Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17850. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 45 Misafir (7 Mobil) - 45 Masaüstü9 Mobil
5 sn
357.001
Cevap
2.768
Favori
22.289.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Vay be sadece wow oynamak için aylık 400 lira mı veriyorlar 🤔
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

South park oyununu oynayan var mı, hiç mi gideri yok bu oyunun?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    135₺ idi yeni zamlanacak. Aylık parayla yada oyun içi parayla alınabilen Token adı verilen şeyle oynanabiliyordu. Değişti mi bilmiyorum.
  • nasaz N kullanıcısına yanıt

Arkadaşlarla gideri var ama 2 dolar altı olursa.

• Wukong'u bitirmis bulunmaktayim. Oyun bir bas yapit. Eger bu oyun yilin oyunu secilmediyse astrobot bir saheser olmali ama bence sirf Cin yapimi diye almadi Wukong yilin oyunu odulunu.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • nasaz N kullanıcısına yanıt

Biz eşimle bir süre oynadık. Dizinin hayranı olduğumuz için az da olsa keyif alabildik ama hiç alakası olmayan biri için çekilmez diye düşünüyorum.

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Daha vermiyorlar, verecekler diye blizzart hayal görüyor Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    34 saatte mi bitti?
    Eğer öyleyse, sanki biraz hızlı bitirmişsiniz. Köşe bucak gezilerek ilerlenmesi gereken bi oyun. Ben chapter 4'dayım ve 40 saati devirdim şimdiden.
  • Epic, bu sefer bir oyunun ek paketini vermiş. Doğruysa, paket tek başına 960 lira değerinde.

https://store.epicgames.com/tr/p/dark-and-darker-qa-dark-and-darker-legendary-status-a83d59

Ana oyun da bu, ücretsiz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 23 Aralık 2024; 19:42:59 >

• tjrr kullanıcısına yanıt

Dark and Darker baya popüler bir F2P oyun.

Escape from Tarkov tarzı extraction shoterların ortaçağda geçeni diyebiliriz.

Bu verdiği DLC hesabınızı premium hesaba dönüştürüyor. Bölgesel fiyatlandırması yok ve kolay kolay indirime giren bir şey de değil. O yüzden oyunu sevenler veya yeni başlayacaklar için kıymetli bir DLC.

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

Oyun hakkında bilgim yoktu hocam, teşekkür ederim aydınlattığınız için. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• taylo84 T kullanıcısına yanıt
    Howlongtobeat e göre ortalama 35.5 saatte bitiyor. 5.chapter dışında her chapter'ı komple açarak oynadım. Çabuk bitmesinin sebebi el yatkınlığı hocam sizin tahammül edemedim dediğiniz sekiro yu ben platinledim, 4 saat dayak yedim dediğiniz sırmakaşı 2.denememde kestim ben de mesela fps oyunlarını yavaş bitiririm, çünkü beceremiyorum
  • AC Valhalla' da odyssey gibi stutter oluyor mu acaba? PS5 e mi alsam oyunu karar veremedim. 5700xt ekran kartım ve R5 3600 işlemcim var.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Diğerlerini bilmem ama Suicide Squad'ı Epic'e bedava gelmesiyle deneyeyim dedim, gerçekten berbat bir oyun olmuş. Özellikle hikayesine katlanamadım, kısa sürede sildim. Senaryoda malum bir olay var zaten bilen bilir. Önceki oyunlarına saygısızlık yapmışlar bildiğiniz. Oynanış desen bir yerden sonra hep aynı şeyleri yapıyorsun. Yani servis oyunu olmak için de fazla zorlanmış, hiçbir manası yok. Parasını çöpe atmak isteyen varsa buyursun. Fakat 120 TL'ye şu anda indirim yapan herhangi bir platformdan çok daha kaliteli bir oyun alabilirsiniz. Ha ben oyun oynamıyorum, sadece oyun sayımı arttırmak için oyun alıyorum diyenler veya Triple A oyunları 100 TL'ye düşmeden almam diyenler varsa, tam onlara göre bu indirim oranı. Çok nadir görülen bir olay Triple A bir oyunun 10 ay sonra %95 indirim alması. Oyunu ön siparişle alanlara da ayıp ettiklerini düşünüyorum, kendi fikrim.

• PC için Call of Duty'leri almak istiyorum özellikle senaryo kısımlarını oynamak için

Gördüğüm kadarıyla en uygun fiyatlısı Battle.net üzerinde...

Tavsiye eder misiniz ?

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty:Modern Warfare

belki

Call of Duty: Modern Warfare II

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

COD'un çok kısa süren senaryoları için o paralar verilir mi, emin değilim. Game Pass'e gelecekler artık, imkan varsa bekleyin.

Onun haricinde en ucuz Battle.net üzerinden satılıyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 23 Aralık 2024; 21:57:41 >
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Allah senden razı olsun hocam birçok arkadaş gibi bıyık altından sevinip oh iyi olmuş tarzı konuşmak yerine yol gösterdin çok teşekkür ederim benim de amacım zaten dava açıp hesabımın direkt açılması değil o dava sonucunu steam'e sunmak belki o şekilde açılır çünkü hesabın değeri sanırım 50-100k arası CS go'dan dolayı ama ban yiyince bu fiyat çok düşüyor en azından belki bir şans açılır.
    Bu arada kesinlikle katılıyorum hesap paylaşılmaz bana ders oldu.

Hocam zaten hesap artık ban yedi zaten acaba hesap kiralayıp belirli bir süre içinde bu parayı çıkartabilir miyim bilginiz var mı o konuda. Yoksa herhangi birisi hile kullanır vac yersem iyice mi çöp olur
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty: Vanguard ve Call of Duty:Modern Warfare gayet iyi oyunlar. Fiyatları yüksek ama 3 oyun güncel piyasaya çıkan 1 tane 3A oyun parasından uyguna geliyor. Mw2 ve 3 gamepasse dahil sanırım. 1 ay gamepass alıp bops6 ile birlikte 3 oyunu ucuza getirirsiniz. Diğer 3 oyunda fiyatından bağımsız kaliteli yapımlar öneririm. Bu arada Bops4 de hikaye modu yok bilginiz olsun.

• m f i kullanıcısına yanıt

Bilmediğim için soruyorum, cs de oyuna giremediğin için hesabın neden çöp olmuş oluyor? Diğer oyunlarına giremiyor musun?

Bir de hesabın değerini nasıl öğrendin? Hesabın değeri oluyor mu yani hesap satımı legal birşey mi?

• The Frost kullanıcısına yanıt

Bu devirde bir oyunun kötü çıkacağı az çok belli oluyor hocam, konsepti teması içeriği ilk bilgiler ilk oyun içi görüntüler trailer gameplay videosu derken anlaşılıyor zaten sene olmuş 2025, 2005 değil ki mağazaya gidip rastgele oyun alasın.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.