Şimdi Ara

Digitürke inat receiver tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlatmaya gerek yok digitürkten çok çektim.Forumlarda takip edenler neler yaptıklarını bilir.iptal ettirdim sonunda.Artık resever tavsiyesi istiyorum.bütçeye limit koymadım digitürk bedava bile olsa kullanmıyacagım fakat onlara inat bişeyler yapmak için resever a hertürlü parayı vermeye razıyım.yardımlarınızı bekliyorum.aradığım özellıkler

1-türksat kanalları ve burda bahsedemıyecegım bir kanal yeterlıdır.
    2-tv nin karşısına geçince bılgısayar ve uydu bılgım zayıf ve çok fazla kafa yormaya vaktım yok bıraz tv izleyince uyukluyorum zaten :).malum iş hayatı bu sebeple benı yormıyacak sureklı bı ayar gerektırmıyen aç kullan olmalı
    3-hd olursa ılerıye dönuk daha ıyı olur.
    4-usb den kayıtmış mkv izlemekmiş ole şeyler gereklı degıl tv ızlıyecegım zaten benım için futbol onemlı BİRDE.
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

• Düz bir tane HD uyumlu bir tane Next 2000 Serisi vardı onu bir inceleyebilirsiniz SÜPER HD olanı değil siyah kasa bu dediğim fiyatıda gayet makül derecedeydi bir araştırın derim,Goldmasterin HD serisi var ama kayıt,usb olmayanı varmı bilmiyorum bir tane olması lazımdı.

Bulabilirseniz Goldmaster HD 1010 Alınabilir.

Sonrasında Hiremco Serilerini bir göz atabilirsiniz.

Bunlar çoğu uydular aç kullan maksadındadır yani öyle onu ayarla bunu ayarla gerektirmez.
  • Selamlar,

repulsion'ın tarifine ek olarak usb portuna kayıt yapabilen uygun fiyatlı bir uydu alıcı önerebilir misiniz? Hepsiburada'ya baktım, yüzlerce model geliyor. Evde HD lcd tv olmasına rağmen HD yayın şimdilik almayacağım ama cihaz desteklerse iyi olur. Uydu alıcısını yalnızca Digiturk'te yer almayan kanalları izlemek için alıyorum.

teşekkürler
  • Merhaba,

Galiba HD yayın alabilen uydu alıcı fiyatları yüksek. TV'de HD'ye ihtiyacım yok, bluray cihazımda film izliyorum zaten, o yüzden TV'de sadece SD yayın yeterli. Yalnız HDMI çıkışı ve usb kayıt olanağı olan, kanal değiştirmesi 3 sn. sürmeyecek, fiyatı uygun (<150 TL) bir cihaz önerebilirseniz sevinirim. :) Bir de kart girişi olursa ileride Dsmart vb. için kullanabilir miyim?

Şu cihazlara baktım ne dersiniz ve ethernet portu ne işe yarıyor?

http://www.hepsiburada.com/Liste/nextstar-ye-18000-hdmi-cx-usbpvr-ethernet-dijital-uydu-alicisi-/ProductDetails.aspx?productId=evnextye18000cxpvr&categoryId=155057

http://www.hepsiburada.com/Liste/nextstar-ye-18000-hdmi-fta-usbpvr-dijital-uydu-alicisi-/ProductDetails.aspx?productId=evnextye18000fta&categoryId=155057

• http://www.hepsiburada.com/Liste/nextstar-ye-18000-hdmi-cx-usbpvr-ethernet-dijital-uydu-alicisi-/ProductDetails.aspx?productId=evnextye18000cxpvr&categoryId=155057

Şu linkteki cihazı önerebilirim ayrıca ileride ayrıtten modül almanız gerekirse en azından kar edersiniz.. Ethernet porta gelince bunu cihaz ile modem arasında bağlantı yapıyorsunuz ve bu port ise şifreli yayınları çözmede ve şifreleri kırmaya yarıyor.. ama bilgisayar bilginizin iyi olması gerekiyor.

Saygılar.
    FTA olanıda alabilrsiniz ama modül,kart vs takılması gerekirse sıkıntı yaşanabilir çünkü şu anki kanallarda ücretsiz olarak üç tane var ama biraz daha fazla çeşit isterseniz Dsmart Modülü almanız gerekecek.

• Se_co çok teşekkürler.
  • tüm tavsiyeler için teşekkür ederım ama bu onerdığınız receiver larla nasıl desem ;bahsi yasaklı platformdakı bir kanalı izleyebilirmiyiz.yani benım sorum aslında kullanımı kolay tak çalıştır uzmanlaşma gerektırmeyen dreambox tarzı onerebileceginiz bır cıhaz varmıdır.ki oyle olsunki digitürkten intikamımı vıcdanen almış olabıleyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirim döviz & Altın -- 22 Ağustos 2011; 11:50:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: repulsion

tüm tavsiyeler için teşekkür ederım ama bu onerdığınız receiver larla nasıl desem ;bahsi yasaklı platformdakı bir kanalı izleyebilirmiyiz.yani benım sorum aslında kullanımı kolay tak çalıştır uzmanlaşma gerektırmeyen dreambox tarzı onerebileceginiz bır cıhaz varmıdır.ki oyle olsunki digitürkten intikamımı vıcdanen almış olabıleyım.

dreambox olayına fazla bulaşma derim recıver almak için dreambox alacaksan ayrı ama illegal şifreli yayınları izlemek istiyorum dersen boşver salla gitsin. şimdi herkes full yaınları izliyorlar lig başlasın hiç bir kimse yayın izleyemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

http://www.hepsiburada.com/Liste/nextstar-ye-18000-hdmi-cx-usbpvr-ethernet-dijital-uydu-alicisi-/ProductDetails.aspx?productId=evnextye18000cxpvr&categoryId=155057

Şu linkteki cihazı önerebilirim ayrıca ileride ayrıtten modül almanız gerekirse en azından kar edersiniz.. Ethernet porta gelince bunu cihaz ile modem arasında bağlantı yapıyorsunuz ve bu port ise şifreli yayınları çözmede ve şifreleri kırmaya yarıyor.. ama bilgisayar bilginizin iyi olması gerekiyor.

Saygılar.
    FTA olanıda alabilrsiniz ama modül,kart vs takılması gerekirse sıkıntı yaşanabilir çünkü şu anki kanallarda ücretsiz olarak üç tane var ama biraz daha fazla çeşit isterseniz Dsmart Modülü almanız gerekecek.

hoca, bu cihaza digiturk kartı takabilirmiyim ??

• dıgıturk kartı sadece eslestıgı cıhazda calısır ne baska marka nede baska bır dıgıturk cıhazında bıle dıgıturk teknık servısı ayarlamadan calısmaz .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 25 Ocak 2012; 14:44:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.