Şimdi Ara

Digiturk+Ttnet 8mbps limistsiz internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir site buldumhttp://www.digiturkinternet.net/ fiyatlara bakınca da ttnetin yanılmıyorsam 63 tlye verdiği 8mpbs sınırsız internet + lig tv şampiyonlar paketi+2 keyif ve giriş paketi var. Bir bilgisi olan daha önce kullanmış olan var mı? Sanırım doğrudan digiturk ile alakalı bir firma değil. Bakınca da 13+8+42+63 126 tl lik servisi 102 tl ye veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyinho -- 22 Temmuz 2013; 7:09:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyinho

Şöyle bir site buldumhttp://www.digiturkinternet.net/ fiyatlara bakınca da ttnetin yanılmıyorsam 63 tlye verdiği 8mpbs sınırsız internet + lig tv şampiyonlar paketi+2 keyif ve giriş paketi var. Bir bilgisi olan daha önce kullanmış olan var mı? Sanırım doğrudan digiturk ile alakalı bir firma değil. Bakınca da 13+8+42+63 126 tl lik servisi 102 tl ye veriyorlar.

pek cazip değil nedeni.

63 tl olan internete taahhüt verirseniz zaten indirim yapiyor telekom 50 ye falan düşüyor ortalama. 2 ay ücretsiz sonraki 10 ay 44 tl.

126 değil 113 oluyor .

digitürkün kendi sayfasındada var kampanya.sırf taahütlü olduğu için düşünüyorum şuan yoksa alırdım.bakalım belki daha cazibi gelir:)

• ismi var cismi yok bir kampanya sıcak fırsatlarda hesabını yapmıştık 2-3 lira mı ne fark çıkıyordu 24 ay taahhüt için değmez
  • Şimdi hesap yaptım böyle 24 ay 2448 tl ye ayrı ayrı alsanız(ttnet'e de 24 ay taahhüt verdiğiniz taktirde) 2648 tl ye geliyor 24 ay digiturke taahhüt vermek mantıksız gibi 200 tl için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyinho

Şimdi hesap yaptım böyle 24 ay 2448 tl ye ayrı ayrı alsanız(ttnet'e de 24 ay taahhüt verdiğiniz taktirde) 2648 tl ye geliyor 24 ay digiturke taahhüt vermek mantıksız gibi 200 tl için.

aynen yanında film+ dizi falan verilerse beleş o zmaan işe yarar bir kampanya olur.zaten karasal yayına geçilecek 2014 te kesin .30/35 tane kanal hd yayın yapacak .

artı digitürk el değiştirme ihtimali var .yarın bir gün bu paket 50 tlyede düşebilir.ağustos sonuna kadar devam ediyor zaten beklemek en güzeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    10 ay önce açıldı
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.