Şimdi Ara

Dijital Çerçeve tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda açılmış bir başlık göremedim. Bu sebeple hem kendi ihtiyacım oldugu icin hem de d. çerçeve almak isteyen diger arkadaslara faydalı olabilecegini dusundugum icin acıyorum.

Digital cerceve alırken nelere dikkat edilmelidir?
    Genelde 7 inch boyutlarında oldugunu dusunursek ideal cözunurluk ne olmalıdır?

Tavsiye ettiginiz urunler nelerdir?

Yardımcı olmak isteyen arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

• Aynı sorulara ben de sahibim. Ama anladığım kadarıyla pek rağbet gören bir konu değil. Tecrübe paylaşan kimse yok.
    Kendi araştırmalarımdan edindiğim izlenim şöyle:
    - Bir kere satın alırken mutlaka desteklediği resim formatlarına bakmak lazım (JPG, BMP, TIF vb. )
    - İkincisi resim çerçevesinin büyüklüğü, sanırım en az 7" olmalı.
    - Bir de bazılarında dahili memory var, 128 MB gibi. Bunlar belli adette fotoğrafı hafızada tutabiliyor. İçinde dahili hafıza olmayanlara sanırım USB bellek takılı bırakmak gerekiyor.
    - Bu akşam bir mağazada biraz daha incelemeler yapacağım, arkasından biraz daha detay bilgi yazabilirm belki.
  • arkadaşlar bu konuda bilgisi olan ya da dijital çerçeve kullanan yok mu? tavsiye, fikir yazabilirlerse sevinirim:)
  • Bende kodakın dijital çerçevesi mevcut. Şu an en ucuz satış fiyatı 250 lira dükkanımda ürün mevcut. Çözünürlüğü ve dokunmatik ekranı ile alabileceğiniz en iyi dijital çerçevedir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

Bende kodakın dijital çerçevesi mevcut. Şu an en ucuz satış fiyatı 250 lira dükkanımda ürün mevcut. Çözünürlüğü ve dokunmatik ekranı ile alabileceğiniz en iyi dijital çerçevedir!

teşekkürler sugarboy. ama 250 lira baya pahalı suan benim icin. mutlaka güzeldir o.
    peki sence şu nasıldır? hediye almak istiyorum da bir arkadasıma..

digital çerçeve

• valla bendede var 15 '' 4 gun once geldi 500 den asagı deıl zaten 15 '' dende buyuk gormedim dusunursen gittigidiyora koycam acık artırmaya urun sıfır alırım dersen gg ye koyduktan sonra pm atabılırım ;)
  • E-view EVF-4700S+ 7"
    hepsiburada ve hizlial fiyatı 98-105 tl arası
    video falan gösterdiğini söyleyen yorumlar var.
    bu aletler nasıl çalışıyor arkadaşlar?
    pil falan dayanmaz bu resim gösterme işine ki video oynatmasını düşünemiyorum bile.
    adaptör neyin bağlanabiliyorsa arabaya alayım bundan oğlan çizgi film seyretsin bari
  • arkadaşlar ben dokunmatik, 7" veya üstü, fiyatı maksimum 300tl olan dijital fotoğraf çerçevesi arıyorum. yardımcı olabilecek var mı?
  • Yakın zamanda satın alan var mı acaba?
  • yenfiz kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllar önce böyle bir konu açtıgımı bana hatırlattıgın için teşekkür ederim.
    Halen dijital çerçeve sahibi olamadıgıma göre bu konuda yeterli bilgiye bir türlü ulaşamamış ve çerçeveye güvenememiş olmalıyım.
    Ama yine de sizin için etrafımda bir sorgulama yapacam ve size yardımcı olmaya çalışacam.
  • y.G kullanıcısına yanıt
    Estag :D Bende birisine alacaktım, bana araştır diyen kişi goldmaster almıslar, bana gereksız geldı ama gine de bilenlerden tavsıye alayım dedım. cvp için sagol, hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Estag :D Bende birisine alacaktım, bana araştır diyen kişi goldmaster almıslar, bana gereksız geldı ama gine de bilenlerden tavsıye alayım dedım. cvp için sagol, hayırlı günler

Hocam bu çerçevelerden video falan izleyebilirmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu cıhazlarda cozunurluk baya dusuk, en ıyısı tablet ıle ızlemek, 200 tl ye bile samsung t211 model tabletlerden alırsan cok daha iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Yok hocam bu cıhazlarda cozunurluk baya dusuk, en ıyısı tablet ıle ızlemek, 200 tl ye bile samsung t211 model tabletlerden alırsan cok daha iyi olur..

Hocam bana tablet lazım değil arada bir kaç video izliyceğim bişey lazım

Goldmaster'ın pf-769 dijital fotoğraf çerçevesi nasıl sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel Tecrübeli arkadaş var mı ne tavsiye edersiniz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.