Birkaç gundur media player ları araştırıyorum. Bugune kadar hep bilgisayardan torrent ile indirip belleke atıp onu da wd media player ıma takarak filmleri izliyordum. Ancak mp4 filmleri açmakta sıkıntı yaşamaya ve mkv lerde de takılmalar başladı.
Bunun uzerine hem Digiturkplay de maçları canlı izleyebilecegim hem de torrentle ugraşmadan online film izleyebilecegim bir android tv box arayşna giriştim.
Minix Neo x8 h plus en iyisi gibi geldi gözume ama bu konuya yabancıyım.
isteklerim şunlar:
-Digiturkplay ile lag olmadan maçları sorunsuz izleyeyim. (Digiturkun ipadlerdeki yayını tv ye kablo ile aktarmadaki yasagı burada yoktur umarım.)
-XBMC veya yeni adıyla Kodi uygulamasını bedava kullanabilir miyim bu ve benzer, aletlerle? Buradaki film arşivi yeterli olur mu?
-XBMC 'de istedigim filmi bulamazsam yine pc'den torrent ve altyazıyı indirip bellegi bu alete taksam her turlu video formatını ve altyazıyı turkçe karakter sorunu olmadan oynatır mı?
Bir de bu minix neo x8 h plus ı istanbulda elden bulup alabilecegim bir yer var mıdır?
Bu istediklerimi sorunsuz halledecek ve daha kolay ulaşabilecegim bir android tv box var ise önerirseniz sevinirim.
Teşekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme