20 dakika içerisinde temsili Epic Games indirimleri beklentisi.. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17824. sayfa)
-
-
Almak istediğim bir oyundu kesin oynarım bunu seviyorum hikayesini sırf ortamı görmek için bile oynarım.
-
online oyun değil mi bu?
-
Ben de onu dedim üstad. Uğraştırmayın bizi tekrar tekrar ıvır zıvırlarla her gün. Neymiş, GTA 5'i vereceklermiş. 2 sene bekleyelim, direkt GTA 6'ya geçelim. Bilmiyorum, belki GTA 5.5 verirler.
-
indirim yok dağılabiliriz
-
Kupon vermedi.
-
İndirim muhtemelen haftaya başlayacak. FIFA 25, %60 indirime girerek 1040 TL'ye düşmüş.
Edit: İndirim geldi galiba, kapak fotoğrafları anca yükleniyor. Çok fazla indirim var, güzel liste çıkar bu indirimden. Maalesef kupon yok ama bazı oyunların indirim oranları yükselmiş. En azından güzel haber bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 12 Aralık 2024; 19:8:56 > -
İstek listemdeki 55 oyun indirime girmiş, başladı herhalde indirim.
-
Kupon yok dağılabiliriz
-
wukong indirime gireydi iyiydi
-
Epic Games indirimlerinde bu sefer ne yazık ki kupon yok. Wukong da indirime girmemiş ne yapayım ben böyle indirimi, 10 üzerinden 1 diyor bu indirim dönemini de kapatıyorum.
-
Para yok dağılabiliriz
-
Ragnarök girmiş ama %20 kupon olsa girilirdi üstüne %33 ile.
-
Nasıl o kadar kombo oluyor hocam ?
-
epic kupon işini tamamen bıraktı galiba bu sene kupon hatırlamıyorum çünkü -
Kuponu en son geçen sene Kış İndiriminde vermişti, ki zaten Epic Games tarihinin en iyi indirimiydi geçen seneki. O yüzden beklenti oldu belki bu kışın verir diye. Maalesef suya düştü hayaller :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 12 Aralık 2024; 19:28:20 > -
Geçen sene kupon verdi ama ondan önce de çok uzun süre kupon vermemişti diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyor olabilirim.
-
Gta trilogy alip cikarim heralde. GOW Ragranok ta istiyorumda 1200 tl cok.
-
Geçen sene öyleydi :(
God Of War 900 liraydı %50 indirim yedi 450 tl oldu üstüne epic %33 indirim kuponu verdi 300 tl oldu ve öyle aldım.
Bu hesapla 800 liraya gelecekti kupon verse
-
Adamlar TR dil desteği getirdi yine bir şekilde nefret etmeye bahane buldunuz.
Bizim milleti memnun etmek çok zor gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X