabilir.Hediye yenilemek için iptal talebi kararlı olmak gerekiyor.
    Şartları fazla zorlamadım.Iptal talebi ile hediye yenilemekti.Film dizi izliyen biri değilim 2 ay kaybım oluyor.Digiturk bazen son 3-2 ay pakete film dizi hediye tanımlaması yapabiliyor.Ben hiç uğraşamadan ilk aramada işi çözdüm.Ilk arayanda son arama da gereken en yetkilisiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 28 Şubat 2025; 14:7:25 >

• Bu gün aradılar genel merkezden aradıklarını son aramaları olduğunu söylediler engelli indirimi ile yıldız dolu paket için aylık 337 tl ye anlaştım sizce uygunmıdır fiyatı

• irmak1907 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    İptal talebi verdikten sonrami son aramada 337 tl verirdi.Avrupa yıldızı paketi kullanıyorum.Yildiz doluyu 350 tl teklif ettiler.Iptal talebi vermeden.Iptal talebi ile fiyat biraz daha düşebilirdi.
    Oda 301-319 arası gibi olurdu senin ki tahminim.Kamu ile spor yıldızı paketini 270 tl yenileme yapan oldu.Senin yıldız dolu arada 67 tl fark var.Iptal talebi restini kullan derim.Yenileme yapacağın dönemler
    Senin için hayırlısı olsun.Ekonomik şartlarda yıldız dolu mantıklı.
    Nays kullanıyorsan %5 fatura indirimi oluyor.Her ay 16.85 nays hesabına aktarılar.Aylık bazda 320 filan gelir.
    Yıllık olarak 202 tl kazancın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 28 Şubat 2025; 14:21:15 >
  • Hayır iptal talebi vermeden 337 tl ye anlaştım iptal talebi versem dediğiniZ Gibi 301 yada 319 arası olabilirdi sanırım sağlık olsun

• irmak1907 İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.

• vndc V kullanıcısına yanıt

360 teklif verdi kamu kimliğimi e- posta attım 260 üzerimden yüzde 25 daha indirim yaptı

• 
Sayfa: önceki 27382739274027412742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.