Şu an en ucuz Epic'te hocam, %10 iade + Paycell kampanyasıyla beraber daha da ucuza gelebilir. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17844. sayfa)
-
-
AC Mirage verecek mi yani epic games şimdi? Henüz oynamamıştım çok iyi olur verirse eğer
-
Ucuzdur illa ki steam çeyiz gibi bişey oldu
-
epic sızıntı listesi burada paylaşılmış mıydı -
Hocam link alabilir miyim -
Single için abonelik almadan oynanır.
-
Globalde indirim varsa sitede konumu değiştirip para birimini usd yapıp alın. Öyle oluyordu sanırım, bunu araştırın isterseniz.
-
-
Eğer verirse bir daha oyun satın alırsam Allah binbir türlü belamı versin
Yakın zamanda steame gelmişti 20 dolar bayılmıştım -
Maalesef hocam. Ama Bulduren hoca Epic de güzel bir bundle fırsatı paylaşmış. Ona bakabilirsiniz, bunu da ileriye dönük yatırımlık alında derim.
-
fanaticalBuild your own Winter Superstars Collection | Fanaticalhttps://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-winter-superstars-collection
İlgisini çeken olursa yeni paket. Seçiceğiniz 2 oyun 527.43 TL
Not: Steam fiyatlarıyla karşılaştırmayı unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 20 Aralık 2024; 22:35:57 > -
Ben epic den o şekilde The Last of Us Part I aldım. Hatta Nays uygulaması kullanıyorum hem normal hesapta hem daha daha kampanyası kısmında para vardı ikisini de Paycelle gönderdim. Ondan sonra aldım.
-
Oyunun kendi konusunda bu sorunu yaşayanlar var. Bende yaşadım. Hatta bende sizinki kadar ilelemedi bile. Ama oyunun son güncellemelerden önce zaten bitirmiştim. Güncelleme ile sorunlar ne ölçüde geçmiş ona bakacaktım böyle olunca nasılsa bitirmiştim diyerek oyunu kapattım ve sonrada sildim.
-
Aman hocam büyük konusma -
Epic yılbaşına kadar 16 oyun verecek, önceki yıllarda neler vermişti hatırlamak adına arşiv:
💥 2023 yılbaşı dönemi verilen 17 oyun :
💥 2022 yılbaşı dönemi verilen 15 oyun :
💥 2021 yılbaşı dönemi verilen 15 oyun :
💥 2020 yılbaşı dönemi verilen 15 oyun :
💥 2019 yılbaşı dönemi verilen 16 oyun :
Bu sene de tüm oyunları günü gününe DH Steam grubu üzerinden paylaşıyor olacağım. Burayı ve forumu takip etmeyi unutmayın:
steamcommunity.comSteam Community :: Group :: Donanım Haber Topluluğuhttps://steamcommunity.com/groups/DHGrup
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 20 Aralık 2024; 23:8:7 >
-
ilk oyunun o bundle ı var bende.. zamanında almıştım onu. 2. oyun için sizin paylaştığınız link heyecan yarattı ama kısa sürdü :(
neyse, bekleyelim bakalım. belki yakında epic te çıkar, oradan alırım onu.
-
yarın akşam belli olacak
@Kiivii Link yok diğer sayfalarda görsel vardı. Bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 20 Aralık 2024; 23:13:24 > -
Pacific Drive ile kapatacağım bu indirimi, oynamadığım pek bir şey kalmamış. -
-
Arkadaşlar selamlar steam'den Ghost of tsushima almayı düşünüyorum sizce en iyi cashback veren uygulama hangisidir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X