Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TylerD.

pek çok spor musabakasını yayınlayan platform. Son olarak digitürkü satın aldılar. Kendi sayfalarından bizim ligi yayınlarlar mı belli değil henüz.

https://beinsportsconnect.net/index.html

valla mükemmel olur umarım fiyatı daha uygundur digiturk'ten
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Bence sıkıntı oynatıcıdan kaynaklanıyor. Ben çok kısa bir süreliğine VLC ile yayını izleyebilmiştim ve Digiturkplay'in oynatıcısına göre daha önden geliyordu yayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

25 mbit hizla 800 k izletiyor anca siz dusunun gerisini

22 mbit ile 1800 donmadan takılmadan çok rahat izleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 11 Ağustos 2015; 18:14:05 >
  • garantinin kodu var bende de 1200 k alınıyormu bununla

ya da 1200 k için satın alma linki varmı ben bulamadımda :(
  • Arkadaslar linkteki satin al butonu yok. Sistemde mi sorun var ya da artik alınmıyor mu 1200luk ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı yardıma yüklenin uzaması için sürenin talepte bulunuyoruz diyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarell -- 16 Ağustos 2015; 17:01:38 >
  • Dün akillinin biri fiyat düşecek diyordu 800k 319 1800k 479 olmuş 1200k linklerden satın al butonu kaldırılmış indirim bekleyen süper zekalara geçmiş olsun😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk için talibim

• Tam alacaktım yapılır mı bu? Kahretsin.
  • biz fenerbahçe ve gs liyiz önceden üyelik almış ve ortak arıyan beşiktaşlı arıyoruz
  • Canlı Destek ile görüştüm, şuan kampanyamız yok diyorlar. Yakında da yapmaz bunlar. İlk hafta kaçtı...
  • Nihayet bitti be şeytan dürtüyordu al diye. Bu sene para kazandırmadım bu pisliklere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

Nihayet bitti be şeytan dürtüyordu al diye. Bu sene para kazandırmadım bu pisliklere.

Aynen.Kaç gündür bende gidip geliyordum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105779827/mpage_18/tm.htm

Bu başlıkta biri satıyor ama kimdir nedir bilmiyorum.
  • Bjk için talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

pek çok spor musabakasını yayınlayan platform. Son olarak digitürkü satın aldılar. Kendi sayfalarından bizim ligi yayınlarlar mı belli değil henüz.

fiyat digiturk'un 1200 kbps fiyatı ile aynı gibi : 95$ (tabi bunun içinde bütün büyük ligler, nba, fox sports vs var)
    sitelerinden baktığım kadarıyla görüntü kaliteleri digiturk gibi sabit değilmiş, tamamen kullanıcının hızına göre kalite veriliyor. yani mesela 2 Mbit hat 50000 Kbps görüntü verebilme kapasitesine sahip olduğuna göre , görüntü kalitesi bayağı iyi diye düşünüyorum.
    büyük ihtimalle gelecek sene süperlig'i de verecektir platform ama şu an türkiye'ye yayın yapmıyor, neredeyse bütün ortadoğu'ya yayın yapmasına rağmen :)

• Üyelik alıpta fb li ortak arayanlar ortak olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kez Besiktasli ortak arayan varsa talibim.

• Gsli olarak ortak olabilirim ilgililer msj atabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

fiyat digiturk'un 1200 kbps fiyatı ile aynı gibi : 95$ (tabi bunun içinde bütün büyük ligler, nba, fox sports vs var)
    sitelerinden baktığım kadarıyla görüntü kaliteleri digiturk gibi sabit değilmiş, tamamen kullanıcının hızına göre kalite veriliyor. yani mesela 2 Mbit hat 50000 Kbps görüntü verebilme kapasitesine sahip olduğuna göre , görüntü kalitesi bayağı iyi diye düşünüyorum.
    büyük ihtimalle gelecek sene süperlig'i de verecektir platform ama şu an türkiye'ye yayın yapmıyor, neredeyse bütün ortadoğu'ya yayın yapmasına rağmen :)

2 mbit'e 50000 kbps?

50 mbit'e anca alırsın o kalitede yayını. Milleti yanlış bilgilendirmeyin.

Ayrıca, digiturk üzerinden devam edecek yayınlar ondan da emin olabilirsiniz. Adamlar oturmuş fiyatlarla bi anda oynamaz. Başka ülkeler için satılan bein yayınları olur, onları da türkiye fiyatına yakın alsanız bile vpn ile izlemeniz mümkün olur anca... E hızlı bir vpn için de aylık para ödemek lazım. Ayda en azından 5 dolar da ona gider. Olacak iş değil yani :)

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.