Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xxpp , jesusturkey Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54.859
Cevap
682
Favori
3.113.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 27392740274127422743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilen çıkarmı

örnegin maç kanallarında bu yıl sorun yaşıyorum son bir kaç aydır . Kolay kurulum vs yaptım yine aynı. sıfırladım yine aynı. Düzeliyor sonra yine oluyor belli zaman sonra.

mesela izlediğimiz yerde küp küp gibi oluyor ekran bozuluyor gidip geliyor karma karışık oluyor mesela gol olacak ekran parçalanıyor..

sadece bein kanallarında oluyor..

normal ulusal kanallarda sorun yok. Başına gelen oldumu veya nasıl çözülür.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Hocam bazen fırtına tipi vs olduğunda yaşanabiliyor.

Ama sanki sizinki kötü hava şartlarından değil de çanak, lnb, bağlantı vs kaynaklı gibi

Servis gelse tamamen düzeltir.

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

hocam gündüz hiçbir sorun yok mesela sadece maç saatlerinde oluyor çözemedim gitti. Kutuyuda değiştirmiyor adamlar :) direkt bakmadan 550 tl diyorlar.

az kaldı üyelik bitince komple iptal edip yeni kutu isticem.. en güncel kutu hangisi acaba wifili, dt 9404hd suanki ?

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Kutuda problem var değişecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smalhero kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayız. Her gün iş ortasında 4-5 kere aradılar 2 haftadır. Pazar günleri hiç aramazlardı bugün aradılar telefonu açtım, aylık 800 küsür TL fiyat çekti. Bu fiyat çok değil mi diyorum ekranda böyle görünüyor diyor. Haziran sonuna doğru taahhüt yenilerim şu anda düşünmüyorum deyip kapattım.

Görüşmeden sonra merak edip Online işlemlere girdim, aşağıdaki teklif var. Aylık 500 TL'ye geliyormuş normalde. Taahhüt bu sene haziran sonunda bitiyor. Geçen sene yıllık toplu tek ödeme yaptığım için 800 TL daha düşüyor, şu anda üyeliği uzatırsam 12aylık 432 TL'ye geliyor. Fena görünmüyor teklif ama beklesem mi bilemedim.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 2 Mart 2025; 22:5:57 >

• SychoMind kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Spor yıldızı paketi 432 çok fazla.Bunu devamlı yazıyorum yine dile getiriyim.Onlarin size verdiği teklife bakmicaksiniz.Sizin onlardan alacagin teklif önemli oda iptal talebi vererek uyguna almak.Uyeliginiz varsa acele etmeyin.En son kamu ile 270 tl yeniliyen oldu.Seninde olacağı tahmini 319-339 arası birsey.Şuan boşuna 432 tl oduceksin.Digiturk bütün içerikleri alt paketlere açtı.4 büyük takım dışında onu da iptal talebi hediye ile alabiliyorlar.Premier lig belli değil.Haziran temmuz güzel kampanya oluyor.
    Suan sen 432 tl dört takım için vermiş olacaksın.
    Baska yerde yıldız dolu 630 tl yenileme yapan var.Bu fiyat edecek içerik yok yıldız dolu da.Mart ortasında iptal talebi vererek fiyat düşürmeye çalışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 2 Mart 2025; 22:23:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 23-24 yıllık digiturk birlikteliğimiz sona erdi.

bu hafta ekipmanları iade edeceğim.

sporun yılıdızı bazen de yıldız dolu paket + hediye paketlerini kullanıyordum. + bein connect ve 4k kayıt özelliği olan kutu vardı. geçen yıl bu pakete ortalama 120 ödemiştim. son fatura aralık-ocak ayındaydı.

2-3 ay şehir dışındaydım aramalara dönemedim ödediğim faturadan 2-3 kat yüksek fatura göndermişler 2 ay. farkettim durdurdum iptal ediyorum dedim.

güzel paket önermediler. iptal talebim işleme alındı.

ekipmanları verip bitiriyorum. iyi fiyat gelmezse daha da abone olmam herhalde.

• ~PainKiller kullanıcısına yanıt
    haziran temmuz arası hariç iyi teklif beklemesin kimse kolay kolay belki ağustosdada bazen iyi bişiler sunabilliyorlar nadir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt
    Süreç nasıl peki

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanadana

Süreç nasıl peki

iptal için kayıt oluşturduktan sonra 3. arama da ,199 bugün fiyat verildi. kamu indirimi de yapın dedim ve 149 faturalı şekilde işleme alındı

Kamusen mi. Normal kamu kimliği mi. Bende kamu çalışanıyım

• volkanadana V kullanıcısına yanıt

normal kamu kimliği

Tamam kardeş . Daha önceden yollamış miydiniz yoksa arayınca söylediniz mi

Ben en son kredi kartı ile uzatmıştım 15 Mart'ta bitiyor üyelik , az önce iptal için aradım 77 TL cayma bedeli çıktı, bir hafta sonra ararsanız çıkmaz dedi ama kadının tavrı çok sinir bozucuydu direk çıkarsa çıksın cayma bedeli kapatın dedim, bakalım arayan olacak mı, bu sefer içimde bir his bu iş kapatmaya kadar gider diyor, sizin 149 TL çok iyi fiyat olmuş

Hocam hayırlısı olsun

Ekran resmı koyda forum yenileme görsün.insanlar ona gore adım atsın.spor yıldızımı yada eglencenin avrupanın yıldızımı paketimi.forumda yenıleme yapacak normal engellı kamu referans olmus olursun.

Geçen kamu ile 270 yeniliyen oldu.senin burda paylasımın ile yuksek fıyata alanlara önayak olur ona gore sıkayet kaydi iptal talebi ile aynı fıyat olmasada ona yakın fiyatla fazla odemiş olmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 4 Mart 2025; 16:25:36 >

Hocam neden giremiceksıin.numaran kayıtlı sifre degiştirmen yeterli.cok basit bi olay yada 2 yıldır cözülmücek sorun degil.yine de teşşekürler.

Yada forumda bu konuda ile ilgili sana soracak olanlar olacak hattada soranda olmuş.ad soyad üye no ile forumdakilere referans olabilirsin.

Fatura ya kalmadan.Senin insafina kalan birsey.

hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 4 Mart 2025; 16:40:14 >

Bu konu ile forumdakılere üye no ile referans olabılırsin.herseyin bir cözümü var.

• 149 liralık bir sporun yıldızı paketi + 12 sene film dizi paketini olduğunu sanmıyorum.

2 sene önce o parayı ödüyorduk. Geçen sene 199 TL ödüyorduk

Bir karışıklık veya yanlış anlama var. Online işlemlere girip bakarsa görecektir.

• Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Digitürk Sporun Yıldızı Paketi üyeleri, beIN CONNECT üzerinden filmleri ücretsiz izleyebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27392740274127422743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.