Şimdi Ara

Digiturk cihazdan yayınların geç gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Küçük salonda Nextstar uydu var.Ve buna turksat çanak anten takılı.Görüntüler normal yayın süresinde geliyor.Fakat büyük salonumda digiturk HD uydu cihazına bağlı EUTELSAT çanak var.Buradan gelen yayın diğer odadaki tv ye göre 3-4 saniye geç geliyor.Kabloyu komple değiştirdim fayda etmedi.Sorun nerdedir acaba

• Bu gayet doğal bir olay hocam ekipmanlariniz ile alakali degil.Mesela karasal yayin evinizde varsa TRT 1 i Turksatta ki yayin ile karsilastirirsaniz 2-3 saniyelik bir gecikme de orda oldugunu fark edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Yayın Turksattan Eutelsata aktarılıyor Digiturk tarafından bu yüzden gecikme yasaniyor
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki sorun 3-4 saniye,bu teknik sorun ne ile ilintili..?
  • Maçlarda sıkıntı oluyor yan komşum gooollll diye bagirirken bende ridvan gibi pozisyondan önce gol olur diyorum oluyor *#@$!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teknik sorun değil, Turksattan gelen yayını yeniden kodlayıp Eutelsat'a çıkarıyorlar bu da zaman kaybına neden oluyor. Digiturk'teki yayın iki kere uyduya gidip geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @spacenet kendi sorun algılandığı için cevapta ona göre..interaktif cihazlarda gecikme olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

@spacenet kendi sorun algılandığı için cevapta ona göre..interaktif cihazlarda gecikme olur..

Cevabım yazdığın yanıta değildi. Dediğim gibi yayının geç gelme sebebi cihazdan kaynaklanmıyor. Türksat'taki yayını alıp yeniden uyduya çıkarmaları ve arada geçen kodlama-kod çözme işi gecikmeye neden oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    haahhahaa.yeminle bende öyleyim.aslında boşa para vermiş gibi hissediyorum kendimi.internetteki linklerde geç geliyor bende geç geliyorum.Millet şampiyonluk kutlamasına çıkıyor bende daha evdeyim anasını satayım
  • türksat her zaman bir adım öndedir eutelsattan...
  • Digiturk'te yayınlar 3 4 saniye gecikmeli ulaşıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.