Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: telet abi

Nuvo'yu bilmem de 259'luk yayın iyi. Ben geçen yıl projeksiyondan izledim. Gayet net. 1800'den farkı vardır illa ki ama öyle çamur falan izletmiyor 1200 ondan emin olabilirsin :)

Benimde ucuz yollu bir projeksiyona ihtiyacım var bakalım nerden bulucaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm demek projeksiyon...

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar ligi için sopcast ve acestream linkleri bayağı kaliteli oluyor hocam. Onlarla idare ediyorum ben :)
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Evet projeksiyon. Anlaşılmayacak bişey değil. Böyle ışığı falan yansıtıp yansıtılan bölgede görüntü oluşturan cihaz.
  • Şimdi dh de projeksiyondan anlayan arkadaşlar bi toplaşsin. mesela görüntüyü 720p ye upscale edebilen bir cihaz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telet abi

Şampiyonlar ligi için sopcast ve acestream linkleri bayağı kaliteli oluyor hocam. Onlarla idare ediyorum ben :)

O yayınlarda 2 dk geriden geliyordu sanırım dimi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar
    fenerli ortak arayan eski üyeler var ise pm ile bana ulaşabilir (2009 üyesiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testtest -- 5 Ağustos 2015; 8:54:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: testtest

selam arkadaşlar
    fenerli ortak arayan eski üyeler var ise pm ile bana ulaşabilir (2009 üyesiyim)

gs li ve bjk li bulunmuştur ts'li arakdaşlar varsa irtibata geçebilir
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Akşam Televizyonun explorerının içinden denedim fakat bilgisayarda olduğu gibi televizyonda da octoshape yükletmek istiyorum sistem. Televizyonda böyle bişey yapmak mümkün olmadı neyazıkki ve izleyemedim. Kablo ile çare aramaya devam sanırım.
  • Geçen yıl 3 kişi GS, FB, BJK olarak DigiPlay aldık. Bu sene GS, FB,BJK üyeleri mevcut. Yanımıza TS, Anadolu takım taraftarlarından alacağız. 1200K ya da 1800K yayını konuşup seçeceğiz. Kaç kişi isek ücret eşit şekilde dağılacak.

1200K= 259 TL

1800K= 390 TL

İlgilenenler PM atarak dönüş yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerconkarli

Akşam Televizyonun explorerının içinden denedim fakat bilgisayarda olduğu gibi televizyonda da octoshape yükletmek istiyorum sistem. Televizyonda böyle bişey yapmak mümkün olmadı neyazıkki ve izleyemedim. Kablo ile çare aramaya devam sanırım.

ben sana nasıl yapıldığının videosunu çekerim.

o programın yuklemem gerektiğini
    bize de soruyor. hayır diyeceksin geçiyor.
    bide bunu dene..
  • arkadaşlar digiturk playı tv box ile tvden izleyince 1800k ve 1200k arasında görüntü farkı oluyor mu? 1800k almaya gerek var mı? ayrıca tv box öneriniz var mı? nette biraz bakındım mk809 diye bi model var. bu iş görür mü?
  • Bende samsung f7000 var octoshape yüklemeden Hayır diyerek açıyordum geçen sene o programı bir şekilde yüklemek mümkün mü tv ye ben yapamamistim birkaç denemistim..

• 1800 k yayın ı smart üzerinden izliyebiliyorum ama web tabanından Lig tv kanalını seçtiğimde ''Bu kanalı izleyebilmeniz için Sinema Üyeliği veya Premium Üyelik sahibi olmanız gerekmektedir.'' demekte.Yaşayan var mı acaba bu sorunu?

Hediye 4 ay premium seçeneğini işaretlemeyi atlamışım satın alırken.Bundan kaynaklı olabilir mi acaba?
  • Bu çözünürlük için uygulanan fiyat farkı tamamen pazarlama taktiğiymiş, herkese aynı standartta görüntü geliyormuş.
    Tabi çözünürlüğünüz bağlantı hızınıza göre değişebilir. Gider çok para bayılırsınız ama bağlantınızın kalitesi yeterli değilse yine boşuna para vermiş olursunuz.
  • Arkadaşlar bende laptop yok, pc ile de tv uzak olunca hdmi ile bağlamak konforlu olmayacak (Gerçi pc'nin olduğu oda da tv var ama salondaki tv çok daha büyük ve oturum alanı çok daha rahat). Ayrıca Samsung Galaxy Note 10.1 tabletim var ve TV Samsung olunca allshare uygulaması ile kablosuz bağlantı kurabiliyorum. Maçları da bu şekilde "sağlıklı" seyredebilir miyim sizce ? Bu şekilde kullanan var mı acaba, tavsiye eder misiniz ?

Diğer seçenek eşimin iphonedan apple tv ile bağlayabilirim ama hem maç saati evde olması, hem telefonu kullanmaması gerektiğinden son tercihim olacaktır.
  • anl_clk A kullanıcısına yanıt
    valla hocam benim 4.sene olacak bu sene ve memnunum genel olarak, tabi bence normal tv üyeliği ile kıyaslanamaz hem geç gelmesi hem de kalite açısında ancak şu pakete ligtv abonesi olsan 75 tl aylık, hd olursa 81 tl bi de üstüne spor ekstra alırsan 100 tl.. bu pakette 3 ay premium hediye, +7 premium ekle totalde 330 tl aylık 33 tl fiyat performans olarak karşılaştıralamaz bile nuvo kampanyası hakkında bilgim yok :))
  • SnypeR kullanıcısına yanıt
    ben bi ara tabletten allshare ile izlemeye çalıştım ama çalışmamıştı (1 sene önce falan belki düzelmiş olabilir), onun yerine lg smart tv nin browser dan digiplay internet sitesine girip ordan izlemiştim fena değildi..benim tavsiyem digiplay uygulamasını indir bi dene allshare uygulaması efektif mi? tabi bunlar içinde en temizi hdmi bağlantı :)) allshare i üyelikle denemek istersen benle iletişime geçebilirsin
  • şu an aktif premium üyeliğin yoksa tv kanalları listesinden 4 kanal izleyebilirsin sadece, mesela maçı izledin yayın kapandı tv listesinden ligtv açıp maratonu izleyemezsin :)) tv den 1800k izleyebildiğin nedir tv kanalları mı özel içerik mi?
  • dr.hhd kullanıcısına yanıt
    birkaç kez youtube ile denedim sorun olmadı ama uzaklaşınca kopuyordu. yani süper diyemem o yüzden ama maçlar için hiç denemedim. o zaman haftasonu evde olacağım zaman için sizi rahatsız edip kısa bir deneme rica edebilirim :) teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.