Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GS BJK TS ortak edebilirim yalnız şartım bu takımların Fener maçları ve Konyaspor maçlarınk ben izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

Bu saatten sonra halihazırda 1200 almış olanlar da ortaklara yüksek fiyattan vermeye başlar. Nasılsa bir daha bu kadar düşük fiyata inmeyecek diye...

Aslında şimdi bile alınır.3 ortakta adam başı 86ydı.106lira oldu.

Ama 800k alabiliyoruz, 1200 degil. Arada kalite farki da var maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende diğitürk web tv almak istiyorum alıyımmı sizce standart kalite nasıl tecrübelerinize bizimle paylaşırmısınız

• Fenerbahçe için ortak aranıyor.

• handanovic H kullanıcısına yanıt
    standart kaliteye hiç bulaşma hocam. tv de seyredeceksen çok keyifsiz. kaçak yayın gibi izliyorsun. laptop ve tablette idare eder. ama yinede tavsiye etmem.
  • Arkadaşlar yüksek kalite 579 milyon alıyımmı sizce napıyım

• Ne yapsam kafam çok Karışık yüksek kalitemi standart kalitemi ya yardımcı olun biraz ilk defa alıcam kafam Karışık napıyım

• İptal edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmshn -- 13 Ağustos 2015; 18:25:50 >
    Hocam karar sizin ama bence play için pahali belki yeniden kampanya yaparlar belli olmaz 259 tl ye kaçırdık1200 k yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlıı -- 13 Ağustos 2015; 13:25:02 >
    Hocam standart kalite izledim ben gecen sene laptop tan izliyordum aslında gayet iyiydi yani bana öyle geliyordu sonra 1200 k hediye etti lig tv öyle izleyince standart kalite bana kötü gelmeye basladi o yüzden şimdi standart kalite almak istemiyorum eğer laptoptan izleyecekseniz standart kalite de alinabilir bence

• Fbliyim.ortak araniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectbilgisayar -- 13 Ağustos 2015; 13:34:28 >
  • Yarın 320lik standart kaliteyi alıyorum onaylıyorum

• lig başlamasına 2 3 gün kala kampanyamı bitirilir? başladığı gün bitir. Herkes bir heves cuma başlayacak ligi bekliyor adamların yaptığına bak.
  • ulan yaptığınız ayıp be öğrenci adamız 4 kişyi zor topladık bir araya bugün alıcaktık hevesizimi kırdınız yazıklar olsun türk futbolunu yediğiniz yetmedi şimdide öğrencinin parasına mı göz diktiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barscetn

ulan yaptığınız ayıp be öğrenci adamız 4 kişyi zor topladık bir araya bugün alıcaktık hevesizimi kırdınız yazıklar olsun türk futbolunu yediğiniz yetmedi şimdide öğrencinin parasına mı göz diktiniz

Sinirlenme gardas elbet duzelir boyle kalmaz.

• püh kaçırdık
  • Bu arada sessiz sedasız premium üyeliğin fiyatını 9,99 TL den 12,99 TL ye yükseltmişler. Bir önceki sene de 5 TL idi. Alt tarafı web üzerinden izliyoruz aylık 12,99 TL nedir? Bu yüzden premium üyeliğimi uzatmıyorum.
  • Taraftar paketi de 259 olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

Ne yapsam kafam çok Karışık yüksek kalitemi standart kalitemi ya yardımcı olun biraz ilk defa alıcam kafam Karışık napıyım

Hocam o kadar para vereceksin eutelsat al 600 TL ye hd şampiyonlar paketi.

• Ingiltere premier ligini alacagim, her seyi satmaya calisiyo bana ulan banane istemiyorum ki baska bir ligi

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.