Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telet abi kullanıcısına yanıt
    Ya ben böyle yazmamıştım niye böyle oldu ki :)
    Önce 50 mbit için 50000 yazmıştım, sonra herkeste 50 olmadığı için 25 için 25000'e çevirmiştim. Daha sonra sonra gönder deyince hata verdi. Tekrar taslaklarda buldum mesajı ordan ekledim. Yarısı silinmişti onları tekrar yazdım ama bu kısmın nasıl böyle 2 mbit e 50000 kaldığını anlamadım. Zaten 2 mbit internet diye birşey kalmadı :)

Neyse böyle uzun uzun açıkladım ama yanlış olmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digiturk paketi kaldırmış. bu nasıl bi şirket arkadaş? standart kalite 319 tl diyor. Digitürk'ün standartlarını biliyoruz bu yüzden yayın çamur olur diye tırsıyorum. standart kalite 800k 42 inc tvde kalite olarak nasıldır?

• haydaaaaaa. Cuma maaş yatınca alacaktık patladı 259luk paket.
  • tekrar açma gibi ihtimalleri var m acaba
  • Bursa Maçları için ortak arayanlar başvurabilir. Uygulamada izleme olayını nasıldır bilgi verirseniz sevinirim. Ücret ne kadardır (1200 lük için geçerlidir)
  • Ben de almayacağım diye direnirken alma kıvamına geliyordum yavaş yavaş.

Açılırsa alırım artık, açılmazsa 259 TL cepte.
  • Valla açmazlarsa kendileri bilirler. 259 lira değil, aksine, sopcast vs. milleti uzak tutmak için 200 liraya düşürmeleri lazım. Ben de henüz almamıştım.

4-5 yıllık ilk çıktığı günden beri müşterisiyim, bu indirimi yapmaları lazım. Hatta bana özel indirim yapmaları lazım.
  • cumartesi ilk maç var, acaba ne zaman tekrar açılır?
  • Gs'liyim ortak arayan varsa lutfen pm

• arkadaşımla beraber fb ve gs maçları için ortak olabiliriz. lütfen p.m. ile dönüş yapın
  • fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    cok kotu almayin kesinlikle o sekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 259 tlnin altında fiyat geleceğini zannetmiyorum bilginiz olsun. Cidden süper fiyattı...

• Galatasaraylı ortak arayanlar pm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbli ortak arayanlar ,bana pm ile ulasabilirler
  • Adamlar iyice uyandı sanırım, ortak durumları filan derken onlar da zaten yüksek olan fiyatı daha da yükselttiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

digiturk paketi kaldırmış. bu nasıl bi şirket arkadaş? standart kalite 319 tl diyor. Digitürk'ün standartlarını biliyoruz bu yüzden yayın çamur olur diye tırsıyorum. standart kalite 800k 42 inc tvde kalite olarak nasıldır?

800K yı 42 inç tv ye bağlama hocam, en fazla 15 inç laptopta izle. TV için en az 1200K yayın bak.

Denemek için ücretsiz digiplay hesabı aç. Ücretsiz hesapta üç beş tane tv kanalı izleyebiliyorsunuz, fox tv,trt..vs , onlardan birisini açıp 800K ya tıkla,televizyonda izlemeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 12 Ağustos 2015; 17:34:48 >
  • 1200k fenerli ortak arayan varsa pm atsın

• Lig maçlarında sopcast ve acestream linkleri oluyor mu? Daha önceki yıllarda deneyen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.