Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MSefa23

quote:

Orijinalden alıntı: murat550

arkadaşlar 259.luk paketten satın aldım , 1200k olmasını teyit ettirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?

Playa girince canlı tvyi açın açılan ekranda alttaki rakamlarda 1200k yazar, bunu canlı yardımdan da sorabilirsiniz.
    ortak arıyorsanız GS lı olarak katılabilirim.

Teşekkür ederim hocam ;)
  • ''Ücretsiz aylar sonrasında Premium üyeliğin aylık ücreti tarafınıza yansıtılmaya başlanacaktır.''

Diyor ben 3 ay premium izleyim sonra devam etmesem olmuyormu?

Yani bu 3 ay premium izlemek için illa 1 senelikmi almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

''Ücretsiz aylar sonrasında Premium üyeliğin aylık ücreti tarafınıza yansıtılmaya başlanacaktır.''

3 ay sonra iptal etmek gerekiyor. Eger edilmezse otomatik uzuyor ve her ay paketi satın alırken kullanılan kredi kartından parayı çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz_oz_666

quote:

''Ücretsiz aylar sonrasında Premium üyeliğin aylık ücreti tarafınıza yansıtılmaya başlanacaktır.''

3 ay sonra iptal etmek gerekiyor. Eger edilmezse otomatik uzuyor ve her ay paketi satın alırken kullanılan kredi kartından parayı çekiyor.

3 ay sonra iptal etmek istediğimizde herhangibir sorun çıkartmazlar değilmi?
    Ben zaten sanal kartla almayı düşünüyorum çekmesinler diye
  • Sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. digiturkplay.com da canlı destek sayfası var. Oradan hızlı ve daha detaylı bilgi verirler.

• quote:

Sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. digiturkplay.com da canlı destek sayfası var. Oradan hızlı ve daha detaylı bilgi verirler.

teşekkür ederim. Satın alırken aşağıdaki kutucuğun işaretini kaldırdım.

''Sepetimde yenilemeli ürün bulunmaktadır.
    Kampanyalı aylar sonrasında üyelik ücretinin her ay otomatik olarak kredi kartımdan çekilmesini onaylıyorum''
  • quote:

quote:

Sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. digiturkplay.com da canlı destek sayfası var. Oradan hızlı ve daha detaylı bilgi verirler.

teşekkür ederim. Satın alırken aşağıdaki kutucuğun işaretini kaldırdım.

''Sepetimde yenilemeli ürün bulunmaktadır.
    Kampanyalı aylar sonrasında üyelik ücretinin her ay otomatik olarak kredi kartımdan çekilmesini onaylıyorum''

Iyi yapmışsınız ben hic fark etmemiştim alırken yada yeni koymuşlar. Hayırlı olsun

• Batistuta kullanıcısına yanıt
    Ben 3 yıldır sanal kartla alıyorum. otomatik olarak kesiliyor ay dolunca sıkıntı olmuyor en saglamı sanal kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

1200K yayın alacağız. Geçen sene GS, FB, BJK 3 kişi idik. Bu sene aynı kadro izlemeye devam edeceğiz. Bu 3' lünün yanına TS, Bursaspor ya da Anadolu Takım taraftarları gelebilirler.

259 TL ortadan 4'e bölünecek yani 65 TL olacak. TS, Bursaspor ya da Anadolu Takımı diye ekstra indirim yok. PM atabilirsiniz.

Hocam bjkli ortak bulmadıysanız ben talibim.
  • Besiktas maclarina ortak olabilirim. Tabi rutbeli kullanicilar olmak sartiyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    çıkmaz hocam. aldığınız tarihten itibaren üç ay dolmadan bir gün önce iptal edin geçin yıllardır öyle yapıyorum.
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki mesajdan bunu mu çıkarttın? Pes.

Ortak olursun ama ya TS ya da Anadolu takımlarını izlersin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Yukarıdaki mesajdan bunu mu çıkarttın? Pes.

Ortak olursun ama ya TS ya da Anadolu takımlarını izlersin hocam.

Hocam yazdıktan sonra anladım o ara forum gitti editlemeyemedim.
  • Merhaba ,

1800k Paket satın aldım . BJK, TS yada anadolu takım maclarını izlemek isteyen arkadaşlar arıyorum. Derbileri ev sahibi takım izleyecek.

Fiyatlar :

Bjk: 110 TL
    TS: 90 TL
    Anadolu:75 TL
  • arkadaşlar derbiler hariç fenerbahçe ve beşiktaş taraftarı alacağım. tüm sezon toplam 34 maçın 30'unu izleyeceksiniz yani. 75 tlden kiralarım...
  • Valla burada ki arkadaşlardan Allah razı olsun...Digiturkun sayfasında bu 259 tllik paket yok az daha 370 liraya 800k görüntü alacaktik..Buradaki arkadaslarin verdiği linkten girdim 259 liraya full paket aldim hemde 1200 k hemde tüm maçlar. Arastirmasak Büyük kazık yiyecektik...Sadece fenerbahcenin maclarini alip 300 küsür para odeyecektik 1800 k icin..1200 lük görüntünün 1800 den pek farki yok ama 1200 ile 800 belirgin farkli..Biri hd biri çamur...
    Tekrar konuyu acan arkadasa ve bilgilendiren tüm kardeslerime teşekkür ederim.Bu arada aldigim paketide teyit ettirdim 1200 lükmüş.Hayirli günler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800 k da kota maç başına ne kadar yer?Adil kullanım dolduktan sonra takılma sorunu yaşar mıyım acaba?Başına gelen var mı?
  • Ben geçen sene 1200 kbps lik kullandım, ts-fb maçından sonra 1800 kbps yükseltildi. Ttnet 16 mbit e kadar hız 75 gb akk var, ayın 10 da akk dolardı (çocuklar sağolsun) Kullandıgım süre içinde bir sorunla karşılaşmadım.Bu senede 1800 lük aldım
  • Aldık bakalım 1800k Yalnız premium hediye için seçenek mevcutmuş sanırım alırken onu fark etmedim.Müşteri hizmetleri işleme aldı önümüzdeki hafta içinden itibaren izlemeye başlayabilirsiniz gibi bir şey söyledi.Neden hemen işlem yapmıyorlar bu gibi konularda anlamıyorum.Dsmartla az uğraş vermedim
  • Ben de 1200 lük paketi alırken premium istememiştim. Az önce canlı bapğlantıdan talep ettim 3 aylık hediye premium üyeliği. 3 iş günü içinde e-mailime kampanya kodu göndereceklermiş. Onunla üye olabilicem.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.