Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler almaya karar verdim. Fenerbahçe'liyim. 1 GS'li 1 BJK'li ortak arıyorum ilgilenen mesaj atabilir.
  • 65 Tl ye trabzonsporlu bi arkadaş arıyoruz, ortak olmak isteyen varsa acil pm atsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar digiturk play lg smart tvden 1800k paket ile sıkıntısız izlermiyiz? Lg smart tvsi olanlar özellikle 42lb580 tv olanlar cevap verirse sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize de galatasaraylı 3. ortak gerekiyor

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Lg smart tv de 1 aydir sorunsuz izliyorum. Görüntü hd diyor ama tv de sd ayarinda bir kalite aliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: andree03

Lg smart tv de 1 aydir sorunsuz izliyorum. Görüntü hd diyor ama tv de sd ayarinda bir kalite aliyorsun.

Hocam sadece süper lig maçında 1800k görüntü veriyor. O zaman fark eder kalite heralde.

• Galatasaraylı 3. aranıyor.kisi başı ücretin üçte biri ödenecek.

• Galatasaray maçları için ortak olabilirim ama dengeli ve adaletli bir paylaşım olursa anadolu maçlarını da izlerim arasıra en fazla 3 kişi olması gerekiyor whatsap grubu olursa daha iyi olur.

• Beşiktaşlı ortak arayan sağlam referansı olan var ise ortak olabilirim
  • Yüksek çözünürlüğü sadece süper lig maçlarında alabiliyorsunuz. Yani EPL ve La Liga'da 1200kpbs alıyorsunuz, tercihinizi ona göre yaparsınız.
  • 1 GS'li arkadaşla anlaştık 1 tane BJK'li arkadaş arıyoruz ilgilenen varsa mesaj atabilir.
  • biride hayrına dıgıtürkplay ortak konusu açsanda isteyen arkadaşlar ordan ortak bulsa :)
  • Fbliyim.forumdan bjkli ile anlaştık.3. Ortak olarak gsli aranıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: amor16

biride hayrına dıgıtürkplay ortak konusu açsanda isteyen arkadaşlar ordan ortak bulsa :)

Böyle daha iyi.:)

• digiturkplay adlı skype kullanıcı daha ucuza satıyor beyler tavsiye ederim. Tüm paketler var yurtiçi ve yurtdışı.
    Ben full paket aldım memnunum.
    monsteriptvserver diye bir skypede yazıyor ama ben digiturkplay skypeden almayı tercih ettim. Siz ikisiylede iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

digiturkplay adlı skype kullanıcı daha ucuza satıyor beyler tavsiye ederim. Tüm paketler var yurtiçi ve yurtdışı.
    monsteriptvserver diye bir skypede yazıyor ama ben digiturkplay skypeden almayı tercih ettim. Siz ikisiylede iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar.

ne kadar fiyatları ?
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    Ben sezonluk full paketi 12 ay premium + smart tv vs. 400 e aldım.
  • 1200k için FB'li ortak aranıyor.
    Kurallar belli.
    Fiyat 75 ₺

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

digiturkplay adlı skype kullanıcı daha ucuza satıyor beyler tavsiye ederim. Tüm paketler var yurtiçi ve yurtdışı.

almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarell -- 16 Ağustos 2015; 17:02:29 >
  • Ayboraweb kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi nereye ve nasıl yaptınız?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.