Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet MM den aldığımız paket aynen devam etti.Ama o geçen seneki teklif bu senekini bende beğenmedim lig bitsin kapattıracağım.
  • Bu ödemeyi Nuvo ile yapsak 50 TL iade alabiliyoruz sanırsam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

Evet MM den aldığımız paket aynen devam etti.Ama o geçen seneki teklif bu senekini bende beğenmedim lig bitsin kapattıracağım.

hocam geçen sene bile olsa bence çok iyi fiyat teklif etmişler.

Umarım bana da buna yakın bir fiyat teklif ederler de devam ettiririm.

Peki hocam siz mi aramıştınız 1 yıllık üyeliğim bitiyor kapatın diye yoksa onlar mı bitmeye doğru aradılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

quote:

Mediamarkt kovalayın 2 senedir huzurluyum yine kovalayacağım

hocam siz her sene yeni cihaz yeni üyelik mi yaptırıyorsunuz yoksa yenileme mi?

Ben de 2 senedir alıyorum, arada yeni Şampiyonlar paketini tanımlarken eski aboneliğin üzerine tanımlanmıyor deyip yeni cihaz vs gelmişti, eskisini almışlardı.

Sizde durum nedir?

Önce kendi üzerime almıştım bu sene de annemin üzerine aldım seneye olursa yine kendimim üzerine alırım. 500 liraya belgesel gstv hd kanallar lig tv. Yeter bence.

Teşekkürler hocam

Geçen sene hatta 349 TL'ye mi ne geliyordu diye hatırlıyorum hocam.

Avea'nın whoops indirimi vardı ve bir de bonus karta kampanya vardı, 499 TL'den 349 TL'ye iniyordu sanki

Şuan mediamrkt.com.tr'de bu ürünü bulamadım hocam, bu ay sonu 12 aylık üyelik bitiyor :(

Belki kapattıracağım zaman iyi fiyat teklif ederler ama düşük bir ihtimal bence.

Hocam erkenden satışa çıkınca uygun oluyordu. Ama haliyle erken üyelik açıyordunuz.

Şöyle söyleyeyim geçen sene aldığımda önceki senenin kutu resmi falan vardı. Geçen senenin malı yani. Adamlar artık yapılmayafak falan dediği için güvenip yedek almadım bu sene kullanırdım :)

Hocam mesela 2014-2015 sezonunun Şampiyonlar paketinin son aktivasyon tarihi 2015'in Haziran'ı mesela.

Yani stoklamak gibi bir durum yok hocam. Allah korusun elinde patlar.

• 2 dk sonradan gelen maçı izlesem ne olur sanki zaten leş gibi lig beş para etmez
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Ben kapattıracağım demiştim.Bu seneki teklif 750 TLye maloluyor yüzden bende kapattırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

Ben kapattıracağım demiştim.Bu seneki teklif 750 TLye maloluyor yüzden bende kapattırıyorum.

hocam 750 TL çok abartı demişler ya. O fiyatttan daha ucuza zaten MM'den alınır diye tahmin ediyorum. Yenilemenin anlamı kalmıyor.
  • zamanında 299 a mediamarkt'ta şampiyonlar paketi satıldı yetşimedik. bu fiyatı görünce digitürkplay tam bir çöp olarak ortaya çıkıyor.
    mediamarkt müşteri hizmetlerine mail mi atsak ne yapsak yine aynı kampanyayı yapsalar?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mediamarkt kovalayın 2 senedir huzurluyum yine kovalayacağım

hocam siz her sene yeni cihaz yeni üyelik mi yaptırıyorsunuz yoksa yenileme mi?

Ben de 2 senedir alıyorum, arada yeni Şampiyonlar paketini tanımlarken eski aboneliğin üzerine tanımlanmıyor deyip yeni cihaz vs gelmişti, eskisini almışlardı.

Sizde durum nedir?

Önce kendi üzerime almıştım bu sene de annemin üzerine aldım seneye olursa yine kendimim üzerine alırım. 500 liraya belgesel gstv hd kanallar lig tv. Yeter bence.

Teşekkürler hocam

Geçen sene hatta 349 TL'ye mi ne geliyordu diye hatırlıyorum hocam.

Avea'nın whoops indirimi vardı ve bir de bonus karta kampanya vardı, 499 TL'den 349 TL'ye iniyordu sanki

Şuan mediamrkt.com.tr'de bu ürünü bulamadım hocam, bu ay sonu 12 aylık üyelik bitiyor :(

Belki kapattıracağım zaman iyi fiyat teklif ederler ama düşük bir ihtimal bence.

Hocam erkenden satışa çıkınca uygun oluyordu. Ama haliyle erken üyelik açıyordunuz.

Şöyle söyleyeyim geçen sene aldığımda önceki senenin kutu resmi falan vardı. Geçen senenin malı yani. Adamlar artık yapılmayafak falan dediği için güvenip yedek almadım bu sene kullanırdım :)

Hocam mesela 2014-2015 sezonunun Şampiyonlar paketinin son aktivasyon tarihi 2015'in Haziran'ı mesela.

Yani stoklamak gibi bir durum yok hocam. Allah korusun elinde patlar.

Dostum hazşran da geçen sene alıp bu sene hasirana kadar yaptırırdım işte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen atlamayalım 200 TL'ye düşer diye düşünüyorum.
  • 1200lük paketi 2 senedir yeniliyorum, bu senede yenileyeceğim muhtemelen. çağrı merkezini arasak indirim yapmazlar mı?
    ve ya nuvo cepteteb enpara gibi kartların kampanyalarına dahil mi bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

Yüksek kalite 389 TL. Lg smart tv desteği ve 6 ay premium hediyesiyle

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira

Hocam bu maildeki linki verebilir misin. 259'a smart tvsiz 1200 kbps alacağıma smartlı 1800kbps alırım. daha mantıklı gibi...

• ilk çıktığından beri üyeliğimi yeniliyordum. Genel olarak lig kalitesi düştüğü için izlemek içimden bile gelmiyor
    ilk sene 800-2600kb arası tek fiyattı bağlantı hızına göre ayarlıyordu
    sonra 1200 lük 1800 lük diye bir şey çıkardılar.
    En son 1200 lük ile 239 TL ye yenilemiştim 2014 te 6 ay diğer paketleri vermişlerdi.
    Sezon ortasında kendiliğinden 1800kb a çıktı paket şu an 1800 izliyorum.
    Kullandığım süre boyunca izlemek isteyipte izleyemediğim maç olmadı. 10 dakika önce giriyorum maça tıkır tıkır izliyorum.

Bence biraz zaman geçsin yaz ortalarında fiyat bir miktar daha düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

her derbide çöken sisteme para mı veriyorsunuz

+1
    kullanılacak programlar; sopcast, simpletv
    kaynaklar ; twitter arama kısmına sopcast yazın çıkan linkler, atacast hesabı, iptv linkleri,turkey forumdan bulabilirsiniz iptv linkleri, ayrıca freeiptvlinks . com veriyor iptv linklerini

5. sınıf dünya ülkesiyiz, fakir milletiz, paramız yok maça para vermeye, ha maça da beleş gitmek istiyorsan, yine twitter'da gruplar var, maça gidemeyenler biletlerini devrediyor
  • Bende yeniledim bakalım.
  • İlk kez alacak arkadaşlar araştırmadan almasınlar bu paraya bu kalitede gerçekten rezalet. Derbilerde sistem her zaman çöker, müşteri hizmetleri ilgilenmez, 1800 kbps'ye 300 küsür para ödersiniz derbide sistem çökmesin diye kaliteyi kafalarına göre 400 kbps olarak verirler topu dahi göremezsiniz!!! Bakın gerçekten bunlar oluyor rahat izleyeceğiniz maçlar anadolu kulüpleri maçlarıdır.
  • Arkadaşlar benim playda şöyle sorunum var son 1 aydır.
    PC den izlediğimde hiçbir sorun yok. Uygulama üzerinden telefon yada tablet üzerinden açtığım zaman yaklaşık 10 saniye sonra " hesabınız başka cihazda kullanılmaktadır " hatası verip kapanıyor. Şifremi değişiyorum tekrar giriyorum 5 saniye sonra tekrar aynı Hatayı alıyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm üyeliğiniz açık olan pc tablet hepsinden çıkış yapın girin dedi. Yaptım olmadı 3 g ile bağlanıyorum yine aynı.telefon değiştim yine aynı. En sonunda mail Değişikliği ile üyelik değişecek büyük ihtimal. Sizdede bu tarz hata olan yada fikri olan varmıdır?

• 4 senedir kullaniyordum bu sene yenilemeyecegim hem maclari izlemek icimden gelmiyor hemde fiyat yuksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: nayir

atacast

Tek geçerim, digiplayten daha iyi, aralarda Kemal pasayida veriyor izliyoruz ailece, tüm derbileri sorunsuz atacastten izledim..

Playe para vermeye gerek yok zaten onemli olan derbiler bizim Lig'te geri tırt.

Tişikkirlir atacist

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır kullanıyorum bende, şimdiye kadar sadece gs'nin bir maçında (hangisi hatırlamıyorum) birde bu sezon ki fb-ts maçında sıkıntı oldu. Onun dışında eğer akk kotasına denk gelmediğim maçları mutlaka yüksek kalitede izliyorum. Diğer geri kalan maçlarda kalite düşük oluyor. Büyük babam maç hastası onun için alıyorum sürekli birlikte izliyoruz. Yoksa bende sopcast filan uğraşırdım.

Bu seneki fb-ts maçındaki sıkıntıdan dolayı 30tl indirimim var. Bu şekilde satın alıcam. Geçen sene yazın fiyat düşer diye düşünerek erken almadığım için 30tl fazla verdim. Tabi bu durum belli olmaz. Burası türkiye

Daha önemlisi şampiyonlar ligi tivibu'da artık. O maçları nasıl takip edeceğiz belli değil :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.