Şimdi Ara

DİGİTÜRKÜN İNTERNETİNİ KULLANANLAR LÜTFEN ÖNERİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizden forumda olan bilgili üstatlardan bir konuda yardım istiyorum. benim 4 gb kotalı ttnet paketim var . telefon ve nete 50 tl veriyorum. taahüdüm bir ay sonra bitiyor. digitürkün aşağıdaki kampanyasından haberdar oldum. merakım şu ki digitürk ttnetin altyapısını kullancak acaba bu sorun olurmu kopmalar , hizmet yetersizliği gibi superonline kullanıyor galiba . bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.

78,99 TL

Lig TV Şampiyonlar Paketi + Limitsiz İnternet
    Yıl sonuna kadar Spor Ekstra hediye,
    Kurulum hediye,
    Digiturk Aktivasyonu 20TL,
    Kablosuz Modem Hediye,
    ADSL aktivasyonu hediye,

• bende durumu merak ediyorum ttnet 16 mbit limitsiz kullanıyorum her 50 gb da akk ye takılacaksam 8 mbit yapar digiturk te izlerim + 4-5 tl verip diye düşünüyorum ama ay ortasında yani ayın 10 unda 11 inde geçiş yaparsam doping e ne gibi bir fatura gelecek telekomdan ve dopingden onu çözemiyorum bilenler varsa ve aydınlatırsa sevinirim teşekkürler
  • evet o fatura olayını ben de merak ediyorum...
  • Ben bu kampanyaya 1 aralıkta başvurdum digitürk aynı gün kurulumunu yaptı ama hala doping neti bekliyorum bu arada ttnetten ne zaman ayrılırsanız kullandığınız kadarını faturalandırması gereki aynısı dopingde'de geçerlidir ve de kampanyada digitürkten ayrı dopingden ayrı fatura geliyor iki faturanın toplamı kampanya fiyatıne denk geliyor eğer ekstra servis isterseniz
    Yalın İnternet (Telefonsun ADSL) isterseniz + 10 tl
    Digitürk HD servisi isterseniz +4 tl
    Digitürk HD PLUS servisi isterseniz +9.99 tl ekleniyor orda yazanlar digitürkteki SD yayınlara göre yazılmıştır
  • artık faturayıda geçtim tek düşüncem dopingle sorun yaşama olasılığım 24 mbit rahat rahat alıyor hattım altyapıda zerre sorunum yok biliyorum ama iş telekom kablosunda değil bu doping in hangi santrali kullandığına bağlı tutarda kendi kendine bir yerler açtıysa başımız belada demektir 2 yıl taahüte girmek istemiyorum emin olmadan yoksa kampanya gayet iyi bir kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty01

artık faturayıda geçtim tek düşüncem dopingle sorun yaşama olasılığım 24 mbit rahat rahat alıyor hattım altyapıda zerre sorunum yok biliyorum ama iş telekom kablosunda değil bu doping in hangi santrali kullandığına bağlı tutarda kendi kendine bir yerler açtıysa başımız belada demektir 2 yıl taahüte girmek istemiyorum emin olmadan yoksa kampanya gayet iyi bir kampanya

Alacağın Hızı Buradan kontorl edebilirsin telefon no yoksa komşunukini ver çünkü hızı en fazla etkileyen bina girişindeki ankastredir eğer orası sağlamsa bir sorun çıkacağını sanmıyorum

http://www.doping.com.tr/Sayfalar/hizli-servisler/hiz-sorgulama/23.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: kod_od

quote:

artık faturayıda geçtim tek düşüncem dopingle sorun yaşama olasılığım 24 mbit rahat rahat alıyor hattım altyapıda zerre sorunum yok biliyorum ama iş telekom kablosunda değil bu doping in hangi santrali kullandığına bağlı tutarda kendi kendine bir yerler açtıysa başımız belada demektir 2 yıl taahüte girmek istemiyorum emin olmadan yoksa kampanya gayet iyi bir kampanya

Alacağın Hızı Buradan kontorl edebilirsin telefon no yoksa komşunukini ver çünkü hızı en fazla etkileyen bina girişindeki ankastredir eğer orası sağlamsa bir sorun çıkacağını sanmıyorum

çok önceden oraya bakmıştım 24 Mbit/sn buluyor oradan ama ne kadar güvenilir adamların portları sorunluysa yada kendi sağlayıcı server sistemleri problemliyse diye çekiniyorum ama muhtemelen bir sorun çıkmaz diye de düşünüyorum sonuçta rahat rahat bu hızları alabilirken 8mbit interneti bana sağlayabilirler diye düşünüyorum. birde 6 ay hd yayın bedava diyorlardı ben şahsen film/dizi paketinden biri + 2 keyit paketi + 6 ay hd bedava 6 ay sonra hdler + 4 tl diye öğrendim ama önemli olan film paketi + 2 keyif paketi 2 yıl boyunca o fiyataysa sorun olmaz bende birde geçişler çok uzun sürüyor diye okudum e sizde 1 aralıktan beri uğraşıyorsanız hakikaten çok sürüyor demek ki geçişler ama ttnet kesildi mi o geçiş süresinde yani 1 aralıktan beri internetsiz misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty01 -- 13 Aralık 2012; 21:16:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kod_od

quote:

çok önceden oraya bakmıştım 24 Mbit/sn buluyor oradan ama ne kadar güvenilir adamların portları sorunluysa yada kendi sağlayıcı server sistemleri problemliyse diye çekiniyorum ama muhtemelen bir sorun çıkmaz diye de düşünüyorum sonuçta rahat rahat bu hızları alabilirken 8mbit interneti bana sağlayabilirler diye düşünüyorum. birde 6 ay hd yayın bedava diyorlardı ben şahsen film/dizi paketinden biri + 2 keyit paketi + 6 ay hd bedava 6 ay sonra hdler + 4 tl diye öğrendim ama önemli olan film paketi + 2 keyif paketi 2 yıl boyunca o fiyataysa sorun olmaz bende birde geçişler çok uzun sürüyor diye okudum e sizde 1 aralıktan beri uğraşıyorsanız hakikaten çok sürüyor demek ki geçişler ama ttnet kesildi mi o geçiş süresinde yani 1 aralıktan beri internetsiz misiniz ?

dün hattımı açtılar ben ttnet kullanmadığım için geçiş süresi için bir şey diyemem (uydunet kullanıyordum) 15in altına düşmediler inşallahda düşmezler ztn ttnette sorun yaşamıyorsan dopingdede bir sorun olacağını sanmam

• Yemişim dopinkini. 3 günden beri tel. yazıp hız sorgulaması yapmak istiyorum.
    Gelen cevaba bakın. Şirketin dandikliği daha baştan belli oluyor.
    M.H.ni aradım ilkokul terk seviyesinde konuşan tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 15 Aralık 2012; 13:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Yemişim dopinkini. 3 günden beri tel. yazıp hız sorgulaması yapmak istiyorum.
    Gelen cevaba bakın. Şirketin dandikliği daha baştan belli oluyor.
    M.H.ni aradım ilkokul terk seviyesinde konuşan tipler.

o test santral çok yoğunsa bazen çalışmayabilir
  • İyi de 3 gündür neyin yoğunluğu arkadaş?
    Sonra eleman kullanmadan otomatik bir testi bile yoğunluk gerekçesiyle beceremeyen bir kurumla
    sorun olduğunda nasıl iletişime geçeceğim?
    Otomatik test sistemiçalışmayan bir kurum
    telefonlara cevap bile vermez.

İş dünyasında bir kurumun sağlamlığı ile ilgi göstergeler vardır.
    Bunlar sektörlere göre değişir.
    İnternet şirketinin sayfası düzgün çalışmıyorsa iş orada biter.
    Daha fazla söze gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 15 Aralık 2012; 19:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

İyi de 3 gündür neyin yoğunluğu arkadaş?
    Sonra eleman kullanmadan otomatik bir testi bile yoğunluk gerekçesiyle beceremeyen bir kurumla
    sorun olduğunda nasıl iletişime geçeceğim?
    Otomatik test sistemiçalışmayan bir kurum
    telefonlara cevap bile vermez.

İş dünyasında bir kurumun sağlamlığı ile ilgi göstergeler vardır.
    Bunlar sektörlere göre değişir.
    İnternet şirketinin sayfası düzgün çalışmıyorsa iş orada biter.
    Daha fazla söze gerek yok.

Dediğiniz de doğru ancak Müşteri hizm aradığımda 4 ü tuşlayın anında bağlıyorlar ondan yana sıkın yok gibi gözüküyor ayrıca İsslerin saha servisleride türk telekom tarafından sağlanır yani hiç bir şey değişmez
  • Bugun konustum telefon ile digiturk ve internet hakkinda, ben akh istemiyorum, bana sabit 4 gb verin sunirsiz olsun dedim. Buna gore bir fiyat verdiler. Internet altyapisi ttnetin dedi. Isin can sikici kismi dedim bu konusulanlari teyit altina alacak bir sozlesme orneginizi alabilirmiyim dedigimde, gonderemetiz dedi, sadece kuruluma gelindigi zaman sozlesmeyi size sunariz kabul etmezseniz kurulum yaptirmazsiniz dedi. Acikcasi hosuma gitmedi, sozlesmeyi onceden gondermenin ne sikintisi olabilirki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahimk

Bugun konustum telefon ile digiturk ve internet hakkinda, ben akh istemiyorum, bana sabit 4 gb verin sunirsiz olsun dedim. Buna gore bir fiyat verdiler. Internet altyapisi ttnetin dedi. Isin can sikici kismi dedim bu konusulanlari teyit altina alacak bir sozlesme orneginizi alabilirmiyim dedigimde, gonderemetiz dedi, sadece kuruluma gelindigi zaman sozlesmeyi size sunariz kabul etmezseniz kurulum yaptirmazsiniz dedi. Acikcasi hosuma gitmedi, sozlesmeyi onceden gondermenin ne sikintisi olabilirki?

Bana sadece akkli paketlerinin kapmpanyaya dahil olduğunu söyledir eğer bayi ile konuştuysanız Müşteri hizm.(0850 333 0 333) bir arayın sorun derim işin ilginci doping.com.tr de sadece 8mpbsye kadar akkli sınırsızın sözleşmesi var. linkinide koyuyorum
    http://www.doping.com.tr/Document/DOPING_ABONELIK_BASVURU_FORMU_digiturk_bireysel_4_17072012.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod_od -- 15 Aralık 2012; 21:48:32 >

• Direk olarak vazgectim su an, bana soyleneni yazili istemem sonucunda alamamamin nedenini anladim su an. Akkli secenekte 50 gb sonrasi hiziniz 4 gbe duser demislerdi, sozlesmede "en fazla 3" diyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende durumu merak ediyorum ttnet 16 mbit limitsiz kullanıyorum her 50 gb da akk ye takılacaksam 8 mbit yapar digiturk te izlerim + 4-5 tl verip diye düşünüyorum ama ay ortasında yani ayın 10 unda 11 inde geçiş yaparsam doping e ne gibi bir fatura gelecek telekomdan ve dopingden onu çözemiyorum bilenler varsa ve aydınlatırsa sevinirim teşekkürler

Bana gelen faturaya şunu yazmışlar:

Aboneliğiniz ve ilk faturanız ile ilgili birkaç önemli bilgiyi sizinle paylaşmak isteriz.
    - Size göndermiş olduğumuz bu faturanız, bir defaya mahsus olmak üzere aboneliğinizin başladığı aya (Ekim) ve içinde
    bulunduğumuz aya (Kasım) ait ücretleri bir arada içermektedir. Söz konusu uygulama, tüm operatörler için ayn şekildedir.
    - lk faturanızda aşağıdaki ücretler yer almaktadır:
    . Ekim ayında aboneliğinizin başladığı günden itibaren ay sonuna kadar olan ADSL paket ücreti
    . Kasım ayına ait ADSL paket ücreti
    . Ücretli modem tekliflerinde modem ücretinin ilk 2 ay taksitleri* (6 ay taahhütlü paketlerde bir aylık taksit)
    . Bağlantı ücretinin ilk taksidi**
    - Bundan sonraki aylarda, faturanızda sadece bir aylık ücretler yer alacakt r. Faturalarınız, bir aylık ADSL paket ücreti,
    bağlantı ücretinin ve modemin bir aylık taksidi ile limitli paketlerde geçmiş aya ait kota aşım ücretlerini kapsayacaktır.
    - Kotal ADSL2+ tarifesini kullanan müşterilerimizin kota hesaplaması, ilgili ayın 1'i ile 30-31'i arasındaki kullanımlar baz
    alınarak gerçekleştirilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.