Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek kalite (1800kbps) için yenileme kampanyası link varsa verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xox666 -- 14 Mayıs 2015; 19:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su hirsizlara para kazandirmayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kötü futbola ayda 20 tl gene vermem. Tüm sezon galatasaray da fenerbahçe de berbattı.

• İlk defa alacaklar tavisyem beklesin haziran temmuz daha uygun oluyor
  • Bana da gelmis almayacagim bu sefer

• bilgisayardan izleyeceğim diyorsanız bir link var. çok kaliteli olmasada iş görür. öyle zırt pırt reklam da yok. sadece ses yok onun dışında gayet memnün kalırsınız.
  • Sopcast bulun izleyin hemde beles HD

• azize selcuk ismail uclusu giderse alirim. atacast var ama sadece gs maclarini veriyor son haftalara kadar. gsliler bosa almasin.

• Kararsızım yenilesem mi diye, bana da geldi mail.
  • Atacast sagolsun, digitürke para yedirmedik bu sezon. Gelecek sezonda para gözlere para yedirmeyi düşünmüyorum.
  • Kombinem var bir de sopcast tertemiz iş görüyoruz
  • Mediamarkt kovalayın 2 senedir huzurluyum yine kovalayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Mediamarkt kovalayın 2 senedir huzurluyum yine kovalayacağım

hocam siz her sene yeni cihaz yeni üyelik mi yaptırıyorsunuz yoksa yenileme mi?

Ben de 2 senedir alıyorum, arada yeni Şampiyonlar paketini tanımlarken eski aboneliğin üzerine tanımlanmıyor deyip yeni cihaz vs gelmişti, eskisini almışlardı.

Sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Ben de 2 senedir alıyorum, arada yeni Şampiyonlar paketini tanımlarken eski aboneliğin üzerine tanımlanmıyor deyip yeni cihaz vs gelmişti, eskisini almışlardı.

Sizde durum nedir?

Önce kendi üzerime almıştım bu sene de annemin üzerine aldım seneye olursa yine kendimim üzerine alırım. 500 liraya belgesel gstv hd kanallar lig tv. Yeter bence.

• 2 dk sonra geriden gelior

• quote:

quote:

quote:

Sizde durum nedir?

Önce kendi üzerime almıştım bu sene de annemin üzerine aldım seneye olursa yine kendimim üzerine alırım. 500 liraya belgesel gstv hd kanallar lig tv. Yeter bence.

Teşekkürler hocam

Geçen sene hatta 349 TL'ye mi ne geliyordu diye hatırlıyorum hocam.

Avea'nın whoops indirimi vardı ve bir de bonus karta kampanya vardı, 499 TL'den 349 TL'ye iniyordu sanki

Şuan mediamrkt.com.tr'de bu ürünü bulamadım hocam, bu ay sonu 12 aylık üyelik bitiyor :(

Belki kapattıracağım zaman iyi fiyat teklif ederler ama düşük bir ihtimal bence.

• 500 TL çok değilmi.Bende 2 sene önce MMden almıştım geçen sene yenileme için 69*6 taksit teklifi sundular,kabul ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

500 TL çok değilmi.Bende 2 sene önce MMden almıştım geçen sene yenileme için 69*6 taksit teklifi sundular,kabul ettim.

2 keyif paketi ve hd mi? Bana öyle sunmadılar. Sunarlarsa kabul ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde durum nedir?

Teşekkürler hocam

Geçen sene hatta 349 TL'ye mi ne geliyordu diye hatırlıyorum hocam.

Avea'nın whoops indirimi vardı ve bir de bonus karta kampanya vardı, 499 TL'den 349 TL'ye iniyordu sanki

Şuan mediamrkt.com.tr'de bu ürünü bulamadım hocam, bu ay sonu 12 aylık üyelik bitiyor :(

Belki kapattıracağım zaman iyi fiyat teklif ederler ama düşük bir ihtimal bence.

Hocam erkenden satışa çıkınca uygun oluyordu. Ama haliyle erken üyelik açıyordunuz.

Şöyle söyleyeyim geçen sene aldığımda önceki senenin kutu resmi falan vardı. Geçen senenin malı yani. Adamlar artık yapılmayafak falan dediği için güvenip yedek almadım bu sene kullanırdım :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.