Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17833. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (2 Mobil) - 25 Masaüstü4 Mobil2 iOS
5 sn
356.648
Cevap
2.765
Favori
22.252.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1782917830178311783217833
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam ben de aynı durumdayım. Banishers almak istiyorum ama daha elimde çok fazla oynamadığım oyunum var. Bedava verilecekse tadım kaçar en iyisi almamak

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında bu paketi aldığımda oynanmayacak şekilde takılmalar vardı ve Microsoft forumda bunu sormuştum. Birisi paketi alıp denediğini ve herhangi bir sorun yaşamadığını yazmıştı. Benim sistemle mi alakalı anlamadım. Oyunu hayli hayli kaldırabilir sistemim de var. @r3ally denuvo demiş de belki bununla ilgilidir. Çünkü korsanını yüklediğimde sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 Gün Sonra 19 İle Kış İndirimleri Geliyor...

Sonbahar İndirimleri Yalan Oldu Umarım 3 Gün Sonra Şöyle %50 %90 İndirimleri Görürüz Her Oyunda

3$,5$ Dolara 3 AAA Oyunları Toplarız 1 Zurna Tavuk Döner FiyatınaDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 16 Aralık 2024; 14:20:51 >

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

Forum DH oyun gurmeleri bilir, altın kuraldır bu.

Steam'de yaz ve kış indirimleri standart indirimlerdir, ekstra kaliteli indirimler yok denecek kadar azdır. Bu dönemde beklenti ve maksat ise Steam tarafından çıkarılacak olan etkinlik&rozet kazanma gibi durumlardır. Gerçek indirimler yılın ara dönemlerinde karşımıza çıkar. Bu yüzden çok beklentiye girmemek lazım bu konuda.

Şahsen benim beklentim hiç indirime girmemiş olan BM Wukong ve GoW Ragnarök gibi oyunların indirime girmesidir.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

GoW Ragnarök epic de 299.80 TL indirim almış durumda. 1.199,20 TL şuan. Daha fazla alana kadar bekleyeceğim.

• ormanci1 kullanıcısına yanıt

Xbox'ın yanında PC platformunu da destekliyor, o yüzden paylaştım üstat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 16 Aralık 2024; 15:29:6 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

ilk cümleyi okuyunca oha lan 300'e nası düşer dedim hocam böyle indirim haberi mi olur Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• torkema61 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1782917830178311783217833
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.