Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: insomnia04 , furkan176 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (2 Mobil) - 21 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.423
Cevap
2.775
Favori
22.347.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

Hatalı sorular da var hocam.

Theme Hospital'a kadar sorunsuz gidiyordum. Oyunu en son çocukken oynadığım için açıp internetten baktım, sorunun cevapları hatalı, hastalık isimlerinden yanlış yazdıkları var.

Ayrıca System Shock sorusu da yarım doğru. SS 2'de sadece bir tane antagonist AI yok.

BG2'de Edwin'i saymıyor Companion'lardan mesela ama adam oyundaki nadir evil companionlardan.

Hazırlayan arkadaş keşke double check yapsaymış.

Klasik oyunları döndürüp döndürüp oynayanlar için Theme Hospital haricindekiler kolay diyebilirim  

• Gamersgate de yine enfes indirimler var. Ben 100 TL'ye kadar kaçırmamanız gerekenleri aşağıya ekliyorum ama siz daha yukarısına da bakabilirsiniz. Hepsi sorunsuz Steam de etkinleştirilen oyunlar haberiniz olsun. Eğer aldıktan sonra hemen kodlar gelmediyse merak etmeyin kod tedarik etmeye çalışıyorlardır. Tedarik edilince hemen kodlarınız belirir sipariş sayfanızda. Halledemezseniz PM atabilirsiniz. Ayrıca Steam den kaldırılan oyunlarda bazen burada eski Steam TL fiyatında olabiliyor haberiniz olsun Broken Sword serisi gibi. İndirime girmediyse de atın favorinize elbet indirime girer kaparsınız. Keyifli oyunlar.

Hob - 4.65 TL. Bu fiyata kaçırılmayacak enfes bir oyun. Kalitesi fiyatın kat be kat üzerinde.

Cat Quest - 5.25 TL. İkinci oyunu da bu fiyatlarda kapın ikisini de. Enfes bir indie yapımdır.

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two - 8 TL. İlk oyununun remastered'ı geçenlerde çıkmıştı, bu da onun devamı olarak altta kalır yanı yok.

Sunset Overdrive - 10 TL. PS4 ve PS5 de ki Spider-Man oyunlarını yapan Insomniac'ın işi. Enfes bir açık dünya eğlencesi sunuyor.

Darksiders 2 Deathinitive Edition - 12.25 TL. Bugün hala daha gideri olan ve hala dahi serinin en iyisi olma ünvanını elinde taşıyan enfes bir oyun. İçinde Prince of Persia, Zelda ve daha birçok oyundan esintiler var.

Alan Wake - 12.50 TL. Remastered'ı sanırım yine bu fiyatlara Epic özel var ama TR olması dışında hiçbir esprisi yok bence. Bunu da oynayabilirsiniz dil sorununuz yoksa. Her türlü kütüphaneye atın derim.

Disco Elysium - 15.25 TL. Bu fiyata kaçırmayın oğlu kaçırmayın diyorum. Çıktığı senenin en iyisi. Yaratıcısı ile stüdyo patronları arasında ki münakaşadan dolayı da ikinci oyunu muhtemelen gelmeyecek bu arada.

Elex - 17.25 TL. RPG olarak piyasa da eşine az rastlanır çeşitliliğin bulunduğu ama bir o kadar da piyasanın en kötü savaş sistemine sahip bir Piranha Bytes efsanesi. Kapın derim. Bu arada stüdyo geçen sene kapandı ama Piranha Bytes'ın kurucuları olan Björn ve Jenny Pankratz, Pithead adında bir stüdyo açarak yola bağımsız olarak devam etmeye karar verdiler.

Pathfinder: Wrath of the Righteous - Enhanced Edition - 55 TL. Baldur's Gate 3 öncesi en iyi CRPG'leri yapan adamların son oyunu. Bir o kadar da enfestir bu arada. Tek kötü yanı hikayenin finali bu oyunda da DLC'lere dağıtılmış durumda ama iyi haber sitede Season Pass 1 ve 2'i de oldukça uygun fiyatlara ekleyip tam paket bu oyunu kapatabilirsiniz. Yanına başka bir şey almanıza da gerek yok.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fate Edition - 60 TL. Zamanında Skyrim ile aynı gün çıkma hatasına düşüp stüdyosunu batıran güzel bir RPG daha. Hikayesi ve evreni aşırı iyi olan, oynanışı da fena olmayan bir oyun. Bu sürüm remastered olmakta beraber linkini verdiğim pakette son çıkan Fatesworn ek paketi de yer almakta. Remastered'a özel markayı diriltmek adına çıkarın bir DLC ama ortalama güzellikte diyebilirim.

Expeditions Rome - 70 TL. Expeditions oyunlarının sonuncusu, kendine has oldukça güzel bir RPG oyunu. Roma imparatorluğunda bir askeri kontrol edip hikayesine iyi kötü kararlarla etki ediyorsunuz.

LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga Deluxe Edition - 80 TL. Lego oyunlarının bana göre en iyisi. 9 Star Wars filmini seslendirmeli bir şekilde baştan sona size oynatıyor ve oynanış da eski Lego oyunları gibi yüzeysel değil. Ayrıca oyun için çıkan hiçbir DLC de gerekli değil çünkü hepsi karakter DLC'leri hikaye veya bölüm DLC'leri değil ama eklemişken ve ucuz olan en yüksek sürümü ekledim ben buraya. :)

Elex II - 76 TL. İlk oyundan her şeyi bir tık daha iyi olsa da hala sevenine gidecek güzel bir oyun. Şans verin derim.

Desperados III Deluxe - 87.50 TL. Enfes bir oyun bence. Zaten vahşi batı oyunları az iken bunu sakın kaçırmayın.

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

12 sorudan 8'ini doğru yaptım ama ben bile sizin kadar net hatırlamıyorum hocam, doğrudur. Bu kadarı kadı kızında da olur diyip geçtim ben :)

• Steam 2024 Yılının Enleri

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Best of Steam - 2024
    https://store.steampowered.com/sale/bestof2024

Aylara göre ve Arşiv (2017-2023)

• tjrr kullanıcısına yanıt

40 yıllık oyuncuyum, sıfır çektim, utanç içindeyim, doğru cevaplayan arkadaşları tebrik ederim, sorular çok kazık.

• dunyao kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. 12'de 3 benim skorum da. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Edit: Bakalım, GOG'nin bugünkü sürprizi ne olacak... Geldiği gibi, bir düzenleme daha yapacağım bu mesaja.

Edit 2: Geldi. Bu sefer ücretsiz bir oyun vermişler:

https://www.gog.com/en/game/the_dark_eye_chains_of_satinav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 27 Aralık 2024; 18:2:53 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

Atanamamış Indiana Jones'u da ekleyelim: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Deadfall Adventures ... 7,75 TL

Deadfall Adventures Digital Deluxe ... 9,75 TL

Psychonauts 2 sitede yok nedense, ama Psychonauts var, almamış olan kaldıysa:

Psychonauts ... 9,00 TL

https://www.gamersgate.com/product/psychonauts/

GOG'un bugünkü sürprizi ise "The Dark Eye: Chains of Satinav" oyunuymuş:

• Bugünkü Epic gizemli oyunu:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

HOT WHEELS UNLEASHEDhttps://store.epicgames.com/tr/p/hot-wheels-unleashed

Simdi vatandaşların tepkisini öğrenmek için muhabirimize bağlanıyoruz:

"anam coştu lan bunlar"

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Ahmet Akpolatyoutube
    Yılbaşında Taksim'de canlı yayın için prova yaparken canlı yayına habersiz giren muhabir.
    https://www.youtube.com/watch?v=5ZKVHAL1YyM

• Steamdb' de türkçe oyunları filtreleme seçeneği var mı veya Steam' in kendisinde?

• s1LENT kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasinda link var

Steam de var, SteamDB de yok. Görmek için ana sayfada 5 dolar ya da 10 dolar altı fırsatlar diye bir şey bulman lazın. Ona tıkladıktan sonra açılan sayfada oyunları filtreleyebilirsin dillerine göre.

• Steam deck için şöyle bir alım yaptım, fikir vermesi açısından paylaşıyorum, iyi oyunlar, iyi seneler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunyao -- 27 Aralık 2024; 19:14:52 >

SteamDB'de filtreleyebiliyorsunuz. Find Games- Languages with subtitles

https://steamdb.info/instantsearch/?refinementList%5BlanguagesSubtitles%5D%5B0%5D=Turkish

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Bedava oyunu almaya çalışırken sipariş ekranında hata veriyor, sizde de oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Bugünkü Epic gizemli oyunu:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

HOT WHEELS UNLEASHEDhttps://store.epicgames.com/tr/p/hot-wheels-unleashed

Simdi vatandaşların tepkisini öğrenmek için muhabirimize bağlanıyoruz:

"anam coştu lan bunlar"

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Ahmet Akpolatyoutube
    Yılbaşında Taksim'de canlı yayın için prova yaparken canlı yayına habersiz giren muhabir.
    https://www.youtube.com/watch?v=5ZKVHAL1YyM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 27 Aralık 2024; 20:14:16 >

• Paister P kullanıcısına yanıt

Aynı sorun yaşıyorum bunu sormaya geliyordum. Tarayıcıdan almayı denedim oradan da başka hata veriyor.

• Epic te beleş oyun veriyor ekleyince ban atıyor şaka gibi Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• gencer33 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Epicteki sorun giderildi. Kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

• gencer33 kullanıcısına yanıt

Ben hep Sales kısmından baktığım için orada bu özellik yoktu ama Instant Search kısmında varmış, bilgi için bende teşekkür ederim. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.