Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mytra Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü1 Mobil
5 sn
356.665
Cevap
2.765
Favori
22.254.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • 20 dakika içerisinde temsili Epic Games indirimleri beklentisi..

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt

Almak istediğim bir oyundu kesin oynarım bunu seviyorum hikayesini sırf ortamı görmek için bile oynarım.

• mczaga kullanıcısına yanıt

online oyun değil mi bu?

• JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

Ben de onu dedim üstad. Uğraştırmayın bizi tekrar tekrar ıvır zıvırlarla her gün. Neymiş, GTA 5'i vereceklermiş. 2 sene bekleyelim, direkt GTA 6'ya geçelim. Bilmiyorum, belki GTA 5.5 verirler. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• indirim yok dağılabiliriz

• Kupon vermedi.

• İndirim muhtemelen haftaya başlayacak. FIFA 25, %60 indirime girerek 1040 TL'ye düşmüş.

Edit: İndirim geldi galiba, kapak fotoğrafları anca yükleniyor. Çok fazla indirim var, güzel liste çıkar bu indirimden. Maalesef kupon yok ama bazı oyunların indirim oranları yükselmiş. En azından güzel haber bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 12 Aralık 2024; 19:8:56 >
  • İstek listemdeki 55 oyun indirime girmiş, başladı herhalde indirim.

• josrdr kullanıcısına yanıt

Kupon yok dağılabiliriz

• ultralisan kullanıcısına yanıt

wukong indirime gireydi iyiydi

• Epic Games indirimlerinde bu sefer ne yazık ki kupon yok. Wukong da indirime girmemiş ne yapayım ben böyle indirimi, 10 üzerinden 1 diyor bu indirim dönemini de kapatıyorum.

Para yok dağılabiliriz

• josrdr kullanıcısına yanıt

Ragnarök girmiş ama %20 kupon olsa girilirdi üstüne %33 ile.

Nasıl o kadar kombo oluyor hocam ?

• epic kupon işini tamamen bıraktı galiba bu sene kupon hatırlamıyorum çünkü
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt

Kuponu en son geçen sene Kış İndiriminde vermişti, ki zaten Epic Games tarihinin en iyi indirimiydi geçen seneki. O yüzden beklenti oldu belki bu kışın verir diye. Maalesef suya düştü hayaller :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 12 Aralık 2024; 19:28:20 >
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt

Geçen sene kupon verdi ama ondan önce de çok uzun süre kupon vermemişti diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyor olabilirim.

• Gta trilogy alip cikarim heralde. GOW Ragranok ta istiyorumda 1200 tl cok.

• exclbr kullanıcısına yanıt

Geçen sene öyleydi :(

God Of War 900 liraydı %50 indirim yedi 450 tl oldu üstüne epic %33 indirim kuponu verdi 300 tl oldu ve öyle aldım.

Bu hesapla 800 liraya gelecekti kupon verse

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Adamlar TR dil desteği getirdi yine bir şekilde nefret etmeye bahane buldunuz. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Bizim milleti memnun etmek çok zor gerçekten. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.