Şimdi Ara

Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
998
Cevap
13
Favori
83.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RedGhost

tamam işte bunda var mı :)

ben direkt internetten izlemek için baktım en ucuz paket 44 lira.

ısrarla anlamaya çalışıyorum boşuna para vermeyeyim diye kusura bakmayın

bana pc lazım bu arada özellikle  

bu paket beinconnect i de kapsıyor onu alacağına bunu almak daha iyi en azından tv yanında cihazda olur beinconnect burada ekstra ücretli değil yani

• Benim kurulum bugün yapıldı. Kuruluma gelen arkadaş direk hediyeler için müşteri hizmetlerini arayın, kayıt açtırın dedi. Aradım, kayıt açtırdım. Ne kadar zamanda tanımlanır acaba?

Paketlerin tanımlanıp tanımlanmadığını nereden kontrol edebilirim? Kolay bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

bu paket beinconnect i de kapsıyor onu alacağına bunu almak daha iyi en azından tv yanında cihazda olur beinconnect burada ekstra ücretli değil yani

Alıntıları Göster

aldım gitti hocam :)

ama sanırım tv de yayın varken pc de izleyemiyoruz :)

• ademcell A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedGhost

aldım gitti hocam :)

ama sanırım tv de yayın varken pc de izleyemiyoruz :)

Alıntıları Göster

hayırlı olsun sadece süper lig maçlarında öyle ve her takıminkinde de olmayabilir

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Benim aynı gün tanımlanmıştı. Digiturk online işlemlerden kontrol edebilirsiniz

• Arkadaşlar dt9104 uydu alıcımda bir problem oluştu örneğin 22.kanalda Show tv var + tuşuna basıp 23.kanala geçmek istediğim zaman otomatik 1.kanala geçiyor ne yaparsam yapayım düzelmedi + - yaparak ileri geri kanal değiştiremiyorum hep 1.kanala geçiyor kumanda da problem olduğunu düşünmüyorum çünkü Samsung tv evrensel kumandam da uydu alıcısına tanımlı onda da ileri geri yapınca hep 1.kanalı açıyor aynı şey başına gelen var mı ? Teknik servisi arayıp 9506 uydu alıcısını istediğimi ilettim bakalım inş ellerinde vardır da değiştirirler.

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına çek. Tekrar kurulum yap Düzelir..
    Bu DT cihazların da olur böyle şeyler. Hatta kanalların bazıları listeden gidebilir. Kolay kurulum ile düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spektaküler kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Teşekkürler fabrika ayarlarına çekince düzeldi

• galatasaraylıyım dün kampanyanın son günüydü fiyat uygundu aslında ama taraftar paketi almak içimden gelmedi ayda yılda bir maç izleyesin geliyor derbi vs. oluyor beşiktaş - fenerbahçe, trabzon - fenerbahçe vs.kanal kapalı. o kadar para verdik kanal kapalı oluyor. insanın tüm tadı kaçıyor. illere göre sporun yıldızı kampanyası varmış ayda 89 liraya geliyor yıllık 1068 lira dün o kampanyanında son günüymüş diginin eski fiyatlarını düşününce uygun geldi aldım. kutu olarak 9506 istedim o kutu yok dedi. niye o kutuyu istiyorsun iyi bir kutu değil dedi. internete bağlanacam dedim. biraz baktı müşterinden çıkan var sıfırı yok dedi ben olsun dedim. cihaz temiz görünüyordu. inş sıkıntı yaşamam sıkıntı olursa 3 ay içinde ücretsiz değişim dedi. ayarlamalar yapıldı wifi aparatı tanımladı kutuya taktı. eutelsatta çalıştırdı kurulum yaptı. ilgilendi baya. kampanyanın son günüymüş bütün digi bayileri yoğundu. yarından itibaren (yani bugün) aylık 10 lira zam geliyormuş kredi kartına aylık 99 yıllık 1188 TL oluyormuş şimdi baktım internetteki bayilerde bu fiyat olmuş gerçekten. eğer bu illerden birinde yaşanıyorsa kampanya uygun gibi. sporun yıldızı paketinin yanında 3 ay yıldız dolu paket hediye. birde süperlige çıkan takım maçları hediye imiş. ne alaka sporun yıldızı değilmi dedim öyle ama sistem soruyor dedi. biraz da kıllandım öyle olunca eve gidince telefon numaram beinconnect e kayıtlı olduğu için hata verdi hemen beinconnecte girdim oradan canlı desteğe giridim hesabımı silin uydu üyeliği aldım hata veriyor dedim. düzeltiyorum dedi sonra kod geldi dedi daha sonra sıfırlama adımından düzelttim. müşteri hizmetlerini arayıp uzun süre beklemekten iyi 2dk da halloldu bilginize. kontrol ettiğimde sorun yoktu. sporun yıldızı paketi, 3 ay yıldız dolu hediyesi ve 1 yıl adana demir spor maçları şeklinde görünüyordu. eve gittiğimde zaten eski üyeliğimden dolayı hazırda eutelsat çanağım kuruluydu taktım çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 11 Ağustos 2021; 9:40:44 >

• Dün satın almıştım n11 den bugün teknik ekip kurulum için aradı ellerinde 9104 varmış. Çok mu kötü bu cihaz arkadaşlar? ilk defa digitürk bağlatacam ne yapmamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

galatasaraylıyım dün kampanyanın son günüydü fiyat uygundu aslında ama taraftar paketi almak içimden gelmedi ayda yılda bir maç izleyesin geliyor derbi vs. oluyor beşiktaş - fenerbahçe, trabzon - fenerbahçe vs.kanal kapalı. o kadar para verdik kanal kapalı oluyor. insanın tüm tadı kaçıyor. illere göre sporun yıldızı kampanyası varmış ayda 89 liraya geliyor yıllık 1068 lira dün o kampanyanında son günüymüş diginin eski fiyatlarını düşününce uygun geldi aldım. kutu olarak 9506 istedim o kutu yok dedi. niye o kutuyu istiyorsun iyi bir kutu değil dedi. internete bağlanacam dedim. biraz baktı müşterinden çıkan var sıfırı yok dedi ben olsun dedim. cihaz temiz görünüyordu. inş sıkıntı yaşamam sıkıntı olursa 3 ay içinde ücretsiz değişim dedi. ayarlamalar yapıldı wifi aparatı tanımladı kutuya taktı. eutelsatta çalıştırdı kurulum yaptı. ilgilendi baya. kampanyanın son günüymüş bütün digi bayileri yoğundu. yarından itibaren (yani bugün) aylık 10 lira zam geliyormuş kredi kartına aylık 99 yıllık 1188 TL oluyormuş şimdi baktım internetteki bayilerde bu fiyat olmuş gerçekten. eğer bu illerden birinde yaşanıyorsa kampanya uygun gibi. sporun yıldızı paketinin yanında 3 ay yıldız dolu paket hediye. birde süperlige çıkan takım maçları hediye imiş. ne alaka sporun yıldızı değilmi dedim öyle ama sistem soruyor dedi. biraz da kıllandım öyle olunca eve gidince telefon numaram beinconnect e kayıtlı olduğu için hata verdi hemen beinconnecte girdim oradan canlı desteğe giridim hesabımı silin uydu üyeliği aldım hata veriyor dedim. düzeltiyorum dedi sonra kod geldi dedi daha sonra sıfırlama adımından düzelttim. müşteri hizmetlerini arayıp uzun süre beklemekten iyi 2dk da halloldu bilginize. kontrol ettiğimde sorun yoktu. sporun yıldızı paketi, 3 ay yıldız dolu hediyesi ve 1 yıl adana demir spor maçları şeklinde görünüyordu. eve gittiğimde zaten eski üyeliğimden dolayı hazırda eutelsat çanağım kuruluydu taktım çalıştı.

bende satın almıştım dün ama taraftar paketinde derbi maçlarını vermediklerini bilmiyordum. siz yazınca n11 den ürün bilgilerini tekrar kontrol ettim "Kampanya yalnızca FB-GS-BJK-TS Takımları arasından seçeceğiniz bir takımın tüm Süper Lig maçlarını kapsamaktadır." şeklinde bir açıklama var. burada derbi maçları ile ilgili bir bilgi yok. öyle ise kötüymüş bilseydim almazdım bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Tarik

Benim aynı gün tanımlanmıştı. Digiturk online işlemlerden kontrol edebilirsiniz

Sabah SMS geldi, hediyeler tanımlanmıştır diye.

Online işlemlerden baktım, ADS paketi ve 1 aylık yıldız paket tanımlanmış.

Teşekkürler...

Geriye sadece 9104 ten kurtulup, 9506 istemek kaldı. Kuruluma gelen kişi, uzun süredir gelmediğini/olmadığını söyledi ama "1-2 hafta sonra talep edin, yoğunluk azalınca yeniden bakalım" dedi.

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt

Sporun yıldızında tüm süper lig maçları izleniyor zaten. Ayrıca ads paketinin faydası ne oluyor bu durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muten_roshi kullanıcısına yanıt

Böyle bir şey olamaz zaten taraftar paketin mantığına aykırı olur. Hiç bir yerde de derbi hariçti vs. böyle bir bilgi yok zaten.

• Bu pakette 4k yayin var mi? 4k yoksa smart tv paketini alacagim.
    Ayrica catida tadilat oldugu icin balkona gecici canak kurdum sonradan catiya gecince sorun olur mu ? Yapilan islem tam olarak nedir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takım olarak Beşiktaş seçmeme ve sözleşme de Beşiktaş yazmasına ragmen başka takım tanımlamışlar.

2 gündür ugraştırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

En yakın Bayiye git. Memnun değilim de. Çok yavaş VS. Diye Blöf at. Değişim yaparlar..
    Eğer yok falan derlerse iptal Blöfünü kullan. Merak etme üye kaybetmek istemezler.. Hemen cihaz değişir..

Cihaz olarak
    DT 9506 HD
    DT 9505 HD

parayı zaten ödedik iptal etsek ne olacak :) bence umurlarında olmaz

• thehawk kullanıcısına yanıt
    4k yayın istyorsanız ona göre cihaz getiriyorlar. cihazın aylık bi kullanım bedeli var o fark faturanıza yansıtılıyor.
    ben pandemiden önce 4k yayın bağlatmıştım, açıkcası verilen farka değecek bi hizmet almadım.
    digitürkte 400. kanal 4k bu kanalı açtığımda televizyonun kendisi infoda 2k gösteriyordu. sanırım uydudan gerçekte 4k bi yayın yapılmıyor.
    birde 4k kanal sayısı çok azdı. geri iade edip normal cihaz istedim.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.