o kadar köküne dönmüş ki köküne kadar abi bi' ablayla oynayacaz... @bulduren hocam elinize sağlık. emeğinizi alkışlıyor ve şapka çıkarıyorum. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17830. sayfa)
-
-
Epic bunlardan anca birini verir hocam keşke verse iade eder başka şey alırız humble'da bu sene öyle büyük oyun vermiyor gibi fazla denk gelmez gibi gelse bile 10 dolar zaten 350 tl ediyor artık.
ayrıca sanki vereceği oyunu indirime sokmuyordu geçen kış öyle kalmış aklımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 13 Aralık 2024; 23:32:12 > -
10 numara yorum
-
Hocam verse bile artık aynı oyunları loopa sarmış gibi. Dön aktar aynı oyunları görmekten sıkıldık.
-
Hayır bu yıl yok, keşke olsa.
-
O oyun bir kere daha dağıtılmıştı yanlış hatırlamıyorsam, fazla kez de olabilir, epic kütüphanemde mevcut fakat para ile aldığımı pek sanmıyorum. En diplerde.
-
Hocam RDR2 yi mutlaka bitirin, pişman olmazsınız. Aynı şekilde haftada / ayda bir giriyordum oyuna, sonradan sonraya fena sarmaya başladı ki bitirene kadar çıkamadım.
-
Oyuncular Epic'e mesafeliyken kuponlar sayesinde sepet sepet oyun alıyordu eğer kupon kalktıysa bundan sonra çok cazip gelmedikçe bir şey alan olmaz artık ücretsizleri toplayıp çıkar.
-
Ben her zaman Steam'den yanayım, takıntı gibi açıkçası. Fakat Epic'in de bu kadar iyi şekilde reklam yapıp da devam ettirememesi, TL kuru üzerinden devam edip de bu avantajı değerlendirememesi bir nevi kötü.
-
Geçen yıl bu zamanlar Steam’in de Dolar kuruna geçmesi üzerine bayağı alışveriş yapmıştım. İyi ki de yapmışım ki şu zamanda indirim vermiyorlar. -
Dinozorlar anımsayacaktır; Legacy of Kain: Soul Reaver 1 ve 2'nin remastered versiyonu, 10 Aralık'ta sessiz sedasız çıkış yapmış. 14,99$:
store.steampowered.comLegacy of Kain™ Soul Reaver 1&2 Remastered on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2521380/Legacy_of_Kain_Soul_Reaver_12_Remastered -
Alinir hocam , ben severek bitirdim guzel oyun. Daha da dip fiyat gorecegini dusunmuyorum.
-
Guzel oyun ama steamdb'e bakarsaniz indirim orani her seferinde artiyor, dolayisiyla 1 - 2 ay sabredilirse steamde bile o fiyatin altina alinabilir halde olacak. -
Amazon da var hocam, popülerlik olarak pasific drive a benzer hatta çok daha popüler bir indie olan dredge verdi yeni. Humble remnant2, hi-fi rush, nioh, personlar ,a tale plague2, ghostrunner2, atlas fallen gibi bu bahsettiğiniz oyunlar gibi yeni sayılacak oyunlardan çok verdi. İndie yada 2a oyunlar yerine fiyatı artmamış 3a almanızı tavsiye ederim.
-
1 kişi tarafından geliştirilen bir oyun bu. ben bir miktar oynadım baya güzel. türe ilgisi olanlara tavsiye ederim.
-
Yorumları okumak videodan daha keyifli olmuş. Hoş, tanıtım da güzel fakat ana karakteri kasti olarak bu şekilde tasarlayarak adamlar milletin sinirleri ile oynuyorlar. En hoşuma gidenlerden birisi ;
Alıntı
metni:Should have called it "The Last Game From Us." -
Benim favorim de "remastered sürümü ne zaman geliyor?"
Bak hocam şimdi şu resme bak. Aynısını last of us 2'de yapmışlar zaten.
Birde şu resme bak hangi ana karakter daha iyi. Alttaki resim de yakuza'nın stüdyosunun yeni oyunu.
PunishyoutubePROJECT CENTURY Trailer 4K (New RRG Game 2025)https://www.youtube.com/watch?v=20jMxu3X6lA
-
Hocam haklısınız ama zaten Epic Ubisoft Ea Steam derken oyunlarım çok dağıldı Gog ve Microsoft Store'dan oyun alasım gelmiyor o yüzden hal böyle olunca Amazon Prime işine girmiyorum, Humbleda yıllık üyelik istiyor sanırım kötü bir aya para vermek istemem.
-
Intergalactic eleştirilerini konusunda yapın arkadaşlar.
-
https://store.steampowered.com/app/1293830/Forza_Horizon_4/
Forza Horizon 4, yarın dijital mağazalarda satıştan kalkacak. İndirim varken almak için son şanslar, kaçırmayınız.
Almışken Ultimate sürümünü tercih edin, pişman olmazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 14 Aralık 2024; 13:48:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X