Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17829. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (2 Mobil) - 27 Masaüstü4 Mobil
5 sn
356.650
Cevap
2.765
Favori
22.252.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş

Faşizme karşı olan ve en ilerici olan sevgi pıtırcığı firma neden yorumları kapatmış ya:D esad'da yapıyordu bunu:D

• ultralisan kullanıcısına yanıt

hocam ben oyunu 15 saat kadar oynadım. başta çok iyi gidiyordu ama mekanlar açıldıkça ve olaylar geliştikçe hikayeyi biraz kaçırdım ve sonrasında ne oldu anlamadım. baya geniş bir alanda sürekli spawn olan düşmanlar arasında gezip ne yapacağınızı bulmak zorunda kalıyorsunuz ve oyun da yardım etmiyor size.

bari hile ile düşmanla uğraşmayıp hızlıca göreve/hikayeye odaklanayım dedim o bile işe yaramadı. oyunda resmen kayboldum. eğer sabrınız ve old school sevdanız varsa alın, yoksa uzak durun.

• EceliYakın kullanıcısına yanıt

Bu oyun düz ilerlemeli fps değil miydi ? zaten Stalker 2 yordu hocam iyice üstüne bunu hemen oynamam öyleyse

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Bir sonraki aşama da; sarışın, rastalı, zenci ve mavi gözlü Japon.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Kendisi taştaşlı bi abimizdir.

Ben bekliyorum şahsen
  • r3ally kullanıcısına yanıt

4090 da ağlıyordu sanki hocam Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• VenomSV kullanıcısına yanıt
    4090 ağlamıyor. Gözüne bir şey kaçmış.
  • GOG da kendi kış etkinliğini düzenliyor!

"Winter Sale 2024" kapsamında 12.Ara.2024-03.Oca.2025 tarihleri arasında günlük sürprizleri olacak:

https://www.gog.com/en/promo/2024_winter_sale

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

İlk sürprizi dün 12.Aralık itibarıyla ücretsiz "The Whispered World: Special Edition" oyunu:

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]gog.com
    The Whispered World: Special Edition
    https://www.gog.com/en/game/the_whispered_world_special_edition

Bugünkü sürpriz yumurta ise 103 MB boyutunda 2024 mevsimsel duvarkağıdı pakedi. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 13 Aralık 2024; 19:39:53 >

evet düz ilerlemeli koridor fps diyebiliriz fakat düz ilerlenecek o kadar fazla yer var ki nereye ilerlemem gerek diye diye dolaştım durdum ben.

stalker'la zaten kıyaslanmaz bile. stalker "ahan da şuraya gidip şunu şunu yap" diyen oyun; system shock'ta her şeyi kendin bulup yapman gerekiyor.

• Epic de kupon yok mu artık?

• Rebirth'un pc icin duyurulmasiyla beraber FF7 Remake Intergrade'in steam fiyati da 32 dolara dusuruldu. Surekli aldigi yuzde 50 indirimle haftaya baslayacak kis indiriminde 16 dolara inecektir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi returnity -- 13 Aralık 2024; 20:6:9 >
  • Epic'te yılbaşı indirimleri başlamış fakat kupon yok galiba? Geçen sene bu zamanlarda %10 Cashback ile birlikte yenilenen kupon vardı kaldırdılar sanırım.

• Malumunuz Epic Games'te çokça oyunun güzel indirime uğradığı bir Kış İndirimi dönemi başlamış bulunmakta. 12 Aralık'ta başlayan bu kampanya, 9 Ocak'a kadar devam edecek.

Ben de haliyle yine bir liste yapmaya çalıştım. 320'ye kadar oyunu listeme ekledim.

Maalesef geçen seneki gibi bir kupon söz konusu değil, bu bir hayal kırıklığı olsa da ucuz fiyatlara hala çokça oyun mevcut. Kaçırmayınız yani. Ayrıca %5 olan Epic Games cüzdan iadesi, %10'a yükseltilmiş geçici olarak. Yani indirimli oyun fiyatlarını %10 daha ucuz olarak da görebilirsiniz, listeye onu dahil etmedim ben.

Listeye dair birkaç önemli detay:

- Ubisoft Store'da kupon veya %20 indirim sağlayan promosyon kodlarıyla daha ucuza alınabildiği için Ubisoft oyunlarını almadım listeye.

- Dip fiyat gören Battlefield 2042 ve NFS Unbound hariç diğer EA oyunlarını listeye almadım. Çünkü çok pahalılar, EA Play sistemine bakmak veya Steam indirimlerini değerlendirmek daha mantıklı şu an.

- Listedeki oyunların neredeyse %90'ı daha önce zam almamış oyunlardan oluşuyor, listeyi hazırlarken buna dikkat ettim. Zam alan oyunların birçoğu artık Steam'in dolar fiyatlarına yaklaşmaya başlamış.

- Listeye olabildiğince ucuz oyunları eklemeye çalıştım, yoksa ben de bilirim 1200 TL'ye God of War Ragnarök önermesini. Herkesin bütçesine uygun olabilecek oyunları derlemeye çalıştım.

- Her oyunu detaylıca olarak anlatmak isterim ama 320 tane oyun olduğu için bu pek mümkün değil, bilmediğiniz oyunlar için Steam incelemelerine, forumlara ve/veya YouTube'a bakabilirsiniz.

- Ve en önemlisi de listedeki oyunların bazıları, Epic Games, GOG, Amazon Prime vs. gibi platformlar üzerinden ücretsiz verilmiş olabilir. Lütfen kütüphanenizi kontrol edin.

Neredeyse bir ay var indirimin bitmesine, tavsiyem acele etmemeniz yönünde olacaktır. Aldığınız oyunlar Kış İndirimi döneminde ücretsiz verilebilir. Daha önce Epic Games iade alıyormuş ücretsiz verdiklerini, bu sene öyle söylenti görmedim. Yine de nihai karar sizlerindir tabii ki.

Son olarak, oyunları Maximum Genç, Paycell vs. banka kampanyalarıyla alabilirsiniz. Daha ucuza gelecektir. Xbox Store'da da indirim görüyorum, onun için de liste yapmaya çalışacağım inşallah.

Hatam illaki vardır, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi alışverişler, iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 13 Aralık 2024; 21:20:5 >

• bulduren kullanıcısına yanıt

Özellikle "İNDİRİMLİ FİYAT DURUMU" sütunu altındaki fiyat karşılaştırması ve "Dip Fiyat"lar efsane!

Emeğinize sağlık, teşekkürler. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• bulduren kullanıcısına yanıt

Hocam yine iyi uğraşmışsınız elinize sağlık :)

• Çoğunun mevcut kur ve Epic politikaları kapsamında dip fiyat olduğunu düşünüyorum özellikle Sony oyunları zam yiyebilir. Aslında daha hiç birini üç ay içinde oynamam büyük ihtimal bekleyen oyunlardan dolayı ama dediğim gibi fiyat politikalarına belli olmaz.

• Selamlar,

Kenarda bulunan 1592 adet oyunum haricinde şu indirim döneminde GOW Ragnarök ve Last of Us 1'i alayım diyorum. Elimde GOW var, 3 Nisan 2025'te de Last of Us 2 PC gelecek. Var mı makul yönlendirmesi olan?

• @bulduren Ellerinize sağlık hocam. Güzel bir liste olmuş yine.

@emaka Bence almayın. Onların alacağı daha çok indirim var. Elinizde ki oyunu bitirin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 13 Aralık 2024; 23:12:46 >
  • emaka kullanıcısına yanıt

Ragnarök için bence acele etmeyin ama The Last of Us Part 1 iyi fiyata düşmüş, zaten dip fiyatta. Değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Aynı oyun Steam'de 30 dolara düşmüş (1050 TL). Yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse, hatta Epic'te %10 cüzdan iadesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 13 Aralık 2024; 23:6:12 >

Robocop, pasific ve lords of the fallen free verilebilir veya humble choice e eklenebilir. Diğer ikiliyi almanız mantıklı geldi bana.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.