Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 agustos diyor kesin uzar yine

• unibjk20 ile sözleştik.gsli 3. Ortak aranıyor.

• Gsliyim ortak olabilirim .pmden ulasabilirsiniz

• fenerbahçeliyim ortak arıyorum hd paket için
  • bu 1800luk paket içinde böyle bir kampanya varmı
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    hocam 1200 kbps görüntü kalitesi nasıl ? 1800 ile çok fark var mı
  • Arkadaşlar 1200k yada 1800k premium paketi ve tüm süperlig maçlarını izleyebileceğim kampanyalı bir fiyat ve onun linki var mı?

@Be_Yourself Ne yaptın hocam aldın mı beklemeye devam mı? Ben yukarıda belirttiğim gibi bir paket varsa onu alacağım yada 3 aya tamam diyeceğim bekleyecek takat kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Arkadaşlar 1200k yada 1800k premium paketi ve tüm süperlig maçlarını izleyebileceğim kampanyalı bir fiyat ve onun linki var mı?

@Be_Yourself Ne yaptın hocam aldın mı beklemeye devam mı? Ben yukarıda belirttiğim gibi bir paket varsa onu alacağım yada 3 aya tamam diyeceğim bekleyecek takat kalmadı

Hocam ben satın aldım 1200 kbps + 3 ay Premium 259 TL den ama satın alırken Premium hediyeyi seçmedim daha sonra canlı destek ile iletişime geçtim ve Premiumu kod olarak talep ettim iki gün içerisinde mailime kodu gönderdiler aktif etmek için aşağı yukarı 1.5 ay süre verdiler bu hafta sonu aktif edeceğim çünkü EPL başlıyor

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. 12 ay premium içeren paket var mı 1200k olarak yayın veren?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 7 Ağustos 2015; 14:08:52 >
  • quote:

Teşekkürler hocam. 12 ay premium içeren paket var mı 1200k olarak yayın veren?

Öyle bi paket çıkardılar ama kalite olarak sadece 800 ve 1800 var ayrıca ücreti fahiş.

• nuvo ile ödeyebilen oldumu. sıf la liga için bile alınır premium.
  • Merhabalar, FB'liyim ortak arayan varsa konuşabiliriz.
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    O paketi biliyorum gerçekten fahiş fiyatı. Ama hani bize sundukları gibi eski abonelere paketi gibi bir paket var mı diye merak ettim galiba yok.

Bankamatik kartı ile ödeme yapılıyor mu bilgin var mı? Çok soru sordum kusura bakma :)
  • Arkadaslar ts li Ortak aranıyor . 1800k yuksek yayın kalitesi .

fiyat 75 tl

• 31/07 de satın aldım 1800 k nın premium kodu hala ulaşmadı.Müşteri hizmetleri sürekli oyalama taktiğinde nedense.Mail gelen var mı bu yakınlarda?Yarına yetişmeyecek sanırım
  • Kampanya ne zaman bitiyor ? Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Kendi soruma kendim cevap vereyim banka kartı ile ödeme yapılamıyor. Nuvo işi yatar.
  • quote:

O paketi biliyorum gerçekten fahiş fiyatı. Ama hani bize sundukları gibi eski abonelere paketi gibi bir paket var mı diye merak ettim galiba yok.

Bankamatik kartı ile ödeme yapılıyor mu bilgin var mı? Çok soru sordum kusura bakma :)

Maalesef öyle bir paket yok keşke olsaydı

Banka kartı ile satın alamazsınız bu da ayrı bi saçmalık

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    10 ağustos'ta bitiyor diye email gelmiş bana. eğer GS için ortak isterseniz olabilirim. Eğer ortak bulamazsam o güne kadar ben de alıcam galiba. 3 yıldır alıyordum.
    Bu arada GS için ortak isteyenler pm atabilir. Uyumlu ve sorun çıkarmayan birisiyimdir. Kesinlikle bir sorun yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.