Şimdi Ara

digiturkwebtv ligtv geri kalmak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum digiturkwebtv silverlight ve infinitive diye bir sey cikardi lig tv internet uzerinde izlensin diye.Fakat silverlight 30 sn tv den geri , goruntu idare eder ve donma problemi var.Infinitive ise goruntu gayet iyi(hd) yayin fakat 40-50 sn tv den geriden,donma problemi min. seviyede.Musterilerin istedikleri ne goruntu iyi olsun tv ile en fazla 5 -10 sn fark olsun yada hic olmasin,gunumuzun teknolojisi bunu destekliyor mu tabiki destekliyor.Digiturk'un bunu yapacak gucu var mi var tabikki fakat neden yapmiyor orasi gizli sir perdesi!!!!Artik malum 3d yayin yapiyor digiturk ve bjk ve gs maci 3d neden internette bunuda 3d yayinlamiyorlar.Gol sesinii 40 sn once duyamak mac taditini ve heyecanini kaciriyor. Artik sesimizi duyuralim .Sifir zamn kaybi istiyoruz diye digiye mail atarim destek@digiturk.com.tr yada sitesinden doldurup yollyabilirsinizhttp://www.digiturkplay.com.tr/Contact/ sesimizi duyuralim hakkimizi arayalim paramiz ile rezil olmayalim!!! i
    Not illegal yayin yapanlarda bile 5-10 sn fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendercan -- 24 Ağustos 2012; 12:51:46 >

• merhaba vendercan bence şu anda Türkiyede bu hizmeti bu şekilde verecek bir başka yer yok. bahsettiğin konulardan yana hiç şikayetim olmadı. bağlantı hızım oldukca iyi bilgisayarımın özellikleride şu anki teknolojiye yakın özelliklerde.

ben digiturk den sezonluk paket aldım premium hediye ettiler yayınları donmasız takılmasız izliyorum. senin bahsettiğin 30 40 sn geriden gelme olayı bende daha az 3 ile 10 sn arasında (bağlantı hızıma göre değişiyor) bi geriden geliyor okadarıda normaldir bence çünki internet üzerinden izliyoruz biz bu yayınları.

bağlantı hızınıza göre geriden gelme donma takılma gibi durumlarla karşılaşmanız normal. bahsettiğin illegal sitelere giren yayın izleyen kişi sayısıyla digiturk sitesinden izleyen kişi sayısınıda göz önünde bulundurmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The @

merhaba vendercan bence şu anda Türkiyede bu hizmeti bu şekilde verecek bir başka yer yok. bahsettiğin konulardan yana hiç şikayetim olmadı. bağlantı hızım oldukca iyi bilgisayarımın özellikleride şu anki teknolojiye yakın özelliklerde.

ben digiturk den sezonluk paket aldım premium hediye ettiler yayınları donmasız takılmasız izliyorum. senin bahsettiğin 30 40 sn geriden gelme olayı bende daha az 3 ile 10 sn arasında (bağlantı hızıma göre değişiyor) bi geriden geliyor okadarıda normaldir bence çünki internet üzerinden izliyoruz biz bu yayınları.

bağlantı hızınıza göre geriden gelme donma takılma gibi durumlarla karşılaşmanız normal. bahsettiğin illegal sitelere giren yayın izleyen kişi sayısıyla digiturk sitesinden izleyen kişi sayısınıda göz önünde bulundurmak lazım.

kullandigin hiz ne hocam? Benim ki 20 mb t fiber kullaniyorum evde tv olarak ligtv de var karsilastirdigim zaman ustteki verileri elde ettim,bu forumda cogu kisi bu sorundan muzdalip,siz herhalde isnisnasin.Bazilarinda dedigin gibi donma gibi problem olmuyor dogrudur ,fakat %80 bu problemle karsi karsiya .Gecen sene kullanmisisan Gs-fb maclari cogu kisi izleyemedi hatta siteye bile giremedi.Sikayet cok olunca premier lig yada beko basketbol ligi hediye ettiler!! dedigim gibi memnun olanlar vardi ,Fakat yapilan yorumlar kalitesinin daha cok artmasi cunku para verdigin bir yayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendercan -- 24 Ağustos 2012; 13:04:14 >

• hocam fiber kullanıyorum, ekran kartınızın özelliği nedir işlemci hızınızın vb özelliklerinide paylaşabilirmisiniz acaba. malumunuz bunlarda görüntü kalitesine olumsuz etkileri olan hususlardır.
  • arkadaslar son iki seneye kadar webtv'den maclari 8mbit ttnet ile sorunsuz izledim. laptopu lcd ye hdmi ile baglayarak.
    digiturkplay sitesinde test bolumu var ordan bilgisayarinizin ve baglantinizin yeterliligini test edebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook pro 17 inch cift ekran karti 2011 yilli modelli intel ve amd ekran kartina sahip.
  • macbook pro 17 inch cift ekran karti 2011 yilli modelli intel ve amd ekran kartina sahip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar web tv hikaye ....300 daha fazla ver...adam akıllı full hd yayın izle...digiplay de karşılaştırıyom...40-50 saniye geri kalıyor...derbilerde donması cabası...tamam web tv yi düzelttiler ama normal hd yayına göre kesik kesik gelitor..buffering olayı da olabilir....

saturn de kampanya dan aldım...499 tl yanında belgesel sporsever şampiyonlar birde giriş paketi var aylık 41 tl falan yapıyo...kurulum canak zart zurt hepsi bedava.. normal üye olsan 65 tl falan fiyat istiyorlar...diigiweb 20tl ....20 tl daha ver aylık .....belgeseller de cabası..hd ve 3d yayınlar da var ...

bende 1.5 sene falan kullandım ama yayının geç geldiğini bilmek kahrediyo...ama öğrenci işi olsun ben 500 yıllık veremem diyosan şuan web tv güzel... kahveye gitmaktan çok daha iyidir...inşallah maçlarda da böyle olur..

kib.
  • merhaba arkadaşlar.Fenerbahçeliyim DİGİTÜRKPLAY ortak arkadaş arıyorum.Paket alınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.