Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vommel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 35 Misafir (6 Mobil) - 30 Masaüstü6 Mobil
5 sn
358.312
Cevap
2.777
Favori
22.456.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
587 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bence artık Epic ücretsiz oyun dağıtmak yerine yaz/kış indirimlerinde %70 gibi indirim oranlı kuponlar dağıtmalı o zaman kimse verilen oyunlara hoşnutsuzluk etmez ve kupon sayesinde istediği oyunları alabilir. Ücretsiz oyunlar güzel de herkese hitap etmeyen oyunlar olabiliyor kütüphanede unutulup gidiyor.

• Epic beleş oyunları out

Amazon Prime oyunları in

Bunların da Epic'te daha önce verilmiş şeyleri bir daha verme gibi kötü bir huyları var, hayır bir de key olarak da vermiyor Epic oyunlarını başkasına da veremiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanfo kullanıcısına yanıt

ondan siteye girişte "aldıklarınızı 3 gün içinde iade etmezseniz forumdan banlanacaksınız" uyarısı çıktı. ben de neden diyorum. :D :D

• GOG'nin bugünkü sürpriz hediyesi de, 24 saatliğine, Cyberpunk içeriklerine özel %20'lik indirim olmuş:

https://www.gog.com/en/promo/20241222_gear_cyberpunk

''GOGCYBERPUNKGEAR'' indirim kodu.

Edit:

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]techolay sosyal
    Diğer: A Plague Tale: Requiem Steam CD Key, Kinguin'de 236 TL
    https://techolay.net/sosyal/konu/a-plague-tale-requiem-steam-cd-key-kinguinde-236-tl.75995/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 22 Aralık 2024; 22:0:0 >

• Xbox Store'da indirim başladığı için listeye 100 adet Xbox Store oyun tavsiyesi ekledim. Alttaki kısımdan "Xbox Store" sayfasına tıklayarak listeye ulaşabilirsiniz.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Ayrıca Steam fiyatlarıyla karşılaştırma sağlayabilmeniz için Steam fiyatlarını da ekledim. Epic Games fiyatlarını da dahil edecektim ama listedeki oyunların birçoğu Epic Games'te satılmıyor. O yüzden ekleme gereği duymadım.

Steam dolar fiyatlarını, Merkez Bankası'nın günlük efektif döviz kuru alış kuru olan 1$=35,04 TL paritesinden yararlanılarak Türk lirasına çevirdim.

Listedeki oyunların hepsi PC platformu desteklemektedir, ona dikkat ederek listeme aldım. Ayrıca oyunların isminin üzerine tıklayarak doğrudan Xbox Store sayfasına ulaşabilirsiniz. Bazı arkadaşlar oyunların Xbox Store sayfasını bulmakta zorlanıyordu.

Listeyi tekrar aşağıya ekliyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 22 Aralık 2024; 22:14:54 >

• paraya kıyıp kampanya puan vs gow ragnarök aldık bakalım. 700 e geldi değer umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız üstad hangi kampanya ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trump:

Transseksüel çılgınlığını yasaklayacağız.

Oyunlara yansıması olacak mı bakalım. Dizilere kesin olur ama.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Hayir oyunlara'da yansıyacak. Bu iyi haber , Diziler kusma noktasina getirdiler. Oyunlarada iyiyce yayilmak üzereydi. Umarim birileri lgbt kavramini topyekün heryerden siler.

• Ben de yıl sonu indirimlerinin bitiş tarihlerini yazayım. Çalışan insanlar için böyle indirimleri takip etmek gerçekten çok zor oluyor. Sabah git akşam gel insanın gözü bir şey görmüyor yorgunluktan. Büyükşehir ve ülke şartları da malum insan zorlanıyor.

epic games 9 ocak ( kupon yokmuş cashback var sanırım )

playstation store 7 ocak

gog 2 ocak ( burdan mortal kombat 1-2-3-4 tavsiye ederim )

xbox + microsoft store 2 ocak ( burda özellikle microsoft store da düşük fiyatlar olabiliyor PC de oynanabilir olmasına dikkat edin - xbox sahibi olanlar da kendi mağazasına bakabilir )

steam 2 ocak ( dolar fiyatları yüzünden malesef avantajını çok yitirdi )

ubisoft 2 ocak ( HOLIDAY20 koduyla indirim yapıyor ekstra )

blizzard 6 ocak ( burdaki durumları bilmiyorum bakmak lazım cod oyunları belki daha ucuza geliyor olabilir .. )

ea app 2 ocak ( burdan da alacak pek bir şey kalmamıştır ama FC 25 ucuz olabilir bakmak gerek )

Unuttuğum mühim bir platform varsa siz de ekleyebilirsiniz. Ağırlıklı olarak en erken 2 ocak perşembe tarihinde indirimlerin bittiğini görüyorum.

Bu da demek oluyor ki önümüzde rahatça bakabilmek için bir haftasonu kalıyor geriye bir de 1 ocak günü resmi tatil olduğu için o gün içinde bakılabilir son defa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 23 Aralık 2024; 0:3:24 >

• ormanci1 kullanıcısına yanıt

hocam kişiye özel kampanya vardı akbankta. onları değerlendirdim. epicten aldım. kampanya hakkımı bu oyuna harcadım yani :)

• tkblack kullanıcısına yanıt

Ocak ayında mı yatacak hocam iadesi? 31 aralık son tarih yazıyor

• s1LENT kullanıcısına yanıt

Sonraki ayın 15inde falan yatıyor normalde ama dikkat edin beni çok uğraştırdılar.

Uplayda çok güzel indirimler vardı, eylül sonu gibi kendi kartımdan 1200 lira harcadım, yaptığım alışveriş için 500 lira iade vermesi lazımdı ama çok cüzi bir miktar iade verdi, geri kalanının iadesi için 2 ay bekledim daha geçen hafta zor bela aldım. Yine 1100 küsür lira harcadığım başka bir karta ise hiç iade vermediler, afedersiniz mala anlatır gibi iki defa telefonda anlattım ama orada da 2 ay beklettiler ve reddettiler, kendi sitelerindeki iletişim formundan ayrıntılı bir metin yazdım gönderdim 2 hafta sonra karta iadesini yaptılar. Böyle bir sorunla karşılaşırsanız direk yazılı iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum öteki türlü iş çözülmüyor, tam bir rezaletti gerçekten.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam Community :: MuhammeT
    https://steamcommunity.com/id/mfix

Selamun aleyküm arkadaşlar. Steam hesabımı 12 yıl önce açtım. ana maili ve yüzlerce steam faturası mevcut.

Paylaşımdan dolayı oyun yasaklaması var. paylaştığım kişi ya faceitte ya da direkt oyunda mouse makro kullanmış ban yemiş. ban yiyince de oyun yasaklaması aldı.

csgo girince genel bekleme süresi diyor. rekabetçi ye girmiyor atölye haritaları olan oyunlara giriyor. diğer oyunlara da sorunsuz giriliyor rust pubg new world vs. hepsine sorunsuz giriyor.

ben dava açsam paylaştığım kişiye bi hakkım var mı? dava sonucunu steame atsam açarlar mı?

açmazlarsa böyle satsam ne kadar eder bilgisi olan lütfen aydınlatsın. Allaha emanetsiniz <3<3<3

• m-99 M kullanıcısına yanıt

Emeginize sağlık teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 23 Aralık 2024; 9:1:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m f i kullanıcısına yanıt

Aleyküm Selam. Sorularınızın yanıtları Kullanıcı Sözleşmesinde mevcut. Yazdıklarınızın kuzenim yapmıştan her hangi bir farkı yok bilginiz olsun.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    OYUN KULLANICISI SÖZLEŞMESİ
    https://store.steampowered.com/eula/290730_eula_0?eulaLang=turkish
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok sağ olasın fakat her zaman kullanıcı sözleşmesi kullanıcıyı bağlamıyor belki biliyorsundur yine de bilgisi olan bu durumla daha önceden karşılaşan kişiler varsa diye yardım almak istedim.

Sana bu durumu bir örnekle açıklamak isterim belki duymuşsundur knight online diye bir oyun var o oyunda GM insiyatifi diye birşey var. herhangi bir cezayı yaptırımı çok hafif olan durumda bile sınırsız banlayabilir sen gidip uğraşıp mahkeme verirsen karakterin açılıyor bunu bilen çok insan yok. Tabii NTT game ile koskoca steam'i bir tutamayız ama bazen firmalar ülkede yasaklanmaktan korktuğu veya evrak işiyle uğraşıp angarya iş çıkarmaktansa geri yapabiliyor bakalım belki bilen bir arkadaş vardır yardımcı olur.

Sorumluluk hesap sahibinindir. Paylaşmanız ya da başka bir şey yapmanız sonucu değiştirmeyecektir. Valve kuralları basit "Aile paylaşımı ya da hesap paylaşımı yapan hesabın sorumluluğunda her şey" Paylaşımdaki üye hile , ya da yasaklı donanım kullanırsa hesabın ban yeme riski vardır ve öylede olmuş! Evrak işleriyle vs uğraşmazlar , banı kaldırırlar demişsiniz ama o adamların sırf evrak işlerine bakması için adamlarının, adamları vardır emin olun :) :)

Support'a bir yazın bakalım ama çok bir şey çıkacağını sanmam. Dava açsanız da masraflar harcadığınız eforu katlayacağından ondan da çok sonuç çıkacağını zannetmem ki bizimkiler buna bakar mı emin de değilim. Muhakkak alıcı vardır bu arada satarsanız ama ne kadardan gider bilemem, ban işi değerini müthiş düşürüyor. Geçmiş olsun.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam bakalım hayırlısı olsun

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.