Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GALATASARAYLI ORTAK ARAYAN VARSA BERABER ALABİLİRİZ.
  • ben devam etmeyi düşünüyorum. genelde dışarda oluyorum ve rahat bir şekilde izleyebiliyorum. geçen yıl 239.tl 'ydi bu sene 259.bence normal fiyat.
  • arkadaşlar aynı mail bana da geldi ben fb li bir arkadaşım ve bjk li bir arkadaşım ortak aldık.

gel gelelim şahsi fikirlerime sene boyunca 2 tane büyük sorun yaşadım
    1. fb-ts maçıydı 2.yarıyı izleyebildik sadece(bunun için müşteri memnuniyeti adına paketi 1800k ya taşıdılar ben arayıp 1800k istemiyorum bana premium verin dedim 2 aylık premium hediye ettiler ve 1800k'yı geri almadılar)
    2.fb-gs maçıydı sistem filan değiştirdiler eski sisteme geçtiler atmalar takılmalar donmalar oldu rezil ettiler yani özetle(bunun için uğraşmadım)

onun haricinde en ufak bi şikayetim olmadı hep 1200k izledim donma takılma sorunu maçta 1 kere ya olmuştur ya olmamıştır auto kullanırsanız kalite düşüyor donmadan devam ediyor(3 mbit internetle denedim akk dolduktan sonra 800de bile sıkıntı yapabiliyor bunu da göz ardı etmeyin)

ha 260 lira verip almaya değer mi derseniz kesinlikle değmez ama bizim gibi 3 ortak alırsanız (deplasman derbileri hariç 32 maç) 90 lira gibi komik bir fiyata geliyor maç başı 3TL ki kahvede izleyecek olsanız derbilerle beraber en iyi ihtimal 150TL burda boş atıp tutanlar olacaktır dikkate almayın bizzat kullanıcı olarak deneyimlerimi yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

Yüksek kalite 389 TL. Lg smart tv desteği ve 6 ay premium hediyesiyle

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira

hocam bize normal paket linki geldi ben lg den de izlemek istiyorum.gerçi bir yandan da lg uygulamasından verecekler diye bu kadar fiyat arttırmalarına anlam veremiyorum ama.bu linkten siz alacak mısınız tekrar üyelik

• 4.yıldızı aldık zaten, seneye almayacağım bu kalitesiz futbolu izlemeye 1 yıl daha tahammül edemeyeceğim.
  • Her yıl yeniliyorum bu yıl ts-fb maçındaki yayından dolayı şikayet ettiğim için olmalı benimde yayın kalitesi 1800 kbps ye cıktı ancak kablosuz internet ise ara sıra donma oluyor kablolu ile sıkıntı yok ttnet gibi rezil bir internetle bu maçları izlemek sorun, bu yıl lg tv almıştım bu fiyatlar genelde temmuz gibi lig baslamaya yakın daha avantajlı oluyor en azından normal kalite alsam lg tv uyumlu o yeter az daha bekleyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

ben devam etmeyi düşünüyorum. genelde dışarda oluyorum ve rahat bir şekilde izleyebiliyorum. geçen yıl 239.tl 'ydi bu sene 259.bence normal fiyat.

Geçen sene aynı 1200 kbps ye 229 TL ödemiştim.
  • 1 dk geriden geliyor nerdeyse, bu sorun olmasa alalımda böyle olunca alasım gelmiyor açıkçası. Netten korsan yayın bulsan, o bile daha önde oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

Yüksek kalite 389 TL. Lg smart tv desteği ve 6 ay premium hediyesiyle

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira

hocam bize normal paket linki geldi ben lg den de izlemek istiyorum.gerçi bir yandan da lg uygulamasından verecekler diye bu kadar fiyat arttırmalarına anlam veremiyorum ama.bu linkten siz alacak mısınız tekrar üyelik

Evet hocam yenileyeceğim.

Link ilk sayfada paylaşıldı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertnizami -- 15 Mayıs 2015; 15:05:43 >

• Banka kartı geçiyor mu acaba...
    Nuvo ile 50 tl iade alabilir miyiz...
  • ligin ilk yarı 800k ile izledim ilk üyeliğim olduğu için standardı bu diye düşündüm, 2. yarsında 1200k ile izledim, standartı mı bu, yoksa bi bende mi oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

+1
    kullanılacak programlar; sopcast, simpletv
    kaynaklar ; twitter arama kısmına sopcast yazın çıkan linkler, atacast hesabı, iptv linkleri,turkey forumdan bulabilirsiniz iptv linkleri, ayrıca freeiptvlinks . com veriyor iptv linklerini

5. sınıf dünya ülkesiyiz, fakir milletiz, paramız yok maça para vermeye, ha maça da beleş gitmek istiyorsan, yine twitter'da gruplar var, maça gidemeyenler biletlerini devrediyor

• Anadolu takım taraftarıyım, bizim için link bulmak zulüm. aldım almasına da şu 1 dakika geriden gelme olayını çözmezlerse almayı düşünmüyorum açıkçası
  • Kacak yayınla daha kaliteli izlersiniz maçlar en az 1 dakika geriden gelir zevki de kalmaz 6 ay premium derler 3 ay sonra keserler ses kaydı incelemesi istersin öyle bir konuşma yok derler itiraz edersin mahkemeye verin derler de derler. Kısacası bir daha bulaşmak bunlara . ha birde besiktasliysaniz benim gibi sinir hastası olma riskiniz de artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sopcast dururken...
  • Bana da aynı mail gelmiş ama değmez. Hele aynı apartmanda lig tv kullanan varsa gol olduğunda bağırıp heyecanınızı kursağınızda bırakır çünkü siz de pozisyon bile yoktur daha.geriden gelmenin bir iyi yanı gol olacağını biliyorsunuzdur.geleceği görmek gibi bir şey işte.

• Şu 1 dakika geriden gelme olayını çözmezlerse bende yenilemeyeceğim.

Arkadaş maci izliyoruz 0-0 ama ligtv yada diger spor kanallarindan gol msji gelince sinirleniyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: osman13

ligin ilk yarı 800k ile izledim ilk üyeliğim olduğu için standardı bu diye düşündüm, 2. yarsında 1200k ile izledim, standartı mı bu, yoksa bi bende mi oldu ?

FB-TS maçında sunucuları çökünce özür mahiyetinde tüm üyelerin paketlerini yükselttiler. 1200K olanında 1800K oldu, 1800K olana 3 ay Premium verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Sopcast dururken...

Hocam su sopcasti bi ben kullanamiyorum heralde ya :D kisadan bir ozet alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Şu 1 dakika geriden gelme olayını çözmezlerse bende yenilemeyeceğim.

Arkadaş maci izliyoruz 0-0 ama ligtv yada diger spor kanallarindan gol msji gelince sinirleniyor insan

Hele derbilerde gol olunca etraftan gol sesi yükseliyor mi adamı deli ediyor. Biz daha kale vuruşunu izlerken adamları gole seviniyorlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.