< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17843. sayfa)
-
-
Bu eşek herifler yüzünden oyunlar kötüleniyor. Ailelerin büyük çoğunluğu insan yetiştirmeyi bilmiyor.
-
Hahaha hocam valla . Bakalım yarın ne verecek.
store.steampowered.comSave 100% on Train Sim World® 2: Sherman Hill: Cheyenne - Laramie Route Add-On on Steamhttps://store.steampowered.com/app/1664950/Train_Sim_World_2_Sherman_Hill_Cheyenne__Laramie_Route_AddOnÜcretsiz, ana oyuna sahip olmanız gerekli değil.
-
https://store.epicgames.com/tr/p/house-flipper--bundle-edition
Ayrıca ilk oyun dahil 5 DLC'nin de bulunduğu bundle da 89 TL, indirime girmemiş ama Steam fiyatına göre çok çok ucuz. Daha önce indirime girmişti ama bu sefer girmemiş. Bu türü sevenler değerlendirebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 20 Aralık 2024; 20:0:6 > -
Bunun pc için olanı yok sanırım?
-
Contraband Police-$7.49 USD
Crime Scene Cleaner-$7.19 USD
Sons Of The Forest-$7.49 USD
The Last of Us™ Part I-$29.99 USD
Horizon Forbidden West™ Complete Edition-$40.19 USD
Ghost of Tsushima YÖNETMENİN SÜRÜMÜ-$47.99 USD
Euro Truck Simulator 2 - Greece-$6.05 USD
RoboCop: Rogue City-$9.99 USD
God of War Ragnarök-$39.99 USD
SILENT HILL 2-$26.39 USD
Battık yav sony oyunlarını daha ucuza bulur muyuz acaba?
-
Epicte bulursunuz hocam ben oradan alıyorum Sony oyunlarını hatta Robocop orada 300 lira gene daha ucuz Steamden.
-
Maalesef xbox ım yok, 1.000 Tl de vermek istemiyorum bu oyuna açıkçası. Benim merak ettiğim globalde indirim gördüğü halde neden bizde indirim almamasıydı ısrarla..
-
Bu oyunu oynayabilmek için Xbox core veya ultimate almak zorundasın.Xbox'u bu yüzden sevmiyorum,para verip oyun alıyorsun bir de hizmetler için xbox core hizmeti alıyorsun,yoksa oynayamıyorsun.Şaka gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 20 Aralık 2024; 21:15:27 > -
Şu an en ucuz Epic'te hocam, %10 iade + Paycell kampanyasıyla beraber daha da ucuza gelebilir.
-
AC Mirage verecek mi yani epic games şimdi? Henüz oynamamıştım çok iyi olur verirse eğer
-
Ucuzdur illa ki steam çeyiz gibi bişey oldu
-
epic sızıntı listesi burada paylaşılmış mıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam link alabilir miyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Single için abonelik almadan oynanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Globalde indirim varsa sitede konumu değiştirip para birimini usd yapıp alın. Öyle oluyordu sanırım, bunu araştırın isterseniz.
-
Eğer verirse bir daha oyun satın alırsam Allah binbir türlü belamı versin
Yakın zamanda steame gelmişti 20 dolar bayılmıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef hocam. Ama Bulduren hoca Epic de güzel bir bundle fırsatı paylaşmış. Ona bakabilirsiniz, bunu da ileriye dönük yatırımlık alında derim.
fanaticalBuild your own Winter Superstars Collection | Fanaticalhttps://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-winter-superstars-collection
İlgisini çeken olursa yeni paket. Seçiceğiniz 2 oyun 527.43 TL
Not: Steam fiyatlarıyla karşılaştırmayı unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 20 Aralık 2024; 22:35:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X