Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: h@mza , h@mza , cnbzkrt Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
357.574
Cevap
2.775
Favori
22.364.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Bakayım bir.

Hocam uygulamaya güncelleme gelmiş mi bir bakın belki güncel sürüm değilse ondan görünmüyordur. Şimdi baktım ben kampanya gözüküyor.

Bu arada önceki dönemki kampanya katılmış iade için 15 Ocağı bekleyen varsa dün iade yatmış. Paycell bu defa şaşırttı. İadeyi Erken yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Aralık 2024; 14:30:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tjrr kullanıcısına yanıt

Fiyatlar çok iyi duruyor ama site, satıcı güvenilir midir ki? Siz aldınız mı?

• Bugünkü Epic gizemli oyunu:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

DREDGEhttps://store.steampowered.com/app/1562430/DREDGE

imiş. (Henüz Epic mağazasında yok.)

Zaten geçenlerde amazon prime bunu GOG kodu olarak vermişti, almıştık. Bazı siteler de Steam kodu olarak vermişler galiba.

Yani çoğumuz için tekrar olacak bugünkü oyun, gerçekten güzel olsa da.

"Canım ayın 25'ine ne kaldı şunun şurasında. Çarşamba çarşafa dolanacak değil ya!" Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

25 inde ne veriyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lem'in aynı isimli kitabından uyarlama The Invincible Kinguinde GGDROP12 koduyla 83 TL'ye iniyor. Ben aldım sorunsuz etkinleştirdim (Ödeme yönteminize göre işlem ücreti alabilir.) Steam'de 9 Dolar, Epicde inidirmle 265 TL.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Paycell'i sildim, tekrar yükledim uygulamada kampanya yine çıkmadı. Çok ilginç, halbuki internet sitesinde kampanyalar bölümünde linki var. "Kampanyaya tüm Paycell müşterileri katılabilir" yazıyor. Çok ilginç. Uygulamadan katıldıklarım kısmında mı çıkıyor sizde? Oraya bir bakabilir misiniz? Zaten Steam diye aratınca da çıkmıyor. Anlamadım.

• Steam, 2024'ün en iyilerini çeşitli kategorilerde yayınladı.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Best of Steam - 2024
    https://store.steampowered.com/sale/bestof2024
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Katıldıklarım kısmında da çıkıyor fırsatlarım bölümüne girip kampanyalarım kısmına girip ara kısmına kampanya adını yazınca da çıkıyor.

Arama ekranına girmeden Steam ve Epic kampanyaları gözükmüyor zaten.

Ben arama kısmına yazıp bulup sonra katıl seçeneğine tıkladım. Arama kısmına girmeden gözükmüyor.

Hocam tamamen Troy karta filan geçtiniz mi? Belki ondan dolayı çıkmıyordur veya başka sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Aralık 2024; 16:57:58 >
  • razzPoker kullanıcısına yanıt

Evet, aldım hocam. Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Güvenli olup olmadığı açısından Trustpilot reytingine bakabilirsiniz.

• Leingrad kullanıcısına yanıt

Eneba'da da hemen hemen aynı fiyata geliyor, komisyon dahil:

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]eneba
    The Invincible Steam PC key en iyi fiyata satın alın
    https://www.eneba.com/tr/steam-the-invincible-pc-steam-key-global
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt

Ne verdiği henüz belli değil ama Noel bayramı olduğu için özel bir oyun oluyor 25 inde verilen oyun

• Battle.net Yılbaşı İndirimleri demiş, istek listemdeki oyunlar indirime girmemiş. Ne saçma bir platform. Büyük indirim dönemi dediğin zaman bütün oyunlar indirime girer.

• ⭕ Very Positive on Steam - G☸️T🕉️AVI - Old game (>2 years ago) yarın ki oyun için böyle demiş oyunları önden sızdıran eleman. ne olabilir sizce tahmin var mı Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Wild Eclipse

Bilgisayar + XBOX için

9 ₺ yerine kısa süreliğine ücretsiz

https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/3e2cec0c-cc19-4932-b0ab-b54339631960/9NLWH01L4KQM

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Çok doğru diyorsun ama bazen bir çok oyun platformunda böyle saçmalıklar oluyor. Mesela gecen yıllarda bir başka platform cadılar bayramında korku oyunu olmayan bir oyuna bile indirim yapmıştı. Ama listemde olan ve korku türü oyun olmamasına karşın korku unsurları barındıran bir oyunda indirim yoktu. Hatta bir korku oyunu vardı ona bile indirim yapmamışlardı.

Benim en sinir olduğum ise platformların bazı indirimlerde kullandıkları görseller. Görsele bakıyorsun %50 indirim diyor. Görsele koydukları bir oyunu hemen alayım diye giriyorsun oda ne görselde ön plana koydukları büyük çarplı oyuna %20 indirim koyup küçük çaplı oyuna %50 indirim koymuş oluyorlar.

Bizim esnaf gibi. Dükkanda yazar ya %50 indirim içeri girersin dandik şeylerede %50 indirim vardır senin esas alacağın üründe %20 filan. Hatta bir defa bir mağazada indirim görseli vardı. Almak istediğim üründe görselde gösterilmişti. Hevesle içeri girmemle çıkmam bir olmuştu çünkü görsele fotoğrafını koyduklarını üründe %20 geçtim indirim yoktu meğer başka ürünlerde indirim varmış. Adamlara diyecektim indirim olmayan ürünü neden görsele koydunuz ama içerisi doluydu sormadan çıkmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Aralık 2024; 19:45:32 >

• tjrr kullanıcısına yanıt

Kinguin'den alış veriş yapmaya, 2 kredi kartım da izin vermiyo. Zaten bir grup arkadaş, kinguin'i tasiye de etmiyordu yanlış hatırlamıyosam.

Enaba daha güvenli midir? Bu oyunu merak ediyorum. Steam key olarak da veriliyorsa, 95tl verilip alınabilir. Ama site güvenli miydi bilemedim.

• taylo84 T kullanıcısına yanıt

Kendi adıma, şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hocam. Trustpilot puanı da güven veriyor. Hatta, şimdi adını hatırlamıyorum ama bir ara ünlü bir oyun yayıncısıyla iş ortaklıkları da vardı.

• taylo84 T kullanıcısına yanıt

Humble choicetan 8 dolarlık teklif geldiyse 285 tl civarına bu oyun dahil aşağıdaki aralık paketi alınabiliyor.

Bomb Rush Cyberfunk​

Old World​

Atlas Fallen: Reign of Sand​

Crime Boss: Rockay City - First Month Edition​

The Invincible​

Moonstone Island​

Inkulinati​

Venba​

Monster Prom 3: Monster Roadtrip

Normalde sadece atlas fallen bile o paraya düşmedi diye biliyorum.

Kinguin ve eneba grey market diye biliyorum. Resmi key satıcıları olmadıklarından önerilmiyorlar.

Humble ve fanatical gibi sitelerin satıştaki bundleları şu dönemde en çok tercih ettiğim yöntem. Spesifik tek oyun tercihlerim için elbette grey marketler yerine steamden direkt alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

Satıcı puanlamaları yüksekse Eneba'da herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Şimdiye kadar 75 kere alışveriş yapmışım; kendi adıma bir problemle karşılaşmadım.

''Eneba is a safe site from where you can buy. Eneba doesn't sell any keys but provides a platform for sellers to sell and buyers to purchase game keys at affordable prices. Of course, issues may arise when activating keys and it is true that there are always bad sellers.

They're as legitimate as third-party game marketplaces get. I believe Eneba is running an honest business in a market plagued with unfavorable implications.

I've placed over 30+ orders, all keys appeared to be working — instant delivery. While on Kinguin or G2A it takes from 5 up to 10 minutes for your order to appear. Also if you lack “reviews” you can jump in the ENEBA Discord server and ask community members' opinions by yourself.''

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Tartışmaya çok açık bir ipucu olmuş.

🕉️ bu işaret om anlamına geliyormuş. Buradan Gotham çıkabilir ama steam yorumları mixed

Sadece harfleri birleştirince GTA VI çıkıyor. Kelime oyunu saçma olmuş. Muhtemelen GTA 5 verecek

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.