Öncelikle siteye yeni üye oldum aradım taradım ama cevap bulamadım size sormak istiyorum.
Ben digiturk ufak kutudan kullanıyorum. Babam saolsun yutdışından Universum diye bir dvd kaydedici getirmiş yalnız içinde kumanda yok bende gittim universal bir kumunda aldım ve cihazı çalıştırıp herşeyi yapabildiğimi sanıyorum... (belki yapamadıklarım vardır ama ana menüye girip herşeyi yapabiliyorum.)
Hemen sıkıntıma geleyim. biliyorsunuz digiturk ufak kutuda 2 scart girişi var reciver ve tv die aynı şekilde dvd recorderda da böyle ayrıca recorderda bir sürü in out girişleri mevut ufak yuvarlak ve renkli olanlardan ben ne yaptıysam yayını dvd recordera aktaramadım her yolu denedim dvd recorder'da 88 kanal çıkıyor yüzlerce kez arttım ama malesef bulamadım. aklıma acaba kumandadan AV'ye geçemiyormuyum diye düşündüm ama dvd recorder'ın ana menüsündede kaynak yani bağlantı noktasını seçebileceğim yer falanda yok cihaz harika karıncalı kaydediyor ama yayın kaydedemedim konuya biraz uzağım sizden acil yardım beklemedeyim.
Buarada eğer konuyu yanlış yere açtıysam yöneticilerden yardım rica ederim.
Şimdiden herkese tşk.
bende toshiba dvd kaydedici var bende av var.ama orjinal kumanda olmadıgından tam kullanamıyor olabilirsin.
haklısın ama menü kısmında da seçemiyorum yani ole bir alan yok hani normalde tvlerde falan vrdır soure yada kaynak die ama bunda yok öle bişi
anladıgım akdarıyla sen normal tv dekı kanallar gibi arıyorsun, ancak boyle olmaz sen hangı girişe taktıysan scart ıle dvd recorder ı orayı kumandadan acıp ızleyeceksıni yanı dvd recorderın kumandasını kanal degistirmek ıcın degıl sadece kayıt yapmak oynatmak ıcın kullanacaksın anladnmı?
yok. ben scart tan takıyorum mesal digiturku ancak cihazda bir turlu scart girişinde takılı olduğunu seçemiyorum yani bağlantı yapılan kaynakları seçemiyorum bana sadece anten alnındaki 88 karıncalı alanı gösteriyor. bu konu hakkında yardım bekliyorum. bu arada menüde bu tarz bir seçenek yok cihaz universum.
cihazın detaylı fotograflarını cek ve kumandasınında fotografını cek, gorunur bıcımde buraya yukle , yardımcı olalım, yada cihazın oldugu bi link bul ve buraya koy ki yardımcı olalım, ama ılk iş kumandanın fotosunu koymak olsun, yada pm at bana ;)
merhaba kullandığım akıllı kumanda bu gerçi resmi internetten bulabildim ama bu işinizi görmezse akşam kendim resmini çekip dvd recorderın resimleri ile beraber buraya koyarım
kardeş akıllı kumanda oldugundan sen av geçişini bulamamıs olabılırsın? dvd recorder ın uzerınde de tus yok sanırım?
sen buna uygun kumanda bulman lazım sanırım, yada av tuşunu bulacaksın deneme yanılma yoluylaa,
faat böle bir geçiş veya seçenek olsa menüsünde de olmaz mı? menüde böle bir seçenek yok anlayamadım yani digiturk direkt tvye takılı o scartı alıp dvd recorderın arkasındakine takıyorum ama olmuyor bir turlu geçiş yapamıyor kafayı yicem yani olmadı olmadı farklı bir kumandaylada deniyeceğim. tşk.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme