Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asi_mawi , h@mza , Nicholai Hel , mustiua , returnity Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.081
Cevap
2.769
Favori
22.301.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

Haklısınız, gereksiz yere umut veren platonik gibi davranmaya başladı Epic.

• Rivayet odur ki; Epic games, dondurucu bir kış günü gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafıza sordu:

-“Üşüyor musun muhafız?”

-“Ben soğuğa alışkınım epic games” dedi muhafız.

-“Olsun, ben yine de sana sıcak elbise getirmelerini emredeceğim” dedi ve gitti.

Lakin emir vermeyi unuttu. Ertesi gün nöbet yerinde muhafızın soğuktan donmuş cesedini buldular. Muhafız nöbet yerinde bulunan duvara bir yazı yazmıştı.

“Epic games ben soğuğa alışıktım, beni soğuk değil, sizin sıcak elbise vaadiniz öldürdü”

• @thewolfamongus

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • control'ü bim bile verdi

• Control'ü ücretsiz almış olanlar, DLC'lerini de alsın. Çok ucuza inmiş.

• Vallaha ben epic games'e hiç kızamam. 20 yılda steam kaç bedava oyun vermiş. Ya da adamlar sene ortasında verdiği önemli oyunları da bu zamana sıkıştırabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trident02

Doğru da daha önce 50 kere verdiği oyunu niye herkesin beklentisi bu kadar büyükken tekrar verirler ki? Geçen yıl çok daha iyi bir şey vermişlerdi diye hatırlıyorum. Bari tamamen kaldırsalar şu bedava oyun işini onun yerine düzgün kupon verseler de işimize yarasa.

Oyunu beleş verilen yapımcılar bu işten iyi para kazanıyorlar yani Fortnite'den kazandığı milyonları saçıyor Epic Games alan memnun, satan memnun. Bu arada Epic'in bu Store işinden para kazanmadığını biliyorum. Bari kupon olayını kaldıralım da daha fazla zarar etmeyelim diye düşündüler herhalde. Çoğu kullanıcı Epic sayesinde sağlam bir oyun kütüphanesi oluşturdu bu oyun işini bitirse bile kızmam Epic Games'e şahsen...

• SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt

Oyunu beleşe verilen yapımcıların pek çoğu ücret almıyor yahut cüzi bir ücret alıyormuş.

AAA yapımların bir kısmı istisna tabi.

Epic ilk çıktığında ciddi paralar ödüyordu. Şuan Epic'in haftalık ücretsiz oyunu genelde yapımcının bir sonraki oyununa dikkat çekmek yahut zaten satmayan oyunu verip DLC'lerini yanında kaktırmak için veriliyor.

• Daha geçen ay controlü 40 tlye alayım mı diyenlere fiyat düşmüş al diye tavsiye veriliyordu. Adamlar tekrar free yapmış. Kendinizde var diye herkeste olduğunu düşünmeyin demek istiyorum. Hem gog hemde epicte benim control oyunu var.

Daha önce aldığım veya amazonun verdiği, tekrar epicin verdiği oyunlarım oldu ama buna kızmıyorum. Aksine epicin özellikle bizim gibi gelir düzeyi düşük ülkelerin oyuncularına verdiği katkının çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Gta trilogy paketini verir diye tahmin etmiştim, belki sürpriz yapıp ilerleyen günlerde verir...

Bu arada dlc almadan önce gog hesabınıza bakın amazon ultimate paketini vermişti diye hatırlıyorum.
  • ctntas C kullanıcısına yanıt

Zannetmem, elemanın yazdıklarını az çok gördük, hiç gevşek bir tipe benzemiyor. Ayrıca bugünkü oyun ipuçları tutmadığı için üzgün olduğunu da belirtmiş. Geçen sene de yav.akça bir hareketi olmamıştı zaten. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

İpuçlarının da doğru/yanlış, alakalı/alakasız kendi içinde tutarlılığı var görünüyor, yazdığına göre;

Sezar şifreleme metodunu 2li harf öteleme kullanarak GTA'ya uyguladığınızda ve düzenleme yaptığınızda GTA-->IVC-->CIV çıkıyor. Yani GTA 6 gibi görünen dizilim CIV 6 oluyor (Civilization VI).

Ayrıca verilen dini semboller ve "yarı tekrar" ifadeleri de Civ6 ile örtüşüyor. Bu arada GTA V ücretsiz verildiği tarihte hemen bir sonraki oyun Civ6'ymış.

Yalnız Noel günü önceki yıllardan farklı olarak çıtayı düşürmeleri ve bunu daha önce 2 kez verdikleri bir baz oyunu 3. kez vererek yapmaları şaşkınlık yarattı dünya genelinde. Baktım, Epic şimdiye dek sadece Horizon Chase Turbo'yu 3 kez vermiş, o da dalga malzemesi zaten. Control triple yapan 2. oyun oldu, bu da dikkat çekti haliyle.

Yani bugünkü oyun ipuçlarında da görüldüğü üzere "Civilization VI Platinum Edition" olacakmış aslında ama ne olup bittiğini şahıs kendi de bilmiyor. "Ne olduğunu anlayana kadar ipuçları ertelendi." diyerek sonraki oyunu şimdilik es geçmiş.

Kendisi değil ama başkaları onunla kafa buluyor olabilir. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Hatta firmanın, içlerindeki köstebeği ortaya çıkarmak için kurduğu tuzağa düşmüş olabileceği ile ilgili geyikler de dönüyor. Bazı postlar gerçekten eğlenceli, ülke gündeminden üzülüp yorulanlar bir göz atsın. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Normalde ne oyun verdikleri de çok umrumda değil zaten ama ücretsiz oyun veren bir firmanın reklam için de olsa hakkını vermek, %30 pay alan Steam'in tekel olmasını istememek vs. gibi sebeplerden Epic'in gündem olmasını ve konuşulmasını da istiyorum şahsen. Muhtemelen oyunlara fazla bütçe ayıramayan ve korsana bulaşmak istemeyen öğrencilere hatırı sayılır bir kütüphane sağlayıp eğlenmelerine aracı olmaları bile değerli benim için.

Ancaak, Fortnite'da özellikle küçük yaştakileri oyun içi ödemelere bolca yönlendirerek bazı çakallıklar da yapıyorlarmış galiba. O yüzden ceza alıp zarar gördüğünü iddia edenlere geri ödemeler yapmaya da başlamışlar sanırım.

Yeri gelir överiz, yeri gelir gömeriz. Kimsenin fanatiği değiliz, herkes ayağını denk alsın. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

elimden geldiğince destek olmaktan memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 26 Aralık 2024; 2:54:16 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Sim Racing seviyorum çok oynamış sayılmam aşağı yukarı 50 saatim var en fazla. Devam edemiyorum ne kadar sevsemde el alışkanlığı lazım pist ezberlemek lazım, vites değiştirme konsantrasyonu, rakip geçme timing i ve virajları doğru yerden alma refleksi lazım. hepsi birleşince simracing başlangıç aşamasında baya zorlayıcı oluyor. Forza Motorsport simcade olduğu için hatayı minimal yaşatıyor ve bu saydığım reflekslere sahip olmayı biraz daha kolay edinme sağlıyor. 16 Ocak'ta Assetto Corsa Evo çıkacak heyecanla bekliyorum. O zamana kadar bir eğitim olsun diye almıştım ama oyun beklediğimden çok daha zevkli çıktı. Kariyer modu var ve bu oynadığım hiçbir sim racing oyununda yok project cars dışında. O da hiç güncewl değil maalesef. FM online da da çok zevk veriyor. Tavsiye ederim

• Sizce bu indirim dönemlerinde Resident Evil oyunları alınır mı steam’dan ? Normalde dolara geçildiğinden beri alisveris yapmiyorum ama piyasada en uygun burdan alınıyor gibi seri suanda.

• phalantan kullanıcısına yanıt

Ben de birkaç sene önce ilk Assetto Corsa'yı modlayarak F1 haftaları öncesi eğlencesine yarışın yapılacağı pistte birkaç tur atıyordum. Pisti ezberlemeden oynamak imkansız gerçekten. Ücretsiz modlar dışında araçları falan para verip alıyordum, bayağı güzel setup vardı. İşi biraz daha ileri götürüp VR da kullanıyordum, müthiş deneyim. Ancak şu anda VR teknolojisi ağır olduğu için kullanışsız, çeyreğine düşmesi lazım uzun süreler oynamak için.

Motorsport'u ben de Gamepass ile denediğimde genel düşüncenin aksine FH'dan daha keyifli gelmişti. Çok oynamadım ama, araya kaynadı öyle.

Assetto Corsa Competizione hiç ilgimi çekmedi modlanamadığı için ancak Evo nasıl olacak bilmiyorum  

Online tarafına hiç bulaşmadım. Verstappen manyağına falan rastlarız maazallah, hayattan soğutur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Aralık 2024; 12:43:44 >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] verstappen forza motorsport a bi arkadaşa bakıp çıkmıştır en fazla. fmotorsports ta çok ciddi rakipler yok simracing teki kadar. bu yuzden rahatlıkla oynuyorum bende. online ı çok zevkli ama kariyer modu da çok güzel.

forza horizon 5 te çok severim ama motorsports tan daha fazla keyif aldım. beklentim düşüktü karşılığında çok daha iyi birşey bulmakta biraz keyfimi artırdı.

gamepass te denemiştim ve o zaman baya kötüydü ciddi vakit harcamışlar fix tarafında.

• sahund64 S kullanıcısına yanıt

alınır. ne zaman daha düşük indirim alacağı belli olmaz. iyi vakit geçirirsiniz kaliteli ve güzel oyunlar

• Laps diye daliyorum konuya ama ustteki arkadas sordugu icin soyluyorum Re 7, 8 ve 4 remake kadar parasini hak eden pek az oyun vardir. Re 2 remake de eklenebilir. 3 bir dusundurur ama bundle olarak her turlu alinir. Re perileri arada durtuyor beni ozellikle Re Village icin.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım.
  • sahund64 S kullanıcısına yanıt

Alınır, fiyatı emsal 3A oyunlara kıyasla ideal ama humble sitesinde re4 remake hariç full paketi 1000 TL gibi bir rakama ara ara satılıyor. Onu da takip edebilirsiniz.

• Bilgisayarınız güçlüyse oyun içerisinde trafik mevcut fakat bende 1050ti ekran kartı ve 8 gb ram var trafik maalesef çok kastırıyor. Oyunda trafik ışığı ya da hız limiti yok ama fizik sağolsun zaten virajlara hızlı girerseniz kendiniz limit koyuyorsunuz. Ben g29la oynuyorum alıştıktan sonra çok eğlenceli geliyor. Ayrıca tam kurallı oyun isterseniz city car driving şimdiye kadar oynadığım en gerçekçi araç sürme simülatörü olabilir. Oyunda yarım debriyajla kalkmazsanız motorun durmasından trafikte giderken ani fren yapan agresif sürücülere kadar her şey mevcut.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.