Epic Sızıntısından Bilgi Varmı Beyler |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17859. sayfa)
-
-
GOG'nin bugünkü sürprizi bir emoji paketi:
https://www.gog.com/en/promo/2024_winter_sale
(Sayfayı aşağı kaydırıp takvimde en son açılan hediye görseline tıklayınız.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 29 Aralık 2024; 18:7:59 > -
redditFrom the EpicGamesPC community on Reddit: Mystery Game #12 of 16|Orcs Must Die! 3https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/1hoxxd3/mystery_game_12_of_16orcs_must_die_3
Edit:
https://store.epicgames.com/tr/p/combo-a7e03a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 29 Aralık 2024; 19:0:49 >
-
kütüphanede var ımış
bunu ne ara vermiş epic
-
Mayıs ayının ilk haftası verilmiş
game rantEpic Games Store: A Comprehensive List Of Every Free Game It's Had To Datehttps://gamerant.com/epic-games-store-free-games-list -
Merakıma yenik düşüp FC 25'i de aldım. Daha önce paylaştığım bundle ile fiyatı daha uyguna geliyordu. Zaten önümüzdeki bir yıl boyunca oynayacağım bir oyun olduğu için pişman değilim. Yeni gelen Rush modunu da merak ediyordum.
-
Epic başlatıcısını gömüyoruz falan ama yılların Ubisoft'u daha beter olmuş, isteğim dışında beta'ya geçmiş. Nasıl eski görünüme dönebilirim hocalar?
Standart olması gereken sistem gereksinimi bilgilerini bile vermiyor, 2 buton koymuş başarımlar ve açıklama kısmı var o kadar.
Sahip olduğum oyunların ne kadar yer kaplayacağını netten bakıp öğrenmek zorunda kalıyorum yıl oluyor 2025 yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 29 Aralık 2024; 21:17:18 > -
tam kendimi ikna erdiyordum fc 25 almamak için, senin yorumu gördüm yine kafam karıştı. bu muhtemelen ocak - şubat ayında biraz daha yüksek indirim alır diye düşünüyorum.
bir de oyun mekaniği önceki senelere göre geri mi gitmiş ne durumda tecrübelilerden bilgi alsak son kez güzel olur..
-
Bana bakıp almayı düşünme. Futbol oyunlarına zaafım var. Genel olarak benzer bir oynanışa sahip ama top kontrolü biraz tuhaf geldi. Ben de çözmeye çalışıyorum. Güncellemelerle belli bir seviyeye oturuyor. Zaten üst seviye oyuncu kartları çoğalınca bol gollü maçlar oluyor. Benim bu sene odak noktam Pro Clubs ve Rush modları. Ultimate Team moduna daha az zaman ayırmayı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden bende Fifa ve Pes oynardım ama artık bıraktım. Ara ara oynayasım geliyor ama sonra vazgeçiyorum.
7-8 sene öncesine kadar yıllarca Fifa ve Pes serilerine forma yaması filan yapardım. Sonra bir defa stadyum bile yapmıştım. Gerçekte var olamayan bir stadyum yapmıştım. socceroyun adında site vardı. Orada 2-3 sene adminlik filan yapmıştım. Genelde Pes için içerik üreten bir siteydi.
Bir futbol oyunu için ilk defa Sükrü Saraçoğlu stadının birebir aynısını yapan bir arkadaşımız vardı. Ona danışarak SCY Olimpiyat Stadyumu diye stadyum yapmıştım. Işıklandırma nasıl yapılıyor diye sormuştum. Bir de bir 3D uygulama vardı onu nasıl kullanıyoruz diye. Bana yazarak 1-2 görsel atarak anlatmıştı.
Baya güzel bir stadyum ortaya çıkarmıştım. Kale arkalarına filan büfe koymuştum. Bir tribüne maç anlatılan yer yapıp üstünede Atatürk'ün fotoğrafıda bulunan Türk Bayrağı koymuştum. Adına Olimpiyat stadı desemde tribünler kalelerin hemen arkasından başlıyordu. M.United ve Liverpool Stadyumları gibi.
Neyse konuyu uzatmayayım. Biz Dijital oyun konusundan sapmasak iyi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Aralık 2024; 23:31:11 >
-
Nereden kaç paraya aldınız hocam?
-
Eneba sitesinden Gamedec, Moonscars ve Ad Infinitum oyunlari 135 liraya geliyor ve uc oyun da Türkçe. Steamden alayim deseniz 15 dolar falan. Bu tur firsat yakalayan var mi? 8000 kusur oyuna tek tek bakamadim ama epey indirim var sitede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zamanlar ben de mod falan indiriyordum. Güzel zamanlardı. Bu arada FC 25'te Fenerbahçe ve Galatasaray'ın stadyumları var. Belki haberiniz vardır.
Steam'den aldım. FC 24'e sahip olduğum için ekstra indirim vardı. Böylece 28 yerine 21 dolara almış oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 30 Aralık 2024; 0:28:46 >
Haberdar ettiğiniz için sağ olun. Moonscars'ın stoğu bitmiş sanırım, yüksek fiyatlı olanları kalmış. Ad Infinitum'u aldım.
-
Eneba şart değilse, moonscars 0.30 cent civarı keyshoplarda
-
Şu an ki sürüm zorunlu diye biliyorum. Eskisi ya çalışmıyor ya da oyunlara girmiyor.
God of War son çıkarını mı alsam yoksa Last Of Us parti 2 mi bekleyip onu mu alsam. Ancak birine para verebilirim.
God of War ı al
Amazon gaming Moonscars'ı 21.03.25e kadar veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X