Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17821. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
357.404
Cevap
2.775
Favori
22.343.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

Sıkıntı remastered yapılması değil, firmaların bu oyun remastered oldu deyip aynı oyunu 60 dolara satması, Days Gone şu an gayet güzel fiyatlara bulunuyor, yarın remastered yapılınca oyunun fiyatı 60 dolar olacak gene. Aynısı Horizon'da oldu.

Özellikle Sony iyice garip bir tutuma erişti, adamlar salmıyor oyunu bırak işte öldü oyunun illa bir pro güncellemesi, remastered olması bilmem ne vs adamlar kabul etmiyor oyunun bittiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 11 Aralık 2024; 12:47:58 >
  • Secret Level'in ilk 8 bölümünü bende beğendim. 6-7.bölümler hariç diğerleri hem şaşırttı hem de finallerinde acaip gaza getirdiler. Favorilerim de Xan ve Warhammer 40k bölümüydü. Sonraki 8 bölümü merakla bekliyorum. Bu arada Pac-Man bölümüne de heyecanlıydım ama önceden spoiler ettiklerini fark ettim bölüm için yayınladıkları fragman ile.

• Sırada GOW 2018 var sanırım  . Sony'nin 2024 performansını boş bakkal tarak tartar atasözüyle özetleyebiliriz  . Aferin Sony böyle devam  ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 11 Aralık 2024; 12:58:38 >
  • @Noctivagant @fbyram

Ben remaster'e karşıyım. Şu saatten sonra remake'e de karşıyım. Para harcamayacaklar diye sonunu bildiğim oyunu güncel halde oynamak istemiyorum. Re2-4 remake çok seven birisi olarak diyorum bunu. Silent hill 2, sonunu bilmeyen hardcore oyuncu yoktur diye tahmin ediyorum, o zaman bu oyunun çıkış amacı neydi? Yeni nesil için mi. Bu zaman zarfında yeni nesil silent hill oyunu çıkarmadın ama? Capcom tarafında yine re7-8 var onlar durumu öyle kurtardı.

Valla horizonu remaster yapan adamlar gow 2018'i de yaparlar. ps4 dediğin taş gibi konsol ragnaroku bile çalıştırdı. Bu makinanın oyunu eskimi de remaster yapıyorlar anlamış değilim.

Ps3 piyasadan silinmedi oyunları halen satılıyor bulunuyor, bir zahmet online mağazasını kapatma da ps3 de aktif olarak kullanılsın oyunlarını indirsinler. Halen aktif olarak cod online oynayan arkadaşlarım var ps3'de.

Hadi ps1-ps2 neyse oyunlarının gelmesi tolere edilebilir, lakin bu makinadaki her oyunuda getirmeye gerek yokki, en damga vuran oyunları getir yeter god of war 1-2 ico shadow of the colossus gibi. Ayrıca ps2'de piyasada bulunmayan bir konsol değil hatta oyunları bile halen mevcut. Hdmi dönüştürücüsü vs de var güncel ekranlarda görmek için.

En başından beri diyorum, bu adamların remaster remake oyunlarını satın alırsanız riske girip yeni oyun yapmazlar. "istemeyen almasın kardeşim" yahu ben zaten almıyorum olay şu ki, alanlar yüzünden yeni ip yeni oyun işine yada serinin devamı işine girmiyor adamlar. Yoksa isteyen alsın almasın olayı değil.

From software ve larian olmasa risk alan firma kalmadı. Birde warhorse, onunda yaptığı oyunun oynanışı herkese hitap etmiyor. Cd project bile başladı witcher 1 remake yapacaz diye. Yapma abi yapma boşver ilk oyun ilkelde olsa oynanıyor öyle leş bir oyun değil. Megadrive snes oyunu oynamıyoruz boşver modernize etme. Witcher 1 dediğin oyun ps3 döneminde çıkan oyun öyle eski falanda değil.

Koskoca zamanının oyun sektörünü elinde tutan firma son neslinde pro diye konsol yapıyor ama yeni oyun geliştirmiyor 1 önceki nesilden oyunu ısıtıp ısıtıp getiriyor delirmemek elde değil.

Stüdyolarına AAA değil AA oyunlar yaptır. Geri getir resistance, killzone, syphon filter, socom, drive club serilerini ben oynarım aga. AA oyun remasterden çok çok daha iyi benim gözümde en azından yeni bir şey bilmediğim bir şey oynamış olurum.

Birde şu açık dünya denen saçmalığı bırakın lineer oyun yapın, düz oyuna hasret kaldık. Açık dünya oyun yapınca hem dolduramıyorsunuz hem insanı yoruyor. From sofware ve Rockstar kalitesinde olmayan firma bence girmemeli açık dünya işine. Eski oyunlar lineerdi çoğu oyun bu yüzden keyifli idi.

• Epic indirimleri bugün mü gelecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

evet

• İyi yapılmış bir remake e karşı değilim hocam. Dediklerinize hak veriyorum ama eski oyunları yeni nesil oyuncular grafikten dolayı oynayamayabilir. Tabi ki kanser kontrol zorluğu da var. Dead space remake mesela enfes olmuştu. Gerek var mıydı kısmı ayrı çünkü 2008 yılı oyunu olmasına rağmen hala eskimemiş bir oyundu. EA'nın buna benzer yeni bir oyun yapma ihtimali 0, sıfır. Ayrılanların yaptığı Callisto Protocol da beğenilmedi. Grafik takıntım yok ayrıca. 2015 yapımı herhangi bir 3A oyunun remastered versiyonu olsun diye bir isteğim yok. Kaldı ki son 10 yılda yapılan oyunların grafikleri gayet iyi. Her zaman söylüyorum bu grafik takıntısı nedeniyle oyunlardaki gameplay kalitesi düştü. Yok yerdeki sudan karakterin yansıması görünüyor mu? Yok dalda ki armutun gölgesi yola düşmüş mü?  Bunların ne önemi var ki? Remake olabilir derken bunlara takıldığım için demiyorum... Kontrol zorluğu ve güncel pc/konsol uyumu için olabilir diyorum. Şu bir gerçek ki önceden özellikle 2010 yılına kadar yapılan oyunlar bir şeyler denemek için ortaya yeni tür çıkarılan yıllardı. Geliştiriciler hayallerini daha rahat yansıtabiliyorlardı. 2010-2015 arası ise 2010 a kadar yapılan denemelerin kaliteli olanlarının serilerinin çıktığı ve ortaya çıkan türlere yeni iplerin serpiştirildiği dönemlerdi. 2015-2019 yıllarında ise genel olarak 3A oyunlarda grafiklere yönelerek içeriklerin kalitesinin 2. plana atılmaya başlandığı, indielerde ise kaliteli içeriklerin devam ettiği dönemlerdi. 2020 ve sonrasında ise oyuncuların içerikten çok grafikleri tartıştığı, üreticilerinde kaliteli oyun üretme kabiliyetlerinin yaklaşık 10 yıllık pasif geçen süreçten sonra körelmesinden dolayı remake, remastered gibi eski oyunları cilalamaya başladıkları dönemler diye ayırıyorum. Bu son yıllarda dediğiniz gibi From Software, Larian ve (kombat mekaniklerini sevmeyip oynamayı yarım bıraktığım oyunları olan) Warhorse S. gibi cesur geliştirici stüdyolar da sektörden ayrılmayı başarmışlardır.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Muhteşem seri ben de arşive eklemek istiyorum hepsi birbirinden güzel yahu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu akşam Epic Games kış indirimleri başlıyor mu !?

• fbyram kullanıcısına yanıt

Az önce psp'de socom fireteam bravo ve ds'de mario 64 ds açtım, dedim ki, "abi zamanında oyun yapıyorlarmış insanlar." Bu lafı en son elden ring için söylemiştim. Gerçekten sektörün geldiği durum içler acısı. Para sıkıntısı olmayan firmalar, eskisi gibi kaliteli oyun yapamıyor eski oyunları çözünürlük yükseltip 2 kaplama atıp remaster diye getiriyorlar. Minimum efor maximum kazanç.

• Yarınki ilk Epic gizemli oyunu için çok hevesli olunmasa iyi olabilir:  

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

Söylentilere göre ilk gizemli oyun ücretsiz olan "Idle Champions of the Forgotten Realms" için bir paket olabilirmiş :
    Grymforge Karlach Party Packhttps://emmotes.github.io/ic_spoilers/platform_giveaway_517.html
    Zaten Epic daha önce de 4 kez Idle Champions için ücretsiz paketler vermişti.

Ayrıca geçen sene ilk gizemli oyun olarak da ücretsiz Destiny 2 için Legacy Collection verdiğini düşünürsek bu söylenti gerçek çıkabilir. Umarım sonraki oyunlar daha dişe dokunur güzel şeyler olur.  

• Yeni Mac aldım program yükleyeyim derken ne yaptım ne ettim bilemedim :(

• sake_16 kullanıcısına yanıt

gelmedi

• josrdr kullanıcısına yanıt

beklemeye devam :)

yarın gelir belki

• sake_16 kullanıcısına yanıt

yarın gelecek zaten bugün gelir diyenler neden öyle dedi acaba, beleş oyun yarın güncelleniyor

• sandıkları terk etmeyin o indirim bugün gelecek

• Amazon'un Gizli Seviye serisinden 3 bölüm izledim ve başarılı buldum. Tam bir teknoloji şöleni. Saçma diyalog ve sahnelerle, zamanımızı da çalmıyorlar. Daha ne olsun?

Ellerinde Unreal Tournament gibi, Battle Royale ya da Hero Shooter tarzı için muazzam uygunlukta olan bi IP var. Umarım diriltirler.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Days gone gözümde last of us’tan çok ötede. Çok keyif aldım oynarken. Tam kafa dağıtmalık. Atmosfer mükemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KCD2 live action Combat bölümü yayınlandı. Keyifli seyirler.

Warhorse Studiosyoutube
    A scripted live-action series starring Tom McKay and Luke Dale, the lead actors of KCD II, bringing their Henry & Hans buddy chemistry from 1403 into a modern-day setting. In the second part, Tom and Luke are found amidst the beautiful Trosky region — the other map of KCD II. Their argument over past events is suddenly interrupted by a stranger with a crossbow, who forces them to go to his nearby camp, where he will teach them the basics of medieval combat... in a very specific manner. Kingdom Come: Deliverance II arrives on PC, Xbox Series X|S, and PlayStation 5 on February 4, 2025. Pre-Order Now: https://store.steampowered.com/app/1771300/Kingdom_Come_Deliverance_II/ KCD II Live Action Credits: Written and Directed by: Vítek Mičke Executive Producer: Denisa Špetlová Director of Photography: Petr Špetla Editor: Petr Špetla Music: Jan Valta, Adam Sporka Tom / Henry: Tom McKay Luke / Hans: Luke Dale Combat Master: Adrian Bouchet Voiceover Artist: Alex Montyro Script Editor: Richard Malatinský, John Comer Assistant Directors: Jan Novák, Jakub Dohnal Stunts and Choreography: ADOREA KCD II Social Media: X: https://x.com/WarhorseStudios Facebook: https://www.facebook.com/WarhorseStudios/ Instagram: https://www.instagram.com/warhorsestudios/ Tiktok: https://www.tiktok.com/tag/kingdomcome Special Thanks: Lukáš Králík Monika Černá
    https://www.youtube.com/watch?v=eKKFuyiUrFo
  • "EA Sports FC 25, EA app'te %60 indirimle 28 USD (977 TL)'ye düştü.

Şimdiye kadarki en düşük fiyatı."

diye bir haber gördüm, kontrol etmedim ama almadan önce şu epic indirimlerinde ne kadara düşecek görmek lazım.

ayrıca diğer oyunlarında da indirimler var, örneğin Battlefield 1, 50 liraya felan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasperd -- 11 Aralık 2024; 22:13:27 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.