En son Steam de 27 dolara düşmüş. Yine o civarlara düşerse en uygun orası olacak gibi. Edit: Geçen gün 19 TL diye Xbox için paylaştığımız Balatro 400 TL olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 15 Aralık 2024; 13:47:1 > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17832. sayfa)
-
-
-
Selam dostlar ilgilenen varsa uygun fiyatlı gog kodları Kinguin'de,gözüme çarptı paylaşayım dedim.
Örnek ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Corax -- 15 Aralık 2024; 18:2:36 > -
Amazon'dan alıp satıyor adamlar -
Bunlar alındı..
Bunlar da paycell ile alınacak ve yıl kapatılacak
-
modlayarak tekrar tekrar oynayabileceğiniz oyunları xbox storedan almayın bence. bu konuda sıkıntılı orası. örnek skyrim. epicte, steamde de çok pahalı değil zaten
-
Amazon, bir ay ücretsiz olduğu için bir sürü hesap açıp aldıkları anahtarları satıyorlar sanırım.
-
uncharted'i kesinlikle almalısın. Yılların PC oyuncusuyum ama hikayeli oyunları yeni oynamaya başlamıştım. Bundan başladım. Bir başyapıt. Bitmesin diye mola vererek oynuyorum. 30 yaşını geçtim böyle bir oyun görmedim.
-
https://www.microsoft.com/tr-tr/p/thymesia/9n68f8tm7tkw
Dip fiyatı görmüş, güzel bir souls like oyunu. Epic Games'te 160 TL idi sanırım, listeme almıştım ama buradan alın bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Neco.
Amazon'dan alıp satıyor adamlarAynen hocam olabilir.
-
Microsoft Mağaza'dan alıp iade ettiğim oyunu tekrar almayı düşünüyorum da acaba yine iade etmek istesem bir sorun çıkar mı? -
Daha önce yaptım sorun olmadı hocam -
Ya şu CoD Infinite Warfare Deluxe Edition'daki 2 oyunda da acayip takılmalar oluyor diye iade yapmıştım. Şimdi yine alayım diyorum da sorun tekrar ederse iade ederken sistemi kötüye kullanım muhabbeti olur mu diye merak ettim. Korsan sürüm normal çalışırken buradaki oyun sürekli takılıyor anlamadım. -
Iade sizin hakkiniz hocam sartlari karsiliyorsaniz bir sorun olmaz.
-
Biz ona DENUVO diyoruz.
-
microsoft mağazasından yılda 1 kere iade yapabiliyorsunuz. sonra iade yapmak isteyince hakkınız bitmiştir diyor
-
Ben iki ay önce Steam'den oynadım, takılma veya donma gibi sorunlar hiç olmadı. -
Windows için değil sanırım -
microsoft store da iade hakkı sınırlı maalesef. bir sene içinde belli sayıda iadeye izin veriyor sistemleri. ve çok az bir limiti var belki 3 tür. ben bu sene kaç iade yaptım bilmiyorum 2,3 ya da 4 en fazla. sonraki iadelerim onaylanmadı. mail de attım üstelik oyun sorunlu iade almalısınız diye. oralı olmadılar
edit: 2 iade yapmışım. ama biri rdr 2 külçe altın satın alımı. o yuzden belki de mesajı yazdıktan sonra gordugum yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi sadece 1 adet iade izni vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 16 Aralık 2024; 11:11:55 > -
Ben bu yıl 6 iade yapmışım, 2 tanesi aynı oyunun iadesinden kaynaklı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X