Bildirim
HD olarak futbol macı indirebileceğim bir yer?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pm attım. BUradan yasak bildiğin gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 19 Nisan 2009; 15:20:08 > -
rica etsem bilen birisi bana da pm ile yollayabilir mi?? -
aynı şekilde ben de pm rica ediyorum. -
pm rica.. -
quote:
Orjinalden alıntı: QuadroFX
pm attım. BUradan yasak bildiğin gibi.
usta görürsen sana zahmet banada pm çakıver -
hocam banada pm atabilirmisin -
Pm banada -
Futbol maçı paylaşımı yasak mı gerçekten?
Sonuçta film değil dolayısıyla da herhangi bir dvd'nin korsanını paylaşmış olmuyoruz diye düşünüyorum yönetici arkadaşlar konuya açıklık getirirse seviniriz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Gianfranco
Futbol maçı paylaşımı yasak mı gerçekten?
Sonuçta film değil dolayısıyla da herhangi bir dvd'nin korsanını paylaşmış olmuyoruz diye düşünüyorum yönetici arkadaşlar konuya açıklık getirirse seviniriz.
Bahsettiğin futbol yayınları bazı yayıncı kuruluşlar tarafından ücretli olarak dağıtılıyorsa yasaktır... Ama yok zaten açık kanaldan yayınlanan bi maç ise sorun çıkmaz ;) -
Sonuçta UEFA'ya ait bir maç her türlü uluslaraarsı yayında şifreli olarak yayınlanıyor.
Aslında Sorun şu Malum siteleri paylaşmak yasak o bakımdan buraya yazmadım. -
şu pm den bende alabilirmiyim -
quote:
Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.
şu pm den bende alabilirmiyim
lütfen:)pm -
beyler hic pm beklemeyin direk zamunda.nette var yani -
bu zamunda nasıl bir site upload download yazıyor onlar neyin nesi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Nike
bu zamunda nasıl bir site upload download yazıyor onlar neyin nesi ?
torrent sitesi orasi once bir arastirin internetten torrent nedir diye bir ogrenin
sonra utorrent 1/8/2 programini kurun birde zamunda uyeligi sart baska bisey yapmaniza gerek yok yanliz boyutlari cok buyuk kotasiz iseniz indirin kotaliysaniz uzak durun -
ya banada pm atarmısınız lütfen -
ya arkadaşlar bana pm atan olmadı atarmısınız iki dakkada ya biraz acil çünkü . Teşekkürler -
Arkadaşlar Google'da bile aratıp bulabilirsiniz.
Rap.d vs. download sitelerine yüklenmiş olarak bulabilirsiniz.
Aramayı istediğiniz maçın adını yazıp (tabi önemli bir maç olacak Şampiyonlar Ligi , EURO 2008 vs.) sonuna 720p rapid-share.com ekleyin bulursunuz.
Ben şimdi PM atsam size verdiğim sitelerde zaten yeni üyelik alımı kapalı, 3 ay içinde de açılacağını sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 23 Temmuz 2009; 16:03:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X