Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17843. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir (9 Mobil) - 23 Masaüstü11 Mobil1 iOS
5 sn
356.898
Cevap
2.766
Favori
22.277.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

Pc tarafı neyse de konsol tarafındakiler sağlam vurgun yapıyor. Konsol alacak olsam kesinlikle Xbox alırdım.

• Ben de bu indirimleri es geçebilirim ama belki Forza Motorsport alabilirim. Shadow of the Erdtree indirime girseydi büyük ihtimalle alırdım. FC 25 için ise biraz daha bekleyeceğim. Ocak sonuna doğru biraz daha fiyatı iner. Bu arada FC 24'ü olanlar için ekstra indirim uygulayan bir bundle var.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 48% on EA SPORTS FC™ 24 & 25 Bundle on Steam
    https://store.steampowered.com/bundle/46083/EA_SPORTS_FC_24_ve_25_Paketi
  • gencer33 kullanıcısına yanıt

+1. Çerez fiyatına hala dahi oyun sattıkları enfes bir store var. Pek çok oyunun Play Anywhere desteği sayesinde alınca PC sürümü de yanında gelmiş oluyor.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Filmlerde nasıl yapıyorsunuz hocam film kısmını anlamadım tam olarak nasıl bir işe yarıyor?

Ben de almayı düşünüyordum, siz deyince aklıma geldi. Bir deneyeyim hocam teşekkürler :)

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt

Çok daha akıcı olmasını sağlıyor görüntünün hocam filmlerde. Aşağıdan bakabilirsiniz.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Btechyoutube
    #framegeneration #any #amd #nvidia #intel In this tutorial, I'll show you how to use the Lossless Scaling app from Steam to enhance video playback on high-refresh-rate displays. Whether you’re gaming or watching videos, this tool is a game-changer! What You’ll Learn: How to download and install Lossless Scaling Optimizing settings for displays with refresh rates higher than 60Hz Enabling frame generation for smoother playback Hardware Used: Dell g5 SE Processor: AMD Ryzen 7 4800H Graphics: AMD Radeon Graphics and AMD RX 5600M Dedicated Graphics Card Display: 120Hz HP 242 g1 Processor: Intel core i5 3rd gen Graphics: intel graphics 4000 Display: 60Hz Steps Covered: Download and install Lossless Scaling from Steam. Increase frame generation to x3 for high-refresh-rate displays. Play a sample video and enable frame generation using the app or the keyboard shortcut (Ctrl + Alt + S). Important Notes: Ensure you're watching this video at 60fps to see the differences clearly. The app mentions Intel HD graphics as minimum requirements, but it works perfectly with AMD setups like mine. If you found this video helpful, please give it a thumbs up, leave a comment, and don’t forget to subscribe for more tech tips and tricks! 0:00 intro 0:18 tool used 0:58 frame generation on a modest system 1:30 frame generation for YouTube 2:00 compatibility 2:20 settings for optimal performance 2:52 testing FG on old laptop 4:05 can the old laptop handle 60fps?
    https://www.youtube.com/watch?v=JY8mkXMO3BI
  • 2-3 aylık stok yaptım bakalım.

• GOG'nin bugünkü ''sürprizi'':

https://www.gog.com/news/for_todays_winter_sale_calendar_entry_join_our_dedicated_wolfenstein_enemy_territory_servers

Şöyle bir not düşmüşler: ''As you may know, with our Winter Sale Calendar (scroll down on the page to find it), every day we’re offering you some gaming-related goodness. Sometimes it’s a giveaway, sometimes a special discount, sometimes a quiz, and sometimes…''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 20 Aralık 2024; 18:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aerolona

store.steampowered.com
    Save 25% on Astrea: Six-Sided Oracles on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1755830/Astrea_SixSided_Oracles

Eğer sızıntı doğruysa bugünün ücretsiz Epic oyunu:

• aerolona kullanıcısına yanıt

Hocam, saat 19.00'a kadar dayanamayıp hediyeyi erken açmışsınız.  

• House Flipper 2, Steam de 15 dolar, Xbox da 15 TL. Kapın derim 😃
  • Bu eşek herifler yüzünden oyunlar kötüleniyor. Ailelerin büyük çoğunluğu insan yetiştirmeyi bilmiyor.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Hahaha hocam valla Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] . Bakalım yarın ne verecek.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 100% on Train Sim World® 2: Sherman Hill: Cheyenne - Laramie Route Add-On on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1664950/Train_Sim_World_2_Sherman_Hill_Cheyenne__Laramie_Route_AddOn

Ücretsiz, ana oyuna sahip olmanız gerekli değil.

https://store.epicgames.com/tr/p/house-flipper--bundle-edition

Ayrıca ilk oyun dahil 5 DLC'nin de bulunduğu bundle da 89 TL, indirime girmemiş ama Steam fiyatına göre çok çok ucuz. Daha önce indirime girmişti ama bu sefer girmemiş. Bu türü sevenler değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 20 Aralık 2024; 20:0:6 >

Bunun pc için olanı yok sanırım?

• Contraband Police-$7.49 USD

Crime Scene Cleaner-$7.19 USD

Sons Of The Forest-$7.49 USD

The Last of Us™ Part I-$29.99 USD

Horizon Forbidden West™ Complete Edition-$40.19 USD

Ghost of Tsushima YÖNETMENİN SÜRÜMÜ-$47.99 USD

Euro Truck Simulator 2 - Greece-$6.05 USD

RoboCop: Rogue City-$9.99 USD

God of War Ragnarök-$39.99 USD

SILENT HILL 2-$26.39 USD

Battık yav   sony oyunlarını daha ucuza bulur muyuz acaba?

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Epicte bulursunuz hocam ben oradan alıyorum Sony oyunlarını hatta Robocop orada 300 lira gene daha ucuz Steamden.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Maalesef xbox ım yok, 1.000 Tl de vermek istemiyorum bu oyuna açıkçası. Benim merak ettiğim globalde indirim gördüğü halde neden bizde indirim almamasıydı ısrarla..

• EndOfTheNight kullanıcısına yanıt

Bu oyunu oynayabilmek için Xbox core veya ultimate almak zorundasın.Xbox'u bu yüzden sevmiyorum,para verip oyun alıyorsun bir de hizmetler için xbox core hizmeti alıyorsun,yoksa oynayamıyorsun.Şaka gibi Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 20 Aralık 2024; 21:15:27 >
  • Epic sızıntıları doğru çıktı
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.