Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler arkadaşlar 800k almıyorum.

fiyat 259 a düşerse alıcam düşmezse kendileri bilir. evde digiturk var lig tvyi kapattırdım. eutelsat hd için 600'e inmedikleri sürece açtırmıyorum. digitürk play için de 259 maksimum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • day1972 D kullanıcısına yanıt
    Aslında 99 TL karşılığında 1200k taraftar paketi çıkarsalar ciddi satış yaparlar ancak nedense bunu istemiyorlar sanırım. 3 ortak ile 85 lira yerine herkes kendi takımının paketini alır ve derbileri de rahat rahat seyreder.

Şahsen ben Premiere ligi, Basketbol maçları ve F1 yayını için premium üyelik alıyorum ancak bu şekilde bir paket teklif edilse hiç düşünmeden alırım.
  • gs maclarını izliycem

Adil bişekilde maç paylaşımı yapabilceğim bjk taraftarı arıyorum
    1800k 469/3 şeklinde olucak zira 1200 k izledim çok fark var 42 inç ve üzeri izleyenler için 1200k çamura yakın bi görüntü oluyo pc için normal

fb maçları için @mericbey adlı kullanıcıyla anlaşıldı bjk taraftarıda bulunursa 3 ortak alabiliriz
  • 1200 k için Beşiktaşlı ortak arayan varsa pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

gs maclarını izliycem

Adil bişekilde maç paylaşımı yapabilceğim bjk taraftarı arıyorum
    1800k 469/3 şeklinde olucak zira 1200 k izledim çok fark var 42 inç ve üzeri izleyenler için 1200k çamura yakın bi görüntü oluyo pc için normal

fb maçları için @mericbey adlı kullanıcıyla anlaşıldı bjk taraftarıda bulunursa 3 ortak alabiliriz

İyi sallamissin 2 yıldır 1200k izliyorum 140 ekran yani 55 inç tv de görüntü gayet net internette sorun yoksa görüntü gayet güzel 42 inç te dahada güzel olur..

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyosun 1200k 480p civarında görüntüyü 55 inc ekranına sen yakıştırarak izliyosan o senin gözlerinin güzelliği güzel kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyosun 1200k 480p civarında görüntüyü 55 inc ekranına sen yakıştırarak izliyosan o senin gözlerinin güzelliği güzel kardeşim

Kusura bakmada 2 yıldır izliyorum kör değiliz heralde görüntü gayet güzel öyle çamur olma durumu falan yok yarım yamalak bilginle burdakileri kandirma gerekirse lig başlayınca video bile çekip koyarım. .çamur gibi olan 800k dir...

• Tam alıcaktım bugun girdim baktım satın al butonunu kaldırmıslar canlı destekten sordum kampanya bitti denildi tekrar acarlar mı sanmıyorum :S
  • RTÜK reklamlarla ilgili olarak kısıtlamaya gitmiş. Reklamdan gelecek para baya baya düşeceği için paket fiyatına zam yapacaklarını düşünüyorum. Hatta Digitürk yapamazsa ayıp eder.
  • Galatasaraylilar hic almasin zira atacast nikli twitterda bi arkadas var kendisi agir ateist ve Ataturkcudur.maclari sopcastten veriyor cam gbi .ha ben izlemem ama izleyecek varsa bosu bosuna digiplay almasin.adam sadece gs maclarini veriyor.bilginize net hiziniz iyiyse izlersiniz rahat rahat buda benden tuyo olsun size

• 1800 Hızına beşiktaşlı ortak aranıyor, bilginize.
  • 1200k digiturk play almış olan ve fenerbahceli ortak arayan pm atabilir
  • Fenerbahceli ortak arayanlar bana mesaj atabilir.1200 k 180pk farketmez

• Gs'li ortak arayan 1200k yayinli bi hayirsever yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Galatasaraylilar hic almasin zira atacast nikli twitterda bi arkadas var kendisi agir ateist ve Ataturkcudur.maclari sopcastten veriyor cam gbi .ha ben izlemem ama izleyecek varsa bosu bosuna digiplay almasin.adam sadece gs maclarini veriyor.bilginize net hiziniz iyiyse izlersiniz rahat rahat buda benden tuyo olsun size

atacast en son duyurusunda bir daha maç yayını yapmayacagını acıklamıştı,sezon açılınca geri başlar mı bilmiyorum, taraftarın yemini sezon başlayana kadar mıdır bilmiyorum
  • indirimli şekilde yüksek kaliteyi alabilirmiyiz acaba.cuma olsun alırız diyenlerdenim bende :(
  • Bu saatten sonra halihazırda 1200 almış olanlar da ortaklara yüksek fiyattan vermeye başlar. Nasılsa bir daha bu kadar düşük fiyata inmeyecek diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

Bu saatten sonra halihazırda 1200 almış olanlar da ortaklara yüksek fiyattan vermeye başlar. Nasılsa bir daha bu kadar düşük fiyata inmeyecek diye...

Aslında şimdi bile alınır.3 ortakta adam başı 86ydı.106lira oldu.

• Hata bizde, sonra aliriz diye diye kampanya bitti aglamaya basladik simdi.

• fb liyim ortak olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.