Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: furkan176 , fortuneteller Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (2 Mobil) - 24 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.423
Cevap
2.775
Favori
22.347.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Epic bonusları ile beleşe NFS unbound alınır mı, sadece düz versiyonu nasıldır oynayan var mı.

• Gamersgate'den. Pathfinder: Wrath of the Righteous ve 6 DLC içeren 2 tane sezon pass'iyle beraber 158 TL'ye aldım. Steamde sadece season passin teki 8 dolar :)

BG3'den kısmen daha ağır bir CRPG ve yasal Türkçe desteği yok. Buna göre alınmasında fayda var.

• Leingrad kullanıcısına yanıt

Kısmen değil hocam, baya baya daha ağır bir CPRG. Modern CRPG'ler arasında aynı ağırlık ve sistem derinliğine sahip başka oyun yok. Ayrıca zorluk olarak da, BG3'ün Tactician'ı bunun normaline denktir. Alacak olanlar bunları göz önünde bulundursunDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• 2025 yılında activision/blizzard ın yüksek oranlı zam yapacağını düşündüğüm için elimde olmayan cod oyunlarını yaptıkları indirimlerden çekip alımı bir süreliğine kapatacağım.

yeni mw serisi,

cold war

vanguard

ayrıca steamden de black ops 3 alacağım. bunu da hatırlamıyorum gerçi, bunda single mod var mıydı?

black ops 4 sadece multi diye biliyorum ondan dolayı onu almak istemiyorum. black ops 6 nın single modu var mı? yoksa o da sadece multi mi?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Black Ops 3'te hikaye modu var fakat diğer Black Ops oyunlarıyla pek bağlantılı değil çünkü 2050-2060 civarında geçiyor konu. Sadece önceki oyunlardaki karakterlere ufak tefek göndermeler oluyor sağda solda bulunan arşivlerde. Call of Duty serisinde sadece Black Ops 4'te hikaye modu yok. Black Ops 6'nın hikayesini oynamak için de Black Ops 1, Cold War ve Black Ops 2'yi oynamış olmanız lazım, özellikle karakterlere hakim olabilmek için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bg3 ten sonra buna başlamayı düşünüyorum bende.

Bunu Epic vermemiş miydi daha önce?

• The Frost kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

Black ops 6 yı fiyatından dolayı erteleyebilirim ama diğerlerini alayım o zaman.

Rica ederim hocam. Black Ops 6 direkt game passten oynanır aslında. 5-6 saat için o paralar değmez gibi.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Aynen, doğru o paralar verilmez. Ondan dolayı onu ileriye erteleyebilirim. serinin oyunlarını yıllarca biriktirip o şekilde alıyorum artık bu tür oyunları. ha oynayacağımdan da değil de sevdiğim ve koleksiyona eklemek istediğimden.

1000 liraya kadar bu tür oyunlara verilen para artık normal ama 2K için diablo/grim dawn/last epoch tarzı olması lazım benim gözümde ya da disciples/borderlands gibi sevdiğim serilerden.

Gamepass sahibi değilim, pek te hoşlandığım bir sistem de değil zaten. indirim kovalayıp almaya alışkınım :D

Bops3ü es geç hocam vakit kaybı. 4 multi oyun zaten hikaye yok. Yeni mw3 de kötü yorumlar almıştı. 2019da çıkan 1.si iyi, 2. oyunu oynamadım henüz, 3.oyunun hikayesi kısa ve tutarsız diye yorumlar olduğu için bakmadım hiç. Cold war ve vanguard alınır güzel oyunlar.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Tamam, o şekilde yapabilirim. zaten gelecek teması da pek sevdiğim bir şey değil.

Call of Duty: WWII bu da yokmuş bende.. black ops 6 yerine bunu alırım olmadı.

Call of Duty: WWII bu son yıllardaki en kaliteli 2.dünya savaşı oyunu olabilir. Atmosferi çok iyi veriyor. COD1-2 den sonra en sevdiğim Cod oyunuydu.

Tamamdır, o zaman Call of Duty: WWII, 3 yeni mw serisini, cold war ve vanguard ı alıp bir sonraki toplu cod serisi alımına kadar kendimi kapatıyorum.

Çok teşekkür ederim .

Bende WW2'i baya severim. Sebebi de sanırım COD 2 den baya baya her anlamda çakmış olmaları, özellikle de oyunun başları :D

Hocam steam üzerinden mi alacaksınız oyunları? COD oyunları PC platformu için nerede en uygun acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo Ryzov kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Call of Duty: WWII oyununu steam üzerinden alacağım.

Yeni yapılan mw serisini cold war ve vanguard oyununu da battle net üzerinden alacağım. battle net te şu an için indirim var. Blizzard, wow için aylık ücretlerine 2025 ocaktan itibaren zam geleceğini duyurdu. Zam oranı yüksek olduğundan dolayı diğer oyunlarına da zam gelme olasılığı yüksek bana göre. Zaten yıllardır almıyorum cod oyunlarını, bu sebeple alayım bari diyorum.

• Hocam alttaki 2sini oynamadım ama 3.sünü almayın 2.oyuna dlc olarak hazırlanmıştı sonradan ayrı oyun olarak sattılar. Hikaye için alacaksanız paranıza yazık.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 50% on Call of Duty®: Modern Warfare® II on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1962660/

Save 50% on Call of Duty®: Modern Warfare® III on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2519060/

Bu 1.si güzel öneririm. Yenilerden Cold war ve vanguard da hikaye açısından gayet keyifli.

Save 67% on Call of Duty®: Modern Warfare® on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2000950/

@Hudson51 Normandiya çıkarması sahnesi mi hocam? Aslında o Medal of Honor allied assault'ta ilk kullanılmıştı diye hatırlıyorum ama Normandiya çıkarması seri içinde mutlaka yer alması gereken bir bölüm. Film olarak ilginiz varsa Hacksaw Ridge (savaş vadisi) filmini de öneririm. Genelde Er Rayn'ı Kurtarmak filmi çok biliniyor ama bu film de çok kalitelidir.

Tamamdır, onu da almayacağım o zaman. Çok teşekkür derim ilginize.

Modern Warfare II bana göre çok kaliteli bir oyun. Tüm Call of Duty senaryolarını oynadım ve bana göre en iyi üç oyundan birisi Modern Warfare II'dir. Önceki oyuna göre yeni tanıtılan karakterleri, aksiyon dozu, karakterler arasındaki diyaloglar ve hikaye kurgusu çok iyi işlenmiş. Zaten bence ikinci oyun çıtayı o kadar yükselttiği için üçüncü oyun daha da kötü gözüküyor. Üçüncü oyunun level dizaynları bildiğiniz Warzone haritasına atlayıp ilerleyecek şekilde tasarlanmış. Arka planda önceki oyunun devam hikayesi olsa da tercih edilen bölüm tasarımları yüzünden hikayeye odaklanılamıyor. Ama hikayeyi kaçırmak istemeyen de mecburen ya hikayenin olduğu kısımları izlemeli ya da oynamalı. Seri devam edecek çünkü, oyun direkt yarıda bitiyor gibi hissettiriyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.