Şimdi Ara

DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ Almak ne zormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteyi epey bi kurcaladım neti araştırdım kafayı yemek üzereyim digital fotoğraf makinesi almak ne zormuş ne alırsam alayım detaylı incelemesini resimleri videoları bu sitede yayınlayacağım çok faydalandım siteden. Şu anki fikrim
    SONY DSC-S600 6.0 MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

Yeni giriş yapıyorum digital fotoğrafçılığa yani çok kaliteli olmasa olur ama ilerleyen zamanlardada kısmen bana yetecek.

SORUM şu olacak acaba bu cihazın güç olarak şu yazıyor : Power:2x AA battery Alkaline / NiMH
    Şarj edilebilir pil ve şarj cihazı tabi şart acaba buna uyumlu olanlar neler ilk defa böyle bir şey alacağım sanırım pil dolunca gücü kesen cihazalr varmış
    GP POWERBANK SARJ KiTi(4X2100 mAH AA PiL) Link :http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=612935&aType=product&catId=4372
    Bu işimi görür mü yoksa bir uyumsuzluk olur mu ?

• arkadaşım sana aynn katılıyorum senin düşündüklerini bende dşünüyorum ve bende kafayı sıyıracam böle giderse.benmde favorilerimden biri bu s600 biriside SAMSUNG Digimax A50 hazır burda topic varken bize yardımcı olabilirsenz seviniriz.bu iki makinanın artıları eksileri nelerdir biraz yorum ve açıklk getirirmisiniz
  • Öncelikle şunu söylemek isterim. Ben DFM şarj olayını uygun görmüyorum. pilli olmasını isterim. Ben pil olarak GP 1300 kullanıyorum. Çok sayıda fotoğraf çekiyorum sorun olmuyor hiç. Al bir şarjlı pil sorun ortadan kalksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

Öncelikle şunu söylemek isterim. Ben DFM şarj olayını uygun görmüyorum. pilli olmasını isterim. Ben pil olarak GP 1300 kullanıyorum. Çok sayıda fotoğraf çekiyorum sorun olmuyor hiç. Al bir şarjlı pil sorun ortadan kalksın.

peki bu yazdığına göre pil özelliği bölümünde tam oalark ne yazması gerek
  • bende daha dün Canon aldım A520 ama siz nasıl dersiniz bilmem ama mükemmel çekimler yapıyor pil şart ben GP nin 2500 olanını düşünüyorum daha almadım eğer poster bastırmayacaksan Canon al derim çünkü tek farkı boyut piksel önemli değil bence. Neyse ikinci olarak ta manuel ayarlar bence çok kullanışlı bi SCN modu var panoramik yani çok güzel birşey Sony de varmı bilmiyorum ama karar senin (A520 nin resimlerini burda bol bol bulabilirsin birde kamera çekimi önemli diyorsan S600 çünkü 640 * 480 30 fsb)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralcarsi_mertt

quote:

Öncelikle şunu söylemek isterim. Ben DFM şarj olayını uygun görmüyorum. pilli olmasını isterim. Ben pil olarak GP 1300 kullanıyorum. Çok sayıda fotoğraf çekiyorum sorun olmuyor hiç. Al bir şarjlı pil sorun ortadan kalksın.

2000 maH dan yüksek olması öneriliyor DFM leri için
  • quote:

usta 1300 demesinin sebebi ne 2100 mAH di mi bu piller, 2500 den farkı ne olur. Uzun mu sürer kullanımı acaba? bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMPuTeRCa -- 22 Şubat 2006 10:55:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum özelliklerine baktığında anlarsın zaten. Şarjlı olanlarda pil belirtmez. 2x AA gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMPuTeRCa

quote:

Orjinalden alıntı: kralcarsi_mertt

quote:

2000 maH dan yüksek olması öneriliyor DFM leri için

Hiç alakası yok. Kaliteli pil olsun yeter. Mesela evde panasonic ve sony'nin miladı dolmuş pilleri var. 650 mAH. 5 foto ancak çekiyorum. GPnin 1300 lüğü yetiyorda artıyor bile. Benimkinin birde farklı özelliği var. 4 adet pil alıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMPuTeRCa

quote:

usta 1300 demesinin sebebi ne 2100 mAH di mi bu piller, 2500 den farkı ne olur. Uzun mu sürer kullanımı acaba? bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim

hayır 1300 mAh. Aradaki en önemli fark tabiki pilin ömrü. Birisiyle 50 ötekiyle 80 foto çekersin. İkinci önemli yanı ise çekim için dolu ve güclü pillerin olması fotoğrafa yansır. Tabiki bu profosyoneller için anlaşılabilir.

• Samsung digimax A40 aldım arkadaşlar internetten almadım ama daha uygun fiyat buldum

İçinden Çıkanlar:
    1 - Samsung Digimax A40
    2 - Şarj edilebilir pil
    3 - Samsung şarj cihazı
    4 - 256 mb sd kart
    5 - Usb Kablo, cd, türkçe kullanım kılavuzu

Aldığım yerden kaliteli bir taşıma kılıfı hediye (boyunlu)

HEPSİ : 360 ytl BONUS karta 12 Taksit

Şu an pil şarj oluyor denedikten sonra tekrar bilgi veririm sizlere

Unutmadan Kont Grantili. sanırım eskiden yada halen samsung başka garantilide satılıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgin1980

Samsung digimax A40 aldım arkadaşlar internetten almadım ama daha uygun fiyat buldum

İçinden Çıkanlar:
    1 - Samsung Digimax A40
    2 - Şarj edilebilir pil
    3 - Samsung şarj cihazı
    4 - 256 mb sd kart

Unutmadan Kont Grantili. sanırım eskiden yada halen samsung başka garantilide satılıyormuş.

hayırlı olsun bilgilerini bekliyoruz ama benm aslı mrk ettğim A50 nin nasıl bi şey olduğu
  • bize hayırlı olsun demek düşer kullan
  • Bence sony al özellikleri bakımında sony daha ii bence ama tabiki seçim senin birde alacaksan bence idefixe den al orda daha uygun fiata bulursun
    Bilgilerine.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgin1980

Samsung digimax A40 aldım arkadaşlar internetten almadım ama daha uygun fiyat buldum

İçinden Çıkanlar:
    1 - Samsung Digimax A40
    2 - Şarj edilebilir pil
    3 - Samsung şarj cihazı
    4 - 256 mb sd kart

Bütün aksesuarları var. Bunu malesef bazı markalar hiç bir şey vermiyor. Ben Konica Minolta aldım ondan ne şarjlı pil nede şarj cihazı çıktı.
  • BEN MACRO ÇEKİMİ O OLAN. ENAZ 5.0 MP , KÜÇÜK, HAFİF DİGİTAL FOTO MAKİNE MARKALARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM.BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIMM.TEŞEKKÜRLERRRR
  • İstediğin makinelerden birtanesinin testini yapıyorum, Panasonic Fx8 , iyi ya da köt demiyecem, örnek foto ve videolarını koydum bakıp karar verebilirsin.

Bu linke tıkla

http://forum.donanimhaber.com/m_5912231/tm.htm
  • arkadaşlar bi şey daha soracam sony s600 de memory stick sony marka dışında olunca kullanılmıyomuş galiba burda öle yazıohttp://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=SL7Q57DYW3E6KEFHM9KK aşağıdaki yorumlarda birisi böle bi yorum yapmış kullanıpda böle bi şey yaşayan oldumu hiç
  • ???????????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.