Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17832. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: must33_35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir - 21 Masaüstü1 Mobil
5 sn
356.665
Cevap
2.765
Favori
22.254.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş

En son Steam de 27 dolara düşmüş. Yine o civarlara düşerse en uygun orası olacak gibi.

Edit: Geçen gün 19 TL diye Xbox için paylaştığımız Balatro 400 TL olmuş. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 15 Aralık 2024; 13:47:1 >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Gamepass i olanlara güzel haber. Yakında gelir.
  • Selam dostlar ilgilenen varsa uygun fiyatlı gog kodları Kinguin'de,gözüme çarptı paylaşayım dedim.

Örnek ;

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Corax -- 15 Aralık 2024; 18:2:36 >
  • V.Corax kullanıcısına yanıt
    Amazon'dan alıp satıyor adamlar
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Bunlar alındı..

Bunlar da paycell ile alınacak ve yıl kapatılacak

• modlayarak tekrar tekrar oynayabileceğiniz oyunları xbox storedan almayın bence. bu konuda sıkıntılı orası. örnek skyrim. epicte, steamde de çok pahalı değil zaten

• V.Corax kullanıcısına yanıt

Amazon, bir ay ücretsiz olduğu için bir sürü hesap açıp aldıkları anahtarları satıyorlar sanırım.

• gunnslinger kullanıcısına yanıt

uncharted'i kesinlikle almalısın. Yılların PC oyuncusuyum ama hikayeli oyunları yeni oynamaya başlamıştım. Bundan başladım. Bir başyapıt. Bitmesin diye mola vererek oynuyorum. 30 yaşını geçtim böyle bir oyun görmedim.

• https://www.microsoft.com/tr-tr/p/thymesia/9n68f8tm7tkw

Dip fiyatı görmüş, güzel bir souls like oyunu. Epic Games'te 160 TL idi sanırım, listeme almıştım ama buradan alın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neco.

Amazon'dan alıp satıyor adamlar

Aynen hocam olabilir.

• Microsoft Mağaza'dan alıp iade ettiğim oyunu tekrar almayı düşünüyorum da acaba yine iade etmek istesem bir sorun çıkar mı?
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Daha önce yaptım sorun olmadı hocam
  • CptShn kullanıcısına yanıt
    Ya şu CoD Infinite Warfare Deluxe Edition'daki 2 oyunda da acayip takılmalar oluyor diye iade yapmıştım. Şimdi yine alayım diyorum da sorun tekrar ederse iade ederken sistemi kötüye kullanım muhabbeti olur mu diye merak ettim. Korsan sürüm normal çalışırken buradaki oyun sürekli takılıyor anlamadım.

Iade sizin hakkiniz hocam sartlari karsiliyorsaniz bir sorun olmaz.

Biz ona DENUVO diyoruz. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• microsoft mağazasından yılda 1 kere iade yapabiliyorsunuz. sonra iade yapmak isteyince hakkınız bitmiştir diyor

Ben iki ay önce Steam'den oynadım, takılma veya donma gibi sorunlar hiç olmadı.
  • bulduren kullanıcısına yanıt
    Windows için değil sanırım
  • orcunbayrak kullanıcısına yanıt

microsoft store da iade hakkı sınırlı maalesef. bir sene içinde belli sayıda iadeye izin veriyor sistemleri. ve çok az bir limiti var belki 3 tür. ben bu sene kaç iade yaptım bilmiyorum 2,3 ya da 4 en fazla. sonraki iadelerim onaylanmadı. mail de attım üstelik oyun sorunlu iade almalısınız diye. oralı olmadılar

edit: 2 iade yapmışım. ama biri rdr 2 külçe altın satın alımı. o yuzden belki de mesajı yazdıktan sonra gordugum yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi sadece 1 adet iade izni vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 16 Aralık 2024; 11:11:55 >
  • phalantan kullanıcısına yanıt

Ben bu yıl 6 iade yapmışım, 2 tanesi aynı oyunun iadesinden kaynaklı.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.