Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

Digitürke toplu dilekçe yazmak gerek.aldıkları paralar ile sistemdeki sunucularına yatırım yapmalarını talep edebiliriz.Bu durumu her hafta onlara hatırlatırsak işe yarayabilir.

Emin ol işe yaramaz. Lakin biz faturamızı 3 gün geciktirsek gözümüzün yaşına bakmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB'li ortak arayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

1200k için FB'li ortak aranıyor.
    Kurallar belli.
    Fiyat 75 ₺

ortaklar bulundu teşekkürler...
  • Fb li ortak arayan varsa bende talibim.
  • gs li ortak arayan varsa bende talibim

not: link uçmuşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nydp -- 11 Ağustos 2015; 11:39:22 >
  • Arkadaşlar işyerimdeyim.. digiturkplay.com.tr domain engelli. fiyat aynı mı hala bilmiyorum. Ancak hakkını devretmek isteyen varsa uyeliginizi satın alabilirim.ortaklık şeklinde degil. uyeliği direkt satmak isteyen varsa almak istiyorum. İlanen duyurulur.
  • 4 yıldız Galatasaraylı ortak arayan varsa ortak olabiliriz
  • quote:

Digitürke toplu dilekçe yazmak gerek.aldıkları paralar ile sistemdeki sunucularına yatırım yapmalarını talep edebiliriz.Bu durumu her hafta onlara hatırlatırsak işe yarayabilir.

yayın hem canlı olacak , hem 4mbit internet üzerinde kaliteli izlenecek şekilde sıkıştırılacak, hem de yayın hiç geriden gelmeyecek. Varsa öğle bir teknoloji hemen digitürk'e önerelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multigen -- 11 Ağustos 2015; 12:34:31 >
  • 25 mbit hizla 800 k izletiyor anca siz dusunun gerisini

• kaldırmışlar satmıyorlar artık ...
  • fenerli ortak arayan var ise 1800k 1200k farketmeksizin katılım sağlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

son tarih son fiyat kandırmacalarına kanmayın.
    lig başlıyor.
    maç sayısı azaldıkça fiyat düşecek.
    şu andaki fiyatlar en pahalı fiyatlar.

Eskisine pahalı diyordunuz, şimdi eskisini bile bulamayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

lig başlıyor.

Ben zaten 2 yıl önceden olan üyeliğimi kapatmış, geçen yıl digiplay ile izlemiştim, eutelsat antenim de hazırdı, normal digiturk, lig tv üyeliğime geri döndüm.
    Eski fiyatlarda digiplay üyeliği halen geçerlidir, link çıkmadığjna bakmayın. Mesela premium paket dahil 329 tl full sezon üyeliği isteyene açık.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000107704/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Full-Paket-(Standart-Kalite)-20152016/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Mailing25Temmuz&utm_campaign=DigiturkPlay_Yenileme_FullPaket_id063

premium istemeden 259 tl üye olmak isteyen müşteri hizmetlerini arasın, 1-2 hafta geçsin zaten onlar sizi arar üye yapalım diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

lig başlıyor.

Ben zaten 2 yıl önceden olan üyeliğimi kapatmış, geçen yıl digiplay ile izlemiştim, eutelsat antenim de hazırdı, normal digiturk, lig tv üyeliğime geri döndüm.
    Eski fiyatlarda digiplay üyeliği halen geçerlidir, link çıkmadığjna bakmayın. Mesela premium paket dahil 329 tl full sezon üyeliği isteyene açık.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000107704/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Full-Paket-(Standart-Kalite)-20152016/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Mailing25Temmuz&utm_campaign=DigiturkPlay_Yenileme_FullPaket_id063

premium istemeden 259 tl üye olmak isteyen müşteri hizmetlerini arasın, 1-2 hafta geçsin zaten onlar sizi arar üye yapalım diye.

Bu gönderdiğiniz standart kalite ve 399 lira. Neresi ucuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: multigen

quote:

yayın hem canlı olacak , hem 4mbit internet üzerinde kaliteli izlenecek şekilde sıkıştırılacak, hem de yayın hiç geriden gelmeyecek. Varsa öğle bir teknoloji hemen digitürk'e önerelim..

Verdikleri hizmet kalitesi belli.müşterilerin internetinde sorun yok.1200kbps=1.2 Mbps yeterli.sıkıştırılacak pek bir veri olmuyor.

• Merhaba arkadaşlar,

Ben kendim Beşiktaşlıyım Fenerbahçe Galatasaray ve Trabzonspor için üye arıyorum ücret basit bende garanti kodu var. 259 tlden 4 kişi olursak herkese 65 tl düşecek, 3 kişi olursak 87 tl olacak. İletişim Whatsapp üzerinden yapılacak derbilerde ev sahibi takım seyredecek,

FB ve GS için Üyeler tamamlanmıştır. PM atmayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simaylin -- 14 Ağustos 2015; 12:34:06 >
  • simaylin kullanıcısına yanıt
    Fb' ye talibim :)
  • Bunu alana kadar biensports'a abone olamıyor muyuz?
  • TylerD. kullanıcısına yanıt
    Neye yarar hocam o ?
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    pek çok spor musabakasını yayınlayan platform. Son olarak digitürkü satın aldılar. Kendi sayfalarından bizim ligi yayınlarlar mı belli değil henüz.

https://beinsportsconnect.net/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerD. -- 11 Ağustos 2015; 16:21:15 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.