Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17834. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 30 Misafir (5 Mobil) - 33 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
356.665
Cevap
2.765
Favori
22.254.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1783017831178321783317834
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Mirage dışında liste çöp zatenDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Shadows öncesi şirin gözükme için belki.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    VLADiK BRUTAL on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1316680/VLADiK_BRUTAL

Vladik Brutal'ı 7,5 saatte bitirdim ve 2024'ün en underrated oyunu ödülünü kendisine vermek istiyorum. Geçen sene yine burada Bramble The Mountain King ve Trepang2 gibi göz ardı edilmiş ama çapına kıyasla oldukça kaliteli olan bağımsız oyunlardan bahsetmiştim, bu sene aynı kefeye Vladik Brutal'ı koymak istiyorum. Kendisine kabaca Rus atmosferinde geçen Half Life 1-2 melezi diyebilirim. Tek bir kişi tarafından yapılmış ama bunu zerre hissettirmiyor. Zamanında tek kişi yaptı diye olay olan bir oyun vardı Bright Memory diye. 3 saatte biten ve birbirinin aynısı mekanlarda geçen bir yapımdı, tamam eğlenceliydi ama hak ettiğinden fazla yer bulmuştu piyasada. Vladik Brutal ona kıyasla pek çok açıdan daha başarılı ve doyurucu olmasına rağmen kimsenin bahsetmemesi üzdü diyebilirim. Gameplay son derece akıcı. Silahların sesleri, tepkimeleri, vuruş hisleri gayet iyi ve sayıca yeterliler. Görsellik hoş, özellikle texture kalitesi çoğu AAA yapımdan daha yüksek. Düşman çeşitliliği süresine göre iyi, yapay zekası ise piyasadaki pek çok oyundan daha akıllı. Farklı atmosfer ve bölüm tasarımlarına sahip. Slav tınıları ve müzikleri insanı gaza getiriyor. Bariz tek sıkıntısı bence hikayesi ve sunumu. Onu da hani Doom oynuyormuş gibi düşünürseniz öyle aşırı göze batmıyor. Her ne kadar bi Black Mesa seviyesinde olmasa da (e doğal olarak) bence Vladik Brutal günümüzdeki Half Life açlığını biraz da olsa kapatabilecek klasmanda bir oyun olmuş. Fiyatı şu anda 6,59 dolar. Son indirimlerde 5 dolara düşmüştü. Büyük ihtimalle kış indirimlerinde yine o fiyata düşer ama düşmese bile bu fiyatın da hakkını fazlasıyla vermeyi başarıyor bence, tavsiye ederim Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum Mirage vereceklerini. Yine millet 500 hesap açar GTA V verdiğindeki gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt

Sağ tıklayarak silahınızı çekin ve düello ekranına girin.

Mouse imlecini rakibin vücudu üzerinde gezdirerek hedef bölgelerini işaretlemek için 'Q' tuşuna basın.

Hedefleri belirledikten sonra ateş tuşuna basarak ateş edin. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 16 Aralık 2024; 23:41:54 >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Büyük çaplı bir oyun değil zaten hocam be, çok yormaz.

• 
Sayfa: önceki 1783017831178321783317834
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.