Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

259 luk pakete LG smart tv uygulamasını kullanabiliyor muyuz?

1800k olması lazım. O yüzden kullanamazsınız.

Siz kullanıyor musunuz hocam?Yada kullandınız mı? Bazı arkadaşlar olumsuz düşünceler yazmışlar bu uygulamayla ilgili.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

259 luk pakete LG smart tv uygulamasını kullanabiliyor muyuz?

1800k olması lazım. O yüzden kullanamazsınız.

Siz kullanıyor musunuz hocam?Yada kullandınız mı? Bazı arkadaşlar olumsuz düşünceler yazmışlar bu uygulamayla ilgili.

Kullanıp memnun olanlar da var. Ben kullanmadım, ortak aldığım kişi LG uygulamasından seyredeceği için 1800k almıştık.
  • arkadaşlar fenerbahçeliyim, ortak olabilirim.
  • Yenileme fiyatından yeni üye olmayı düşünenler de yararlanabilseydi keşke.Yüksek kalite fiyatları SD yayın fiyatına denk geliyor neredeyse,pek cazip değil.En uygun şekilde beşiktaş maçlarını nasıl takip edebilirim,yardımcı olabilecek var ise memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaakman

Yenileme fiyatından yeni üye olmayı düşünenler de yararlanabilseydi keşke.Yüksek kalite fiyatları SD yayın fiyatına denk geliyor neredeyse,pek cazip değil.En uygun şekilde beşiktaş maçlarını nasıl takip edebilirim,yardımcı olabilecek var ise memnun olurum.

Neden?

Yeni üyeler o linkten satın alamıyor mu?

Bence üye ol kısmından üye olup o linkten satın alırsanız sıkıntı olmaması lazım...
  • Evet ben o link ile daha önceden hiç bir üyeliğim olmamasına rağmen 259 TL 'ye satın alabildim. Şimdi tek merak ettiğim gerçekten daha ucuz fiyata daha yüksek çözünürlük ile maçları izleyebilecek miyim ? 800 ile 1200 k arası gerçekten fark ettirmeli diye düşünüyorum
  • Arkadaslar daha once digiturk playde hic mac izlemedim. Evimde superonline 25 mb fiber internet var. Digiturk play alsam memnun kalirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerconkarli

Evet ben o link ile daha önceden hiç bir üyeliğim olmamasına rağmen 259 TL 'ye satın alabildim. Şimdi tek merak ettiğim gerçekten daha ucuz fiyata daha yüksek çözünürlük ile maçları izleyebilecek miyim ? 800 ile 1200 k arası gerçekten fark ettirmeli diye düşünüyorum

1200 ile 1800 arasında cok ciddi bir fark göremedim ama 800-1200 arasında cok ciddi fark var. 800 çamur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    Bir de şu Lg Televizyondaki ugulamadan oynatma işini çare bulsak çok güzel olacak ozaman. Yada Televizyona görüntüyü aktarabilmek için bir çözüm.
  • geçen sene ağustosta kaça düştü
  • arkadaşlar 259.luk paketten satın aldım , 1200k olmasını teyit ettirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
  • Arkadaşlar TSlki ortak ariyorum. Tek ortak olacak. 100 TLverecek. 33 mac izleyecek. Geri kalan tum maclari ben iizleyecegim. FB liyim. FB TS macini ev sahibi izleyecek. İsteyen varsa ozelden mesaj atabilir.

• Arkadaşlar TSlki ortak ariyorum. Tek ortak olacak. 100 TLverecek. 33 mac izleyecek. Geri kalan tum maclari ben iizleyecegim. FB liyim. FB TS macini ev sahibi izleyecek. İsteyen varsa ozelden mesaj atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

geçen sene ağustosta kaça düştü

Gecen sene indirim olmadı 3 aylık ücretsiz premium 6 ay olmuştu. Bu sene de indirim olmaz, olursa premium u 6 aya çıkartırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Arkadaşlar bu kampanya bitti değil mi? Benim maila yenileme kampanyası için bilgi gelmiş ama görmemişim. Şu anda da böyle bir kampanya yok diyor çağrı merkezi. Tekrar gelir mi?

Devam ediyor
    31 Temmuz a kadar

LİNK
    http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000103856/Canli-Spor/Super-Lig-Sezonluk-2015--2016/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Mailing14Mayis&utm_campaign=DigiturkPlay_Yenileme_1200_id027

hocam 31 temmuz a kadar bilgisini nerden aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat550

arkadaşlar 259.luk paketten satın aldım , 1200k olmasını teyit ettirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?

Playa girince canlı tvyi açın açılan ekranda alttaki rakamlarda 1200k yazar, bunu canlı yardımdan da sorabilirsiniz.
    ortak arıyorsanız GS lı olarak katılabilirim.
  • 1200K yayın alacağız. Geçen sene GS, FB, BJK 3 kişi idik. Bu sene aynı kadro izlemeye devam edeceğiz. Bu 3' lünün yanına TS, Bursaspor ya da Anadolu Takım taraftarları gelebilirler.

259 TL ortadan 4'e bölünecek yani 65 TL olacak. TS, Bursaspor ya da Anadolu Takımı diye ekstra indirim yok. PM atabilirsiniz.
  • 1800k yayına ortak olmak isteyen BJK ve TS taraftarları PM atabilir.

• http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000086546/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-20142015-%28Y%C3%BCksek-Kalite%29/?utm_source=digiturkplay.com.tr&utm_medium=Mailing_14-15%28yuksek_yenileme%29&utm_campaign=genel

Arkadaşlar bu link çalışmıyor satın al butonu çıkmıyor. Mailine gelen 1800 kbps linki paylaşan olur mu acaba? 1200 kbps alınıyor ama 1800 kbps alınamıyor acaba kampanya mı bitti?

• quote:

Orijinalden alıntı: relance34

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000086546/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-20142015-%28Y%C3%BCksek-Kalite%29/?utm_source=digiturkplay.com.tr&utm_medium=Mailing_14-15%28yuksek_yenileme%29&utm_campaign=genel

Arkadaşlar bu link çalışmıyor satın al butonu çıkmıyor. Mailine gelen 1800 kbps linki paylaşan olur mu acaba? 1200 kbps alınıyor ama 1800 kbps alınamıyor acaba kampanya mı bitti?

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000103885/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-2015--2016-(Yuksek-Kalite)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.