Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17823. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 27 Misafir (3 Mobil) - 29 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
356.689
Cevap
2.765
Favori
22.257.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş

Black Myth Wukong  

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

tesekkurler hocam sonunda buldum oyunu!

• Belki biliyorsunuzdur belki önceden paylaşan olmuştur bilmiyorum. İşine yarayan olursa belki sevap point kazanırım 😄

Ayın ortasına geldik ama kampanya limiti dolmamış ( normalde aylık sınır 2000 yazmış). Bu da kampanyadan çoğu kimsenin haberi yok demek gerçi artık buradaki dostlarımızın ve konuya gram faydası olmayıp key alan ölücü kardeşlerin olacak 😡

TTNET kullanan ve 50 mbps den fazla hızı olanlar için;

https://gameon.com.tr/hemen-basvur/
    TCKN yerine kimlik no yazarak kayıt oluyorsunuz.

Ardındanhttps://gameon.com.tr/kampanyalar/playstore-kampanyasi/
    Aynısını bu adımda yapıyoruz.

Gamepass ve diğer hediyelerde mevcut ama 50 kişi gibi sınırlı sayısı var. Yiyin afiyetle.

• Epicten bu sene gelecek hediye oyunlar için borderlands serisinden 1 oyun, mafia serisinden 1 oyun, sifu, fallout 4, Nioh2, Knight of honor 2 veya scorn beklentim var. Sürpriz olarak Remnant 2, Hi-fi Rush, Ghostrunner 2 veya Lords of the fallen gibi 2023 yılından 1 oyun da verebilir. Bunlar beklenti bir duyum değil ama hediye etme ihtimali yüksek oyunlar olduklarını düşünüyorum.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Zamanında Gta vermis adamlar bunlar , bende beklentiyi yüksek tutuyorum yanıltmazlar umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 12 Aralık 2024; 12:51:24 >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Ben daha önceden ayrıntılı bir şekilde yazmıştım ama hala bilmeyenler olabilir. Bu ay Gamepass aldım 3 aylık verdi

• fbyram kullanıcısına yanıt

Ghostrunner 2 olabilir bende bekliyorum onun dışında System Shock Plague Tale 2 Kena High On Life Biomutant da beklediğim büyük oyunlardan.

• Daha bir ay önce çıkan oyuna %35 indirim yapmışlar bence oyunu ilk başta alanlara büyük haksızlık bu onun dışında ilgilenen varsa güzel indirim.

store.steampowered.com
    Save 35% on Dragon Age™: The Veilguard on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1845910/
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Kısa süre içinde bu kadar indirim alması normal değil, demek ki hiç satmamış. Bu gidişle 3-5 aya EA Play’e gelir, Veilgurd için bu fiyat bile pahalı geldi bana.
  • bulduren kullanıcısına yanıt

EA Play'e geldi diye biliyorum hocam dün.

• V.Corax kullanıcısına yanıt
    10 saat olarak deneme olduğunu görmüştüm, bir daha bakayım.
  • Mafia the old country trailer sızdırılmış.Oyun 2025 yaz çıkacakmış.

• Deluxe ıvır zıvır ekliyormuş. 40 dolar ana oyun alınabilir gibi kış indirimi beklenir şu aşamada. Güzel fiyat ne olursa olsun.

EA oyunlarının fiyatını hızlı düşürüyor. Hiçbir zaman tam fiyattan almamak lazım. Kış yada bahar indirimlerinde daha düşük bir fiyata alınabilir. Yüksek bir indirim gördüğünde almanızı tavsiye ederim, gömüldüğü kadar kötü bir oyun değil.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Oyun tırt o yüzdendir.

EA Fifa'dan misliyle kazanıyor zaten onun için diğer oyunları çabucak indirime sokabiliyor.

• V.Corax kullanıcısına yanıt

5 saatlik deneme geldi hocam, oyun tam sürüm değil EA Play'de.

• Judassem kullanıcısına yanıt

Öyleymiş hocam,dikkat etmeden yazmışım kusura bakmayın.Ama kısa süre sonra gelir diye düşünüyorum.

• İlk Epic Gizemli Oyun'u idare eder güzellikte bence: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    The Lord of the Rings™: Return to Moria™https://store.epicgames.com/tr/p/the-lord-of-the-rings-return-to-moria-f01344
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

• Epic Gamesin kupon verip vermeyeceği saat 19'da mı belli olacak?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.