< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dijital kamera tavsiyesi
-
-
Bu makinelerle olmaz o iş. Cep telefonu ile daha iyi çekersiniz.
Samsung NX300 alın.
-
Hocam o kamera piyasada yoktur. Başka öneriniz var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ikinci el alın. Fotoğraf makinesi konusunda fiyatlarda müthiş saçmalıklar var. Az bir düzgün diyeceğiniz makine yok. Olympus omd em5, em10 ve em10 mark 2 de öneririm ikinci el.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 cm'e odaklayabiliyor. Üzerindeki Zeiss Tessar objektif aydınlık, görüntü stabilizasyonu var. Bence iş görür.
Yalnız aydınlatma kısmını düşünmeniz gerekecek. Profesyonel makinalarda makro çekim için objektife takılabilen LED aydınlatmalar var, ama onlarda da objektifler büyük olacak, bu makinadaki gibi rahat yaklaşamayacaksınız.
· Daha yetenekli olarak Canon PowerShot SX620 tavsiye edebilirim.
· Canon PowerShot Zoom monoküler de enteresan olabilir. 1 metreden yakına odaklamıyor fakat uzaktan çekim imkanıyla mevcut aydıtlatmayı kullanabilir. Bunu direkt olarak değilse de incelemeniz için tavsiye edebilirm.
-
Bu canlı yayına katılıp soruna yanıt alabilirsin. Ben sorularımı çocuk fotoğraf çekmi video kayıtı için kendisine sordum. Yurtdışında yaşayan profesyonel fotoğrafçı.
-
Hafıza kartı ne kadar olsun. 128 iyi midir
-
64 bile yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efendiler selam herkese, fotoğraf makineleri hakkında hiç bir fikrim yok, ilk defa alacağım 2.300 TL 2. el Sony alpha a35 18-55 almayı düşünüyorum, gezerken manzara, doğa, şehir fotoğrafları çekmek için. Sizce bu bütçeye ve amaçlara uygun bir kameramı telefon kameraları ile kıyaslayacak olsanız yaklaşık hangi iphone modeli ile kıyaslanabilir alırken nelerine dikkat etmem gerek, düşünceleriniz neler yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X