Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferisss

quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Sopcast dururken...

Hocam su sopcasti bi ben kullanamiyorum heralde ya :D kisadan bir ozet alsam

Aşağıdaki linkten programı indirip giriş yapıyorsunuz, sonra da netten bulduğunuz sop:// türünden linki programa yapıştırıp keyfinize bakıyorsunuz. Link konusunda da Twitter'daki @atacast hesabını takip etmenizi tavsiye ederim. O olmasa bile Twitter'da "sop <takım adı>" aramasını yaparak linklere ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

http://www.sopcast.org/download/

• kampanya bittimi ,link açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

İlk kez alacak arkadaşlar araştırmadan almasınlar bu paraya bu kalitede gerçekten rezalet. Derbilerde sistem her zaman çöker, müşteri hizmetleri ilgilenmez, 1800 kbps'ye 300 küsür para ödersiniz derbide sistem çökmesin diye kaliteyi kafalarına göre 400 kbps olarak verirler topu dahi göremezsiniz!!! Bakın gerçekten bunlar oluyor rahat izleyeceğiniz maçlar anadolu kulüpleri maçlarıdır.

Ben buyıl tek maçta sıkıntı çektim. o da ts-fb maçı. Tüm sistem göçtü. Ondan sonra da özür dileyerek kaliteyi 1800 yaptılar sezon sonuna kadar. Başka herhangi bir maçta en ufak bir sıkıntı yaşamadım.

Tekrar yenilerim herhalde. Ama şu media mark olayını bilmiyorum. Nedir DT kutu mu saıtyorlar üyelik mi. Öyle olsa daha iyi olur. HD seyrederiz. 30 saniye de sonradan seyretmek zorunda kalmayız.

• link için teşekkürler bende yenilemiş bulunmaktayım üyeliğimi 1200 kbps olarak.
  • sopcasta guvenmeyin adam birakti yayini bu sene sopcast olmaz.
    baskasi da cesaret edemez turkiye de yasamiyor o herif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kampanya ne zamana kadar geçerli acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın almayı düşünen Fenerbahçe taraftarı arkadaş varsa PM atabilir mi?
  • Geçen sene aldım izlemeye kalktığım tüm derbilerde gümledi sistemleri.

Bu senede araplar digi için devrede neredeyse imzalandı gibi satınalması. Bence araplar alsın bir bakalım daha uygun kampanyalar gelebilir, belkide paylaşım olayı tekrar devreye girer kim bilir?
  • Standart 800 sanirim. 1200 luk linki var mi

• orhancub kullanıcısına yanıt
    nasıl yeniledin? 1200 yok diyorlar artık? bende eski aboneyim 1200 dü hızım 259 verince sadece std kalite 800 k izlersin 1200 yok dediler telefonla aradığımda!
    siz nasıl yaptınız?
  • Paket alıp GS li ortak arayan pm atsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket alıp FB 'li ortak arayan PM atabilir
  • 1200 kbps

Bu linkten geçtiğimiz ay 1200 olarak devam ettim. Link hala aktif görünüyor.
    Bir bakın isterseniz.
  • beleş dijitürk var periscope .

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümel34

nasıl yeniledin? 1200 yok diyorlar artık? bende eski aboneyim 1200 dü hızım 259 verince sadece std kalite 800 k izlersin 1200 yok dediler telefonla aradığımda!
    siz nasıl yaptınız?

Link var ordan açın oluyor..

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
  • Sadece FB'li ortak aranıyor
  • Promosyon kodu nerden bulunur acaba

• Berbat Türkiye ligini, berbat bir Digiturk Play hizmetiyle (ki derbilerde her daim sıkıntı) berbat bir müşteri hizmetleri ile satın almayı düşünmüyorum artık...

Ancak 100-150 TL falan olursa belki...
  • gs bulundu. bjk taraftari araniyor. varsa ortak olabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.