Bildirim
Digiturk ve Tivibu aynı çanak antenden yayın alabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
digitürk çanağı Türksat mı Eutelsat mı ? Türksat ise aynı çanaktan yayın alabilirsin eğer Eutelsat ise yeni çanak gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomly
digitürk çanağı Türksat mı Eutelsat mı ? Türksat ise aynı çanaktan yayın alabilirsin eğer Eutelsat ise yeni çanak gerekir.
Hocam inanın bu işlerden hiç anlamıyorum. Turksat olup olmadığını nasıl anlayabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Monoleum23
quote:
Hocam inanın bu işlerden hiç anlamıyorum. Turksat olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
öncelikle oturduğunuz yerde merkezi sistem mi var yoksa kendi çanağınız mı ? bide digitürke bakın bein sport 2-3-4 HD yayını varmı ?
2. Kanalda dizi kanalı varsa eutelsat bein iz tv varsa turksattır
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabjk
2. Kanalda dizi kanalı varsa eutelsat bein iz tv varsa turksattır
İlginize teşekkürler, hocam Digiturk'u aradım Eutelsatmış, farkını sordum çoğu kanalı HD izleyebilirsiniz Türksatta ise belirli kanallar tek HD dedi, yani yeni çanak kesin şart değil mi? -
quote:
quote:
quote:
Hocam inanın bu işlerden hiç anlamıyorum. Turksat olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
öncelikle oturduğunuz yerde merkezi sistem mi var yoksa kendi çanağınız mı ? bide digitürke bakın bein sport 2-3-4 HD yayını varmı ?
Hocam çanak kendi çanağım, HD yayınlar var evet.
-
Turksat izlemek yeni çanak takılması şart hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 2 Eylül 2017; 20:6:12 >
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam çanak kendi çanağım, HD yayınlar var evet.
sizin çanak Eutelsat o zaman. çünkü bein sport 2-3-4 ün Türksatta HD yayını yok. yeni çanak ihtiyacı doğuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aralık'ta Yeni ihale var seneye Tivibu almayabilir bein sports da ihaleye girecekmiş
Her üyelik için ayrı kutu alma saçmalığı nedir arkadaş digitürk ü olan belli bir ücret karşılığı tivibu daki maçları iZleyebilmeli çok saçma bir sistem var hala değişmiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sbjk
Aralık'ta Yeni ihale var seneye Tivibu almayabilir bein sports da ihaleye girecekmiş
Her üyelik için ayrı kutu alma saçmalığı nedir arkadaş digitürk ü olan belli bir ücret karşılığı tivibu daki maçları iZleyebilmeli çok saçma bir sistem var hala değişmiyor
Aynen öyle inşaallah alır bizim Katarlılar biz de rahat ederiz, bi TRT'de bi orada bi burada saçmalık tamamen ya ihale olayı kesin mi? Onlar girerse kesin alır ona göre almayacağım ben. -
İhale kesin kasım da herhalde gecen ay haberleri çıkmıştı hatta tek ülke takımı bile kalsa şifreli verebilecektir diye kuralı değiştirmişler diye yani
BİLGİ | 2018-2021 Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin Türkiye yayıncısı kasım ya da aralık ayı içerisinde belli olacak.
Twitter yayın ekranı diye bir sayfa böle msj atmıştı
Bein onuda alırsa fiyatları ne yapar acaba bilemiyorum seneye iyice tekel olcaklar tabi şöle de bir durum var bu kadar oturmuş kadroya şampiyonlar ligi ve UEFA da yakışır gayet iyi sunarlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X