Herkeze selam Bazı arkadaşlar biliyorki ben Psu yu aldığım gün yakıp geri yollamıştım DC a 3 Hafta sonra bana geri geldi bu icat, Bu sefer düzgün taktım makinayı açtım sorun yok ama bana sanki 480Watt gibi gelmiyor Çünki oyun yüklemek için CD-ROM a CD koyuyorum makina kitleniyor Bu nasıl oluyor ya? 480Watt gönderdim 300Watt mı gönderdiler acaba bana? Dışında 480 yazıyor ama içini değiştirmiş olabilirlermi? Bunun kaç Watt ürettiğini nasıl öğrenebilirim en ucuz yoldan
bu cok komik bi itham biliyormusn ?
dişi 480 ici 300 ....
ya akıl var mantık var 300 bile olsa cd rom kitlenirm mi hic ?
CD-ROM değil makina kitleniyor ve ben 300 koydular diye iddia etmiyorumn ama 480 den düşük watt lı bir psu içi koymuş olabilirlermi diye düşünüyorum
cd romdan dolayi kitlenirmi demek istedim aslinda yalnis yazmisim yani 300 bile olsa yeter o ve kitlenme yapmaz sistemin cook abarti birsey degil ise.
al makinani gotur pc ye 2 -3 milyona olcer max 5 mlyon verirsin
ama bence bu başlık cok yalnis DOLANDIRDI MI ?
benim makinada 250watt aopen psu var, 2cd rom,fx5200vga , hdd 7200, athlon2400,512 ddr, usb modem,usb printer ,1 yıldır kullanımda bir problem olmadı,hatta bu donanımlara ek olarak 1 ay kadarda 1ghz işlemci içeren özel bir pci kart takıp çalıştırdım. (ama ben ciddi ciddi düşünüyorum dışı 250 içi 350 mi diye) Neredeyse 24 saat açık makine, senin sorunun düşük wattan değilde başka bir problemden bence.Çevreden başka bir psu bulup denersen daha emin olursun psu'dan olup olmadığına.
yaa abi olcak ismi 20 30 dolar icin sana icini accaklarda yok icine 300 yada daha az power koycekler sonra uzerine kasa yapcekler 480 yazcekler filen..
ugrasmazlar yani ..hemde bunu bi fabrika işi gibi temiz yapip sana yollicaklar
ben sanmiyorum walla
psu ların ek yerinde garanti sticker var.ona bak ama emin olmadan o başlık yanlış bence